Tmavý poctivý proteinový chleba Premium si Vás získá jak svou vynikající chutí, tak i svou vláčnou konzistencí v křupavé slupce. Náš chléb je svým složením vhodný jak do diety tak i pro každodenní zdravý životní styl. Nasytí a dodá tělu velké množství bílkovin, vlákniny a dalších tělu prospěšné látek.     SYPKÁ SMĚS PRO PŘÍPRAVU CHLEBA S PROTEINY A VLÁKNINOU Balení obsahuje 450 g směsi na bezlepkový chléb Premium s proteiny a vlákninou. K tomu přidáme 410 ml vlažné vody, 6 g sušeného nebo 21 g čerstvého... Celý popis

Koupit za 219 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Tmavý poctivý proteinový chleba Premium si Vás získá jak svou vynikající chutí, tak i svou vláčnou konzistencí v křupavé slupce. Náš chléb je svým složením vhodný jak do diety tak i pro každodenní zdravý životní styl. Nasytí a dodá tělu velké množství bílkovin, vlákniny a dalších tělu prospěšné látek. 
 
 SYPKÁ SMĚS PRO PŘÍPRAVU CHLEBA S PROTEINY A VLÁKNINOU
Balení obsahuje
450 g směsi na bezlepkový chléb Premium s proteiny a vlákninou.
K tomu přidáme 410 ml vlažné vody, 6 g sušeného nebo 21 g čerstvého droždí.
Návod k přípravě v domácí pekárně:
Před otevřením sáček protřepeme, aby se jeho obsah dobře promísil. Do mísící nádoby nalijeme vlažnou vodu. Přisypeme obsah balení. Uprostřed směsi vytvoříme důlek, do kterého přidáme sušené nebo čerstvé droždí. Pečeme na krátký program cca 2 hodiny (např. 2 hodiny a 10 minut). 
Návod k přípravě v klasické troubě
V míse důkladně smícháme „suché“ ingredience – směs a droždí.Přilijeme vlažnou vodu a vařečkou, nebo pro lepší promíchání doporučujeme i rukou hněteme do hladka (cca 5 minut). Těsto přesuneme do nádoby, ve které budeme péct, a necháme kynout v troubě předehřáté na 35–40 °C po dobu cca 55 minut. Do pečící formy doporučujeme vložit na pečící papír.Pečeme cca 1 hodinu nejlépe takto:

Troubu předehřejeme na 175 °C, vložíme do ní vykynutý chléb a zároveň vhodíme na dno trouby kostky ledu – jeden plný hrnek (v troubě se vytvoří pára). 
Přibližně 10 minut před koncem pečení můžeme troubu vyvětrat – otevřít a zase zavřít.

Nedokážete celý bochník chleba zkonzumovat začerstva? Naše směsi byly vyvinuty tak, abyste si pečivo z nich mohli zamrazit. Pečivo si zachová své kvality i po rozmražení.
Složení : směs bílkovin ( pšeničná , sójová a lupinová), sójový šrot,lněná semena, slunečnicová semena, sójová mouka, pšeničná celozrnná mouka, pšeničné otruby, jablečná vláknina , sezamová semena, jedlá sůl, pražená ječná sladová mouka.Alergení složky : vyznačeny ve složení tučným písmem 
Může obsahovat stopy těchto alergenů : vejce, mléko, lískové ořechy
 
 Uchovejte v suchu  při teplotě do 25 °C
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Ketolinie