Red Halibut liquid - Tekuté Red Hallibut pelety ŠPIČKOVÁ PŘÍSADA DO VÝROBKŮ PRO RYBY Koncentrovaná surovina s výrazným pachem i chutí rybího masa a červeného koření Nerozpouští PVA - Složení: Zahuštěný rybí vývar - Herring liquid, tekutý Lososový protein, rozpustný protein LT 94, tekutý Krillový protein.Tekutá směs červeného koření Robin Red. Tekutý játrový protein. Amino komplex. - Charakteristika: Základem tekuté směsi Red Halibut liquid je varem zahuštěný vývar z rybího masa s přídavkem... Celý popis
Koupit za 1 090 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Red Halibut liquid - Tekuté Red Hallibut pelety
ŠPIČKOVÁ PŘÍSADA DO VÝROBKŮ PRO RYBY
Koncentrovaná surovina s výrazným pachem i chutí rybího masa a červeného koření
Nerozpouští PVA
- Složení: Zahuštěný rybí vývar - Herring liquid, tekutý Lososový protein, rozpustný protein LT 94, tekutý Krillový protein.Tekutá směs červeného koření Robin Red. Tekutý játrový protein. Amino komplex.
- Charakteristika: Základem tekuté směsi Red Halibut liquid je varem zahuštěný vývar z rybího masa s přídavkem několika dalších rybích proteinů. Vše je navíc obohaceno unikátní směsí červeného koření vycházející ze známé směsi Robin Red a Amino komplexem. Je husté, polotekuté konzistence, černo červené barvy, se specifickou vůní rybiny a koření. Tato surovina má vysokou stravitelnost pro ryby a její základní suroviny jsou původně určeny jako jedny ze základních surovin pro výrobu Red Halibut pelet u fy. Coppens.
Red Halibut Liquid je bezvodý. Jde o přesycený roztok, proto nerozpouští PVA a je tak stabilizovaný - konzervovaný.
- Tip na použití: Tato hustá, tekutá směs je velmi dobře ředitelná vodou. Je to vynikající přísada do boilies, pelet, krmítkovek, method mixů nebo i chytacích těst. Má vysoký vnadící efekt i při nízké koncentraci ve výrobku. Už při 5 - 8 % obsahu ve výrobku má značný vnadící účinek. Je to vynikající atraktor, na který ryby reagují velmi dobře a spolehlivě díky koncentrovanému obsahu rybích surovin a koření. Red Halibut Liquid lze použít i pro přímé macerování nástrah.
- Orientační dávkování: 5 – 15 % ( 50 – 150 g / kg ) do rybích i masových směsí. Čím je směs chudší na živočišné suroviny, tím víc můžete přidat Fish Liquidu. Přídavek alespoň 5 % by neměl chybět v žádném boilies, nebo těstu!
- Skladování: Uchovávat v chladu a temnu, nejlépe do cca 18 °C! Takto vydrží min. 6 měsíců od data výroby
ŠPIČKOVÁ PŘÍSADA DO VÝROBKŮ PRO RYBY
Koncentrovaná surovina s výrazným pachem i chutí rybího masa a červeného koření
Nerozpouští PVA
- Složení: Zahuštěný rybí vývar - Herring liquid, tekutý Lososový protein, rozpustný protein LT 94, tekutý Krillový protein.Tekutá směs červeného koření Robin Red. Tekutý játrový protein. Amino komplex.
- Charakteristika: Základem tekuté směsi Red Halibut liquid je varem zahuštěný vývar z rybího masa s přídavkem několika dalších rybích proteinů. Vše je navíc obohaceno unikátní směsí červeného koření vycházející ze známé směsi Robin Red a Amino komplexem. Je husté, polotekuté konzistence, černo červené barvy, se specifickou vůní rybiny a koření. Tato surovina má vysokou stravitelnost pro ryby a její základní suroviny jsou původně určeny jako jedny ze základních surovin pro výrobu Red Halibut pelet u fy. Coppens.
Red Halibut Liquid je bezvodý. Jde o přesycený roztok, proto nerozpouští PVA a je tak stabilizovaný - konzervovaný.
- Tip na použití: Tato hustá, tekutá směs je velmi dobře ředitelná vodou. Je to vynikající přísada do boilies, pelet, krmítkovek, method mixů nebo i chytacích těst. Má vysoký vnadící efekt i při nízké koncentraci ve výrobku. Už při 5 - 8 % obsahu ve výrobku má značný vnadící účinek. Je to vynikající atraktor, na který ryby reagují velmi dobře a spolehlivě díky koncentrovanému obsahu rybích surovin a koření. Red Halibut Liquid lze použít i pro přímé macerování nástrah.
- Orientační dávkování: 5 – 15 % ( 50 – 150 g / kg ) do rybích i masových směsí. Čím je směs chudší na živočišné suroviny, tím víc můžete přidat Fish Liquidu. Přídavek alespoň 5 % by neměl chybět v žádném boilies, nebo těstu!
- Skladování: Uchovávat v chladu a temnu, nejlépe do cca 18 °C! Takto vydrží min. 6 měsíců od data výroby