Dlouho očekávané pokračování úspěšné knihy Kuchařka lékařů českých, které bylo prodáno přes 6 tisíc výtisků! Druhý díl této unikátní kuchařky opět představí přibližně padesát význačných českých lékařů prostřednictvím jejich esejů o jídle a pití. Dotyční zde zároveň prozradí své oblíbené recepty, které jsou doprovázeny i lákavými fotografiemi doporučených pokrmů; autorem těchto fotografií je Petr Nikl - člen české umělecké skupiny Tvrdohlaví. Z knihy se dozvíte i krátký životopis těchto veličin naší... Celý popis

Koupit za 459 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších
Zobrazit další nabídky

Popis

Dlouho očekávané pokračování úspěšné knihy Kuchařka lékařů českých, které bylo prodáno přes 6 tisíc výtisků! Druhý díl této unikátní kuchařky opět představí přibližně padesát význačných českých lékařů prostřednictvím jejich esejů o jídle a pití. Dotyční zde zároveň prozradí své oblíbené recepty, které jsou doprovázeny i lákavými fotografiemi doporučených pokrmů; autorem těchto fotografií je Petr Nikl - člen české umělecké skupiny Tvrdohlaví. Z knihy se dozvíte i krátký životopis těchto veličin naší medicíny a poznáte je též prostřednictvím objektivu význačného českého fotografa a známého portrétisty Karla Meistera.
Můžete s námi nahlédnout například do kuchyně prof. Höschla, doc. Šmuclera, MUDr. Kubka či dokonce do kuchyně jedno z potomků J. E. Purkyně. V knize se setkáte nejen s dalšími známými lékaři žijícími v Čechách, ale i s českými lékaři, kteří dosáhli úspěchu v zahraničí.
Zobrazit více

Parametry

Žánr naučné
Rok vydání 2017
Nakladatelství Axonite CZ
Autor Miroslav Souček, Štěpán Svačina
Počet stran 140
Výrobce Axonite
Vazba pevná
Jazyk české
Váha 928 gramů
ISBN 978-80-88046-13-4
Zobrazit více parametrů