Kde jsem:     >  Katalog   >  Knihy a filmy   >  Knihy   >  Naučná literatura  >  Kuchařky  >  Udírny a uzení

Udírny a uzení

Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení. Zjistíte také, jak správně maso na uzení nasolit, okořenit, naložit do láku a připravit. Nabízíme vám recepty na přípravu různých druhů červených mas, drůbeže, domácích uzenin, ryb i zvěřiny. Způsoby uzení: studeným, teplým a...

Doporučujeme

Udírny a uzení: maso - masné výrobky - ryby (80-247-1261-X)

Kniha – autor Egon Binder, 112 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení. Zjistíte také, jak správně maso na uzení nasolit, okořenit, naložit do láku a připravit. Nabízíme vám recepty na přípravu různých druhů červených mas, drůbeže, domácích uzenin, ryb i zvěřiny....

Doprava: zdarma
= 124 Kč
Dodání: Skladem

Všechny nabídky pro Udírny a uzení

Udírny a uzení - Egon M. Binder

Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení. Zjistíte také, jak správně...

Doprava: 55 Kč
= 167 Kč
Dodání: Skladem

Udírny a uzení - maso, masné výrobky, ryby - Egon Binder

<p>Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení. Zjistíte také, jak správně maso na uzení nasolit, okořenit, naložit do láku a připravit. Nabízíme vám recepty na přípravu různých druhů červených mas, drůbeže, domácích uzenin, ryb i zvěřiny.</p><p>Způsoby uzení: studeným, teplým a horkým kouřem, prostředky k uzení, jak kouř působí</p><p>Druh...

Doprava: 59 Kč
= 176 Kč
Dodání: Skladem

Udírny a uzení - maso, masné výrobky, ryby - Binder Egon

Publikace: Udírny a uzení - maso, masné výrobky, ryby - Binder Egon. Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení. Zjistíte také, jak správně maso na uzení nasolit, okořenit, naložit do láku a připravit. Nabízíme vám recepty na přípravu různých druhů červených mas, drůbeže, domácích uzenin, ryb i zvěřiny. Způsoby uzení: studeným, teplým a horkým kouřem, prostředky k uze...

Doprava: 79 Kč
= 197 Kč
Dodání: Skladem

Udírny a uzení: maso - masné výrobky - ryby - Egon Binder [kniha]

Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení. Zjistíte také, jak správně maso na uzení nasolit, okořenit, naložit do láku a připravit. Nabízíme vám recepty na přípravu různých druhů červených mas, drůbeže, domácích uzenin, ryb i zvěřiny....

Doprava: 29 Kč
= 149 Kč
Dodání: Skladem

Udírny a uzení: maso - masné výrobky - ryby (80-247-1261-X)

Kniha – autor Egon Binder, 112 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení. Zjistíte také, jak správně maso na uzení nasolit, okořenit, naložit do láku a připravit. Nabízíme vám recepty na přípravu různých druhů červených mas, drůbeže, domácích uzenin, ryb i zvěřiny....

Doprava: zdarma
= 124 Kč
Dodání: Skladem

Udírny a uzení. maso – masné výrobky – ryby - Egon Binder

Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení....

Doprava: 37 Kč
= 166 Kč
Dodání: Skladem

Udírny a uzení, Binder Egon

Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení. Zjistíte také, jak správně maso na uzení nasolit, okořenit, naložit do láku a připravit. Nabízíme vám recepty na přípravu různých druhů červených mas, drůbeže, domácích uzenin, ryb i zvěřiny.V knize najdete: způsoby uzení, druhy udíren, uzení masa a masných výrobků, uzení ryb....

Doprava: Informace v obchodě
Dodání: Info v obchodě

Parametry Udírny a uzení

Podobné produkty

Podobné fráze: