Kompletní chlebové směsi jsou Vaším velkým pomocníkem pro přípravu chutného čerstvého domácího chleba. Chlebové směsi jsou vhodné pro pro použití v domácích pekárnách. Návod na pečení v domácí pekárně. Nalijeme 320ml vody, přibližně o teplotě 25ºC, poté nasypeme tuto směs (500g). Zvolíme některý z programů v trvání 2,5-3 hod - většinou se jedná o program základní. Pokud je pekárna vybavena pouze delšími programy, snížíme trochu teplotu vody, aby chléb nepřekynul. Čím je těsto řidší, tím rychleji... Celý popis
Koupit za 38 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Küchenmeister směs na chleba - dýňový chléb 500g
Doprava:
89 Kč
Skladem
38 Kč
Koupit za 38 Kč
Küchenmeister Směs na chleba Dýňový chléb 0,5 kg
Doprava:
99 Kč
Skladem
59 Kč
Koupit za 59 Kč
Küchenmeister Směs na chleba Dýňový chléb 0,5 kg
Doprava:
89 Kč
Skladem
40 Kč
Koupit za 40 Kč
Küchenmeister směs na chleba - dýňový chléb 500g
Doprava:
87 Kč
Skladem
38 Kč
Koupit za 38 Kč
Küchenmeister směs na chleba - dýňový chléb 500g
Doprava:
79 Kč
Skladem
38 Kč
Koupit za 38 Kč
Popis
Kompletní chlebové směsi jsou Vaším velkým pomocníkem pro přípravu chutného čerstvého domácího chleba. Chlebové směsi jsou vhodné pro pro použití v domácích pekárnách.
Návod na pečení v domácí pekárně.
Nalijeme 320ml vody, přibližně o teplotě 25ºC, poté nasypeme tuto směs (500g). Zvolíme některý z programů v trvání 2,5-3 hod - většinou se jedná o program základní. Pokud je pekárna vybavena pouze delšími programy, snížíme trochu teplotu vody, aby chléb nepřekynul. Čím je těsto řidší, tím rychleji kyne. Po upečení vyklopíme chléb z formy a necháme chvíli vychladnout.
Složení:pšeničná mouka (69%), žitná mouka (18%), dýňová semena (5%), sušený žitný kvásek, jedlá sůl s jodem, sušené droždí, sladový výtažek, sladová moučka, hroznový cukr, okyselovací prostředek (kyselina jablečná), prostředek na ošetření mouky (kyselina citrónová), kyselina listová
Datum min. trvanlivosti:uvedeno na horní části obalu
Hmotnost balení:500g
Skladovat v suchu.
Návod na pečení v domácí pekárně.
Nalijeme 320ml vody, přibližně o teplotě 25ºC, poté nasypeme tuto směs (500g). Zvolíme některý z programů v trvání 2,5-3 hod - většinou se jedná o program základní. Pokud je pekárna vybavena pouze delšími programy, snížíme trochu teplotu vody, aby chléb nepřekynul. Čím je těsto řidší, tím rychleji kyne. Po upečení vyklopíme chléb z formy a necháme chvíli vychladnout.
Složení:pšeničná mouka (69%), žitná mouka (18%), dýňová semena (5%), sušený žitný kvásek, jedlá sůl s jodem, sušené droždí, sladový výtažek, sladová moučka, hroznový cukr, okyselovací prostředek (kyselina jablečná), prostředek na ošetření mouky (kyselina citrónová), kyselina listová
Datum min. trvanlivosti:uvedeno na horní části obalu
Hmotnost balení:500g
Skladovat v suchu.
Parametry
Výrobce | Küchenmeister |
Hmotnost | 500 g |
Druh chlebu | dýňové |
Chléb | ano |