Milujete maso a vše s ním spojené? Přijďte k nám na kurz a posuňte své kuchařské umění o level výš. Dozvíte se spoustu informací o samotném výběru masa, z jakého masa připravit různé druhy pokrmů a čeho se při výběru i přípravě masa vyvarovat. Jaké zvolit přílohy k masu, jak ochutit tatarák a mnoho dalšího se naučíte, pokud se zúčastníte našeho kurzu v Remoska® Kitchen. Všichni účastníci obdrží na konci kurzu Certifikát o absolvování. „Z jakého masa je nejlepší steak a jak dlouho ho mám na tom... Celý popis

Koupit za 2 600 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Milujete maso a vše s ním spojené? Přijďte k nám na kurz a posuňte své kuchařské umění o level výš. Dozvíte se spoustu informací o samotném výběru masa, z jakého masa připravit různé druhy pokrmů a čeho se při výběru i přípravě masa vyvarovat. Jaké zvolit přílohy k masu, jak ochutit tatarák a mnoho dalšího se naučíte, pokud se zúčastníte našeho kurzu v Remoska® Kitchen.

Všichni účastníci obdrží na konci kurzu Certifikát o absolvování.
„Z jakého masa je nejlepší steak a jak dlouho ho mám na tom grilu nechat? Kdy maso osolit, aby si uchovalo šťavnatost a jak je to vlastně s marinováním?“ Nejen tyto otázky vám zodpoví a přípravou kompletního masového menu vás provede šéfkuchař a grill master František Halamíček.
Jaký je program kurzu?

Abychom nezahládli, nachystáme si předkrm - tatarský biftek
Připravíme si přílohy k masu tak, aby chutě dokonale ladily. Ukážeme si, které přílohy získají jedinečnou chuť díky pečení v remosce.
Hlavním hřebem odpoledne/večera bude příprava masa na steaky. Naučíme se očistit a zpracovat několik druhů masa, které si poté připravíme na venkovním grilu. V případě velmi nepříznivého počasí budeme steaky připravovat vevnitř, na pánvi.

Co vše je v ceně kurzu?

Veškeré suroviny, zapůjčení potřebného kuchyňského vybavení včetně zástěry
Pitný režim během kurzu (nealko, pivo, víno, případně teplé nápoje – káva, čaj)
Jako dárek od nás každý účastník získá slevu 20%na sortiment zn. Remoska®

Je možné zakoupit účast na kurzu jako dárek?
Samozřejmě. Po zaplacení objednávky Vám na e-mail přijde poukaz v elektronické podobě. Poukaz jednoduše vytisknete a darujete.
Místo konání kurzu:
Remoska® Kitchen, Kopřivnice – Průmyslový park 303 - Vlčovice. 
Pro rezervaci nebo změnu termínu nás prosím kontaktujte telefonicky: +420 602 163 966, nebo na e-mail: bordovska@remoska.cz 
Nákupem kurzu prohlašuji, že jsem se seznámil/a a souhlasím s níže uvedenými podmínkami:

Kulinářské kurzy - podmínky
Zobrazit více

Parametry

Termín Středa 24.7.2024, 15:00 - 19:30 hodin