Cenami ověnčený křupavý fermentovaný pepř z Kambodži. Vyzkoušejte jeho unikátní vůni a chuť s jemně pikantním nádechem. A co víc? Originální balení v papírovém tubusu můžete použít třeba jako praktickou kořenku z recyklovaného papíru. Díky fermentování v mořské soli ihned po sklizni si zelený pepř zachovává maximální čerstvost a měkkost jednotlivých zrnek. Jeho jedinečné aroma jej dělá favoritem nejen mezi sušenými pepři, ale stal se také nezbytnou přísadou Michellinských kuchařů, jako je Peter... Celý popis

Koupit za 349 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Cenami ověnčený křupavý fermentovaný pepř z Kambodži. Vyzkoušejte jeho unikátní vůni a chuť s jemně pikantním nádechem. A co víc? Originální balení v papírovém tubusu můžete použít třeba jako praktickou kořenku z recyklovaného papíru. Díky fermentování v mořské soli ihned po sklizni si zelený pepř zachovává maximální čerstvost a měkkost jednotlivých zrnek. Jeho jedinečné aroma jej dělá favoritem nejen mezi sušenými pepři, ale stal se také nezbytnou přísadou Michellinských kuchařů, jako je Peter Sanchez Iglesias, Michel Roux Jr nebo třeba Tom Kerridge. Fermentovaný pepř má poměrně jemný, komplexní a harmonický nástup s jemným ovocným až květinovým aroma. Jeho vůně a unikátní chuť, doprovázena jemně pikantním nádechem, přetrvává po dlouhou dobu. Nevídané ovocné citrusové tóny s komplexní vyváženou chutí, doprovázenou vůni medu, se vám doslova roztančí na jazyku. Oceníte jej především při přípravě jemných omáček, ryb nebo jako zcela nečekaný condiment k dochucení hotových pokrmů, zejména steaků. Fermentovaný pepř je vyráběný pouze a jenom z toho nejkvalitnějšího černého Kampotského pepře z La Plantation - chuť vás doslova ohromí! Zkuste grilování jen se solí a pepřem - budete překvapeni, jak jednoduché je dochutit steak, i "obyčejná" vepřová kotleta dostane nový rozměr! K finálnímu dochucení doporučujeme Fleur de Sel z Kampotu - gurmánskou sůl nejvyšší kvality!
Zobrazit více

Parametry

Výrobce La Plantation
Druh koření pepř