Popis produktu Jihočeský tvaroh je nezbytnou surovinou pro tradiční českou kuchyni. Má vysoký obsah tuku – je hladší s krémovitější konzistencí a hodí se spíše pro studenou kuchyni (pomazánky, dezerty). Díky naší speciální technologii nedochází k uvolňování syrovátky během skladování a tím dosahujeme toho, že konzistence tvarohu je jemnější a nedusivá ve srovnání s klasickým měkkým tvarohem. Přítomné syrovátkové bílkoviny navíc obsahují esenciální aminokyseliny a zvyšují výživovou hodnotu tvarohu.... Celý popis
Koupit za 31 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Madeta Jihočeský tvaroh tučný 250g
Doprava:
zdarma
Skladem
31 Kč
Koupit za 31 Kč
Madeta Jihočeský tvaroh tučný 250g
Doprava:
zdarma
Skladem
30 Kč
Koupit za 30 Kč
Popis
Popis produktu
Jihočeský tvaroh je nezbytnou surovinou pro tradiční českou kuchyni. Má vysoký obsah tuku – je hladší s krémovitější konzistencí a hodí se spíše pro studenou kuchyni (pomazánky, dezerty). Díky naší speciální technologii nedochází k uvolňování syrovátky během skladování a tím dosahujeme toho, že konzistence tvarohu je jemnější a nedusivá ve srovnání s klasickým měkkým tvarohem. Přítomné syrovátkové bílkoviny navíc obsahují esenciální aminokyseliny a zvyšují výživovou hodnotu tvarohu. Navíc je v praktickém vaničkovém balení. Splňuje požadavky bezlepkové diety.
Skladování: Uchovejte při teplotě (2–8) °C. Po otevření ihned spotřebujte.
Výrobce: Madeta a.s. Rudolfovská 246/83, 370 50 České Budějovice
Uchovejte při teplotě od 4 °C do 8 °C. Po otevření ihned spotřebujte.
Složení
Složení: MLÉKO, SMETANA, SMETANOVÁ KULTURA s termofilní mikroflórou
Alergeny: Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota:
578 kJ (138 kcal)
Tuky
9,0 g
z toho nasycené mastné kyseliny
5,9 g
Sacharidy
3,9 g
z toho cukry
3,9 g
Bílkoviny
10,5 g
Sůl
0,09 g
Sůl je obsažena výlučně v důsledku přirozeně se vyskytujícího sodíku
- Země původu: Česká republika
Jihočeský tvaroh je nezbytnou surovinou pro tradiční českou kuchyni. Má vysoký obsah tuku – je hladší s krémovitější konzistencí a hodí se spíše pro studenou kuchyni (pomazánky, dezerty). Díky naší speciální technologii nedochází k uvolňování syrovátky během skladování a tím dosahujeme toho, že konzistence tvarohu je jemnější a nedusivá ve srovnání s klasickým měkkým tvarohem. Přítomné syrovátkové bílkoviny navíc obsahují esenciální aminokyseliny a zvyšují výživovou hodnotu tvarohu. Navíc je v praktickém vaničkovém balení. Splňuje požadavky bezlepkové diety.
Skladování: Uchovejte při teplotě (2–8) °C. Po otevření ihned spotřebujte.
Výrobce: Madeta a.s. Rudolfovská 246/83, 370 50 České Budějovice
Uchovejte při teplotě od 4 °C do 8 °C. Po otevření ihned spotřebujte.
Složení
Složení: MLÉKO, SMETANA, SMETANOVÁ KULTURA s termofilní mikroflórou
Alergeny: Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota:
578 kJ (138 kcal)
Tuky
9,0 g
z toho nasycené mastné kyseliny
5,9 g
Sacharidy
3,9 g
z toho cukry
3,9 g
Bílkoviny
10,5 g
Sůl
0,09 g
Sůl je obsažena výlučně v důsledku přirozeně se vyskytujícího sodíku
- Země původu: Česká republika
Parametry
Výrobce | Madeta |
Hmotnost | 250 g |
Bio | ne |
Druh | tučné |