Popis: Medovina Elisa je vyráběna dle rodinného receptu od roku 1973. Proces výroby je založen na základě dlouhých zkušeností a probíhá v moderní provozovně. Vyrábí se netepelnou cestou a dozrávání se provádí v hlubokých klimatizovaných sklepeních. Nápoj je vyráběn výhradně z českého medu. blahodárně působí ns zažívací ústrojí. Může se pít teplá do 50°C a to hlavně při nachlazení. Nesmí ovšem přejít varem. Do studené i teplé medoviny doporučujeme přidat řez citrónu. Do medoviny Elisa není přidáván... Celý popis
Koupit za 199 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
ELISA Ořechová medovina 0,5 l
Doprava:
69 Kč
Skladem
199 Kč
Koupit za 199 Kč
Medovina Elisa, ořechová, 0,5 l
Doprava:
59 Kč
Skladem
199 Kč
Koupit za 199 Kč
Medovina Elisa ořechová 0,5l
Doprava:
36 Kč
Skladem
159 Kč
Koupit za 159 Kč
Medovina ořechová 0,5 l
Doprava:
59 Kč
Skladem
145 Kč
Koupit za 145 Kč
Popis
Popis:
Medovina Elisa je vyráběna dle rodinného receptu od roku 1973. Proces výroby je založen na základě dlouhých zkušeností a probíhá v moderní provozovně. Vyrábí se netepelnou cestou a dozrávání se provádí v hlubokých klimatizovaných sklepeních. Nápoj je vyráběn výhradně z českého medu. blahodárně působí ns zažívací ústrojí. Může se pít teplá do 50°C a to hlavně při nachlazení. Nesmí ovšem přejít varem. Do studené i teplé medoviny doporučujeme přidat řez citrónu. Do medoviny Elisa není přidáván rafinovaný líh, alkohol vzniká pouze kvašením medu.
Medovina Elisa je vyráběna dle rodinného receptu od roku 1973. Proces výroby je založen na základě dlouhých zkušeností a probíhá v moderní provozovně. Vyrábí se netepelnou cestou a dozrávání se provádí v hlubokých klimatizovaných sklepeních. Nápoj je vyráběn výhradně z českého medu. blahodárně působí ns zažívací ústrojí. Může se pít teplá do 50°C a to hlavně při nachlazení. Nesmí ovšem přejít varem. Do studené i teplé medoviny doporučujeme přidat řez citrónu. Do medoviny Elisa není přidáván rafinovaný líh, alkohol vzniká pouze kvašením medu.
Parametry
Výrobce | Elisa |
Příchuť | ořechové |