Lípový čaj v nálevových sáčcích. Složení: 1 nálevový sáček obsahuje: Lipový květ 1,5 g Příprava: 1 nálevový sáček (1,5 g) se přelije 250 ml vroucí vody a nechá se 5 - 10 min vyluhovat v přikryté nádobě. Nesmí se vařit. Nálev se připravuje vždy čerstvý, bezprostředně před použitím. Balení: 20 nálevových sáčků á 1,5 g = 30,0 g netto Uchovávání: V suchu, při teplotě do 25 °C a vlhkosti do 70 %. Uchovávejte mimo dosah dětí.
Koupit za 53 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Megafyt Bylinková lékárna Lípa 20 x 1,5 g
Doprava:
55 Kč
Skladem
53 Kč
Koupit za 53 Kč
MEGA Bylinková lékárna Lípa 20x1.5g
Doprava:
49 Kč
Skladem
49 Kč
Koupit za 49 Kč
Megafyt Bylinková lékárna Lípa 20x1.5g
Doprava:
49 Kč
Skladem
59 Kč
Koupit za 59 Kč
Megafyt Bylinková lékárna Lípa 20x1.5g
Doprava:
29 Kč
Skladem
51 Kč
Koupit za 51 Kč
Megafyt Bylinková lékárna Lípa 20x1.5g
Doprava:
zdarma
Skladem
69 Kč
Koupit za 69 Kč
Popis
Lípový čaj v nálevových sáčcích.
Složení: 1 nálevový sáček obsahuje: Lipový květ 1,5 g
Příprava: 1 nálevový sáček (1,5 g) se přelije 250 ml vroucí vody a nechá se 5 - 10 min vyluhovat v přikryté nádobě. Nesmí se vařit. Nálev se připravuje vždy čerstvý, bezprostředně před použitím.
Balení: 20 nálevových sáčků á 1,5 g = 30,0 g netto
Uchovávání:
V suchu, při teplotě do 25 °C a vlhkosti do 70 %. Uchovávejte mimo dosah dětí.
Složení: 1 nálevový sáček obsahuje: Lipový květ 1,5 g
Příprava: 1 nálevový sáček (1,5 g) se přelije 250 ml vroucí vody a nechá se 5 - 10 min vyluhovat v přikryté nádobě. Nesmí se vařit. Nálev se připravuje vždy čerstvý, bezprostředně před použitím.
Balení: 20 nálevových sáčků á 1,5 g = 30,0 g netto
Uchovávání:
V suchu, při teplotě do 25 °C a vlhkosti do 70 %. Uchovávejte mimo dosah dětí.
Parametry
Výrobce | Megafyt |
Hmotnost | 30 g |
Druh čajů | bylinné |
Balení | porcované |
Příchuť | lipové |
Kazety | ne |
Pečené | ne |
Bio | ne |
Detoxikační | ano |
Hubnoucí | ano |
Kvetoucí | ano |
Masala | ne |
Průduškové | ano |
Obsahuje CBD | ne |
Na imunitu | ano |
Proti stresu | ano |
Na spaní | ano |