Miso Hikari pasta červená Miso je pasta z fermentovaných sójových bobů a představuje pátou chuť tzv. umami. V japonské kuchyni se používá jako ochucovadlo. V závislosti na použitých surovinách a délce fermentace se barva misa pohybuje od smetanově bílé přes žlutou a červenou až po tmavě hnědou. Liší se také chuť od nasládlé až po výrazně pikantní umami. Použití Miso je nízkokalorické a dobře stravitelné. S touto pastou můžete připravovat různá jídla, např. lahodnou miso polévku s mořskými řasami... Celý popis

Koupit za 65 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Miso Hikari pasta červená Miso je pasta z fermentovaných sójových bobů a představuje pátou chuť tzv. umami. V japonské kuchyni se používá jako ochucovadlo. V závislosti na použitých surovinách a délce fermentace se barva misa pohybuje od smetanově bílé přes žlutou a červenou až po tmavě hnědou. Liší se také chuť od nasládlé až po výrazně pikantní umami. Použití Miso je nízkokalorické a dobře stravitelné. S touto pastou můžete připravovat různá jídla, např. lahodnou miso polévku s mořskými řasami a tofu, pastu použijte k marinování masa před grilováním, do dresinků a omáček. Červená miso pasta je více aromatičtější a méně sladká než bílá varianta. SLOŽENÍ Voda, sójové boby 30 %, rýže, sůl, alkohol Výživové údaje na 100 g Energie 842 kJ / 201 kcal Tuky 5,8 g     z toho nasycené mastné kyseliny 0,9 g Sacharidy 25,0 g     z toho cukry 11,0 g Bílkoviny 10,0 g Vláknina 4,1 g Sůl 11,3 g SKLADOVÁNÍ Skladujte v suchu, chladu a temnu Země původu Japonsko
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Hikari
Druh kari