V Japonsku se gyutoh obvykle používá ke krájení masa, ale stejně tak je dobrý na krájení zeleniny a ryb. Díky ergonomickému tvaru rukojeti z hnědé břízy se kuchyňský nůž vždy pohodlně drží. Čepel vyrobena z oceli třídy MC63 Délka čepele: 24 cm. Čepele CRYODUR tvrzené ledem jsou odolné proti korozi a mají nejlepší flexibilitu čepele. Rukojeť je ergonomická a vyrobená z břízy: pro pohodlné řezání nožem. Zvláště vyvážený design rukojeti. Leštěné Honbazuke.

Koupit za 9 896 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

V Japonsku se gyutoh obvykle používá ke krájení masa, ale stejně tak je dobrý na krájení zeleniny a ryb. Díky ergonomickému tvaru rukojeti z hnědé břízy se kuchyňský nůž vždy pohodlně drží.

Čepel vyrobena z oceli třídy MC63
Délka čepele: 24 cm.
Čepele CRYODUR tvrzené ledem jsou odolné proti korozi a mají nejlepší flexibilitu čepele.
Rukojeť je ergonomická a vyrobená z břízy: pro pohodlné řezání nožem.
Zvláště vyvážený design rukojeti.
Leštěné Honbazuke.
Zobrazit více

Parametry

Výrobce MIYABI