směs na low carb chléb s medvědím česnekem Jedinečná směs na výrobu bezlepkového chleba s medvědím česnekem a s nízkým obsahem sacharidů a cukrů. Díky naší bezlepkové směsi dokáže semínkový bochník chleba upéct i začátečník. Naše směs obsahuje vyvážený poměr všech oblíbených Low carb potravin. Chléb lze upéct i v domácí pekárně. Přidáte pouze polotučný tvaroh z vaničky a vejce. Rychlá a jednoduchá příprava. Vysoký obsah vlákniny. Hmotnost chleba po upečení při dodržení návodu je cca 150 g Návod... Celý popis
Koupit za 59 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
iPlody Low carb směs na chléb s medvědím česnekem a bylinkami 125 g
Doprava:
69 Kč
Skladem
59 Kč
Koupit za 59 Kč
iPlody Směs na chléb s medvědím česnekem a bylinkami Low carb – 125 g
Doprava:
65 Kč
Skladem
50 Kč
Koupit za 50 Kč
iPlody Low carb směs na chléb s medvědím česnekem a bylinkami 125 g
Doprava:
59 Kč
Skladem
59 Kč
Koupit za 59 Kč
Popis
směs na low carb chléb s medvědím česnekem
Jedinečná směs na výrobu bezlepkového chleba s medvědím česnekem a s nízkým obsahem sacharidů a cukrů. Díky naší bezlepkové směsi dokáže semínkový bochník chleba upéct i začátečník. Naše směs obsahuje vyvážený poměr všech oblíbených Low carb potravin. Chléb lze upéct i v domácí pekárně.
Přidáte pouze polotučný tvaroh z vaničky a vejce.
Rychlá a jednoduchá příprava.
Vysoký obsah vlákniny.
Hmotnost chleba po upečení při dodržení návodu je cca 150 g
Návod k přípravě: Rozšlehejte dvě vejce s polotučným tvarohem ve vaničce (125 g - polovina obsahu vaničky), přidejte obsah balení a důkladně promíchejte. Směs nechte 10 minut odležet a poté vytvarujte jeden bochánek. Umístěte na plech s pečícím papírem a vložte do předehřáté trouby na 180 °C, po cca patnácti minutách snižte teplotu na 160 °C. Celková doba pečení je padesát minut. Poté vyjměte z trouby, uložte bochníček na utěrku a nechte zcela vychladnout. Chléb lze upéct i v domácí pekárně.
Složení
směs semínek v různém poměru: slunečnice, dýně loupaná, lněné semínko zlaté, lněné semínko hnědé, sezam, lněná mouka zlatá, mandlová mouka, psyllium, lahůdkové droždí, kypřící prášek bez fosfátu s vinným kamenem, himalájská sůl, pažitka, bazalka, kmín
Výživové údaje na 100 g
Energie
1687 kJ / 396 kcal
Tuky
27 g
z toho nasycené mastné kyseliny
3,2 g
Sacharidy
17 g
z toho cukry
2,5 g
Vláknina
21 g
Bílkoviny
21 g
Sůl
3,03 g
Skladování
Skladujte na suchém a tmavém místě.
Země původu
Česká republika
Jedinečná směs na výrobu bezlepkového chleba s medvědím česnekem a s nízkým obsahem sacharidů a cukrů. Díky naší bezlepkové směsi dokáže semínkový bochník chleba upéct i začátečník. Naše směs obsahuje vyvážený poměr všech oblíbených Low carb potravin. Chléb lze upéct i v domácí pekárně.
Přidáte pouze polotučný tvaroh z vaničky a vejce.
Rychlá a jednoduchá příprava.
Vysoký obsah vlákniny.
Hmotnost chleba po upečení při dodržení návodu je cca 150 g
Návod k přípravě: Rozšlehejte dvě vejce s polotučným tvarohem ve vaničce (125 g - polovina obsahu vaničky), přidejte obsah balení a důkladně promíchejte. Směs nechte 10 minut odležet a poté vytvarujte jeden bochánek. Umístěte na plech s pečícím papírem a vložte do předehřáté trouby na 180 °C, po cca patnácti minutách snižte teplotu na 160 °C. Celková doba pečení je padesát minut. Poté vyjměte z trouby, uložte bochníček na utěrku a nechte zcela vychladnout. Chléb lze upéct i v domácí pekárně.
Složení
směs semínek v různém poměru: slunečnice, dýně loupaná, lněné semínko zlaté, lněné semínko hnědé, sezam, lněná mouka zlatá, mandlová mouka, psyllium, lahůdkové droždí, kypřící prášek bez fosfátu s vinným kamenem, himalájská sůl, pažitka, bazalka, kmín
Výživové údaje na 100 g
Energie
1687 kJ / 396 kcal
Tuky
27 g
z toho nasycené mastné kyseliny
3,2 g
Sacharidy
17 g
z toho cukry
2,5 g
Vláknina
21 g
Bílkoviny
21 g
Sůl
3,03 g
Skladování
Skladujte na suchém a tmavém místě.
Země původu
Česká republika
Parametry
Výrobce | iPlody |