Nic nenahradí chuť vlastnoručně připravených domácích párečků či vinných klobás. Se skopovými nasolenými střevy vám jistě bude chutnat. Jsou určena především na párky, ale i na vinné klobásy. Příprava před plněním je velice jednoduchá. Střeva nejdříve opláchneme od soli ve studené vodě. Následně je vložíme do vlažné vody (max. do 30 °C) a necháme je 30 minut zcela ponořená, aby se roztáhla a dala navléknout na plnící trubici či nástavec. Poté je můžeme začít plnit. Délka svazku o kalibru 22/24 je... Celý popis

Koupit za 479 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Nic nenahradí chuť vlastnoručně připravených domácích párečků či vinných klobás. Se skopovými nasolenými střevy vám jistě bude chutnat. Jsou určena především na párky, ale i na vinné klobásy. Příprava před plněním je velice jednoduchá. Střeva nejdříve opláchneme od soli ve studené vodě. Následně je vložíme do vlažné vody (max. do 30 °C) a necháme je 30 minut zcela ponořená, aby se roztáhla a dala navléknout na plnící trubici či nástavec. Poté je můžeme začít plnit. Délka svazku o kalibru 22/24 je 91,4 metrů v rozvlaženém stavu. Skopová střeva skladujeme v soli při teplotě 0-10 °C.Návod:1. Střeva nejdříve opláchneme od soli ve studené vodě.2. Vložíme je do vlažné vody a necháme je 30 minut zcela ponořená, aby se roztáhla a dala navléknout na plnící trubici či nástavec.3. Poté je můžeme začít plnit.
Zobrazit více