Nekton tuŇÁK celý v rajčatové omáčce Tuňák pruhovaný je ve zvířecí říší rekordmanem. 68 % svaloviny používá k pohybu, díky čemuž má jeho maso vysokou kvalitu a skvělou strukturu.  Co se vlivu znečištění moří týče, i zde je na tom Tuňák pruhovaný ze všech tuňáků nejlépe, protože je jim díky svému rychlému růstu vystaven nejméně. Ať už se jedná o mikroplasty nebo těžké kovy. Tuňák se skvěle snoubí s těstovinami, luštěninami, pohankou, quinoou či pečivem.Za studena či za tepla, obě varianty jsou výtečné!... Celý popis

Koupit za 34 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Nekton tuŇÁK celý v rajčatové omáčce Tuňák pruhovaný je ve zvířecí říší rekordmanem. 68 % svaloviny používá k pohybu, díky čemuž má jeho maso vysokou kvalitu a skvělou strukturu.  Co se vlivu znečištění moří týče, i zde je na tom Tuňák pruhovaný ze všech tuňáků nejlépe, protože je jim díky svému rychlému růstu vystaven nejméně. Ať už se jedná o mikroplasty nebo těžké kovy. Tuňák se skvěle snoubí s těstovinami, luštěninami, pohankou, quinoou či pečivem.Za studena či za tepla, obě varianty jsou výtečné! udržitelnost Tuňák Pruhovaný má největší rozmnožovací potenciál. Dospělosti dosáhne už za rok a půl a populace tak dorůstá nejrychleji ze všech druhů tuňáků. Jejich počty jsou tak rybolovem zasaženy minimálně. Složení Tuňák (tuňák pruhovaný - Katsuwonus pelamis) - celý 65%, slunečnicový olej, pitná voda, rajčatový protlak 11%, cukr, jedlá sůl, koření. Produkt mořského rybolovu (kruhové zátahové sítě a čeřeny). Výživové údaje na 100 g Energie 998 kJ / 240 kcal Tuky 19,0 g     z toho nasycené mastné kyseliny 2,2 g Sacharidy 3,5 g     z toho cukry 3,5 g Bílkoviny 14,0 g Sůl 0,53 g Skladování Skladujte a uchovávejte při teplotě od 2°C do 28°C. Po otevření uchovávejte při teplotě do 6°C a spotřebujte do 24 hodin. Země původu Španělsko
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Nekton
Hmotnost 80 g