Příběh Nicolase Vahé Narodil se v Amiens v severní části Francie. Vyučil se jako kuchař a cukrář v restuaraci Pic ve Valence, což je 3hvězdičková michelinská restaurace. Později se vyškolil u Daniela Girauda - což je jeden z nejlepších ve svém oboru - a stal se chocolatierem. V roce 2000 přišel do Dánska a začal pracovat jako cukrář ve Falsled Kro na poloostrově Fyn, kde strávil další tři roky. Pak se stal cukrářem ve Fakkelgårdenu v jižním Jutsku.  Práce, která dává smysl Své pracovní a životní... Celý popis

Koupit za 149 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Příběh Nicolase Vahé

Narodil se v Amiens v severní části Francie. Vyučil se jako kuchař a cukrář v restuaraci Pic ve Valence, což je 3hvězdičková michelinská restaurace. Později se vyškolil u Daniela Girauda - což je jeden z nejlepších ve svém oboru - a stal se chocolatierem. V roce 2000 přišel do Dánska a začal pracovat jako cukrář ve Falsled Kro na poloostrově Fyn, kde strávil další tři roky. Pak se stal cukrářem ve Fakkelgårdenu v jižním Jutsku. 

Práce, která dává smysl

Své pracovní a životní zkušenosti zúročil v roce 2007, kda založil svou vlastní značku. Vyrábí a prodává nejen špičkové potraviny, ale také výrobky, které na trhu chybějí nebo nejsou k dostání v takové kvalitě, kterou by si Nicolas Vahe představoval. Úzce spolupracuje s výrobci surovin ve Francii a Itálii, což zajišťuje konzistentní vysokou kvalitu a dobrý vkus.

 
Zobrazit více