NORDline DA 388

0 %
(0 hodnocení)

Chladící skříň na suché zrání masa NORDline DA 388 Lednice na suché zrání masa od předního gastro výrobce firmy NORDline s označením DA 388. Lednice tak disponuje objemem 388 litrů. Lednice DRY AGE Vám zajistí zrání masa do té nejvyšší kvality. Je vhodná do restauračních provozů, do řeznictví ale i pro domácí použití. Pokovené Low-E sklo poskytuje nejvyšší úroveň tepelně-izolačního výkonu lednice. Vlastnosti chladící skříně DA 388 NORDline ventilované chlazení černé opláštění volně stojící vlhkost... Celý popis

Koupit za 73 039 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Chladící skříň na suché zrání masa NORDline DA 388
Lednice na suché zrání masa od předního gastro výrobce firmy NORDline s označením DA 388. Lednice tak disponuje objemem 388 litrů.
Lednice DRY AGE Vám zajistí zrání masa do té nejvyšší kvality. Je vhodná do restauračních provozů, do řeznictví ale i pro domácí použití. Pokovené Low-E sklo poskytuje nejvyšší úroveň tepelně-izolačního výkonu lednice.
Vlastnosti chladící skříně DA 388 NORDline

ventilované chlazení
černé opláštění
volně stojící
vlhkost vzduchu 60 - 90 %
dveře z nerezové oceli s dvouvrstvým Low-E sklem
jedna roštová police
nerezová rukojeť
3 x závěs
dotykový ovladač
LED displej
účinný dezinfekční systém UVC
LED osvětlení
napětí 230 V / 50 Hz

Doporučení pro správný postup suchého zrání masa:

nastavení teploty (2 °C) a vlhkosti (80 %) pro zajištění dokonalého suchého zrání hovězího a vepřového masa
maso na suché zrání musí být čerstvé (ideálně do 5 dní od porážky zvířete)
lze použít i maso zrající ve vakuu, maximálně však po dobu 14 dnů (odstraňte prosím vakuovou fólii)
pro nejlepší suché zrání hovězího masa použijte maso z mladé krávy s běžnou tukovou vrstvou, dobře prorostlé
možnosti zrání: zadní hovězí lze zavěsit na hák do lednice nebo položit jednotlivé řezy na police
v případě zrání jednotlivých řezů na policích věnujte pozornost ochranné vrstvě tuku, která brání ztrátám (ideální velikost řezu je asi 2–4 kg)
doporučujeme nechat maso zrát na kosti
při každém kontaktu s masem používejte ochranné rukavice, nikdy se nedotýkejte masa holou rukou bez rukavic
nejlepší doba zrání je 25–28 dní, ale je možno nechat maso zrát i déle než 4 týdny

Pro lepší regulaci vlhkosti uvnitř lednice a intenzivnější chuť masa doporučujeme zakoupit himalájskou solnou desku (není součástí)
V případě zakoupení solné desky:

rozbalte solné desky a sejměte fólii
položte solné desky na nerezový plech a vložte plech doprostřed lednice
každé 2–3 dny kontrolujte, zda je na deskách voda, pokud ano, odstraňte ji

Parametry lednice NORDline DA 388 na zrání masa

Záruka
12 měsíců

Šířka
59.5 cm

Hloubka
71 cm

Výška
172 cm

Příkon
170 W

Čistý objem
388 l

Provozní teplota
0 - 25 °C 

Typ chladiva
R600a 

Množství chladiva
0.05 kg

CO2 ekv. chlad.
0.0002 t

Váha
92 kg

NORDline je ryze českou značkou s pevnou pozicí na trhu a tradicí již od roku 2006. Sortiment značky představuje zejména bílá technika, zařízení pro gastronomii a vytápění.
NORDline přináší širokou škálu produktů, jejichž rozličnost je dána pečlivým výběrem a testováním předních světových výrobců s ohledem na prvotřídní kvalitu a moderní design. Výrobky NORDline tedy spotřebiteli nabízí vše, co potřebuje – kvalitní provedení, moderní design, řadu praktických funkcí a snadnou obsluhu.
Pro veškeré výrobky je zajištěn záruční i pozáruční servis v celé České republice a snadno dostupné náhradní díly.
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Nordline
Objem 388 l
Energetická třída B
LED osvětlení ano
Hloubka 71 cm
Šířka 59.5 cm
Výška 172 cm