BAREVNÉ VARIANTY Novinka od značky Kuvings se kterou dokážete připravit lahodný domácí jogurt, čerstvý domácí sýr, zdravou nakládanou zeleninu, domácí ovocné sirupy či ovocná vína. CO JE FERMENTACE ? Fermentace nebo chcete-li kvašení, je přírodní proces, kdy mikroorganismy způsobují transformaci (přeměnu) organických látek. Dochází při něm k prudkému rozvoji mikroorganismů a vytvoření kyselého prostředí chránícího potravu před kontaminací toxiny. Důležitou roli zde hrají mikroorganismy produkované... Celý popis
Koupit za 5 070 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
NUC Electronics Fermentor výrobník sýrů Kuvings
Doprava:
zdarma
Skladem
5 070 Kč
Koupit za 5 070 Kč
Kuvings Fermentor bílý
Doprava:
59 Kč
Skladem
4 990 Kč
Koupit za 4 990 Kč
NUC Electronics Fermentor výrobník sýrů Kuvings
Doprava:
zdarma
Skladem
4 990 Kč
Koupit za 4 990 Kč
Popis
BAREVNÉ VARIANTY
Novinka od značky Kuvings se kterou dokážete připravit lahodný domácí jogurt, čerstvý domácí sýr, zdravou nakládanou zeleninu, domácí ovocné sirupy či ovocná vína.
CO JE FERMENTACE ?
Fermentace nebo chcete-li kvašení, je přírodní proces, kdy mikroorganismy způsobují transformaci (přeměnu) organických látek. Dochází při něm k prudkému rozvoji mikroorganismů a vytvoření kyselého prostředí chránícího potravu před kontaminací toxiny.
Důležitou roli zde hrají mikroorganismy produkované enzymy, díky nimž dochází ke stravování buněk a k proměně některých živin na živiny jiné. Fermentovaná strava má tak vyšší obsah enzymů než původní syrová strava.
Fermentace (kvašení) v potravinářství, rozlišujeme na alkoholové, octové a mléčné, kvašení sýrů, jogurtů, piva či vína. Fermentací lze připravit také domácí, nakládanou zeleninu jako je zelí a okurky.
Příprava těchto zaručeně čerstvých pokrmů je s fermentorem Kuvings a syřidlem Kuvings naprostou hračkou a zvládnete jej bez problémů stiskem jediného tlačítka.
důležité technické parametry
- objem nádoby jogurtovače - 2 l
- rozměry - šířka 180 / výška 200 / hloubka 180 mm
- hmotnost - 1,5 kg
- příkon - 44 W
- rozsah termostatu - 20 - 65°C
CO všechno můžete ve fermentoru připravit ?
čerstvý domácí sýr
Čerstvý domácí sýr připravíte přidáním syřidla Kuvings, které jste obdrželi jako dárek k přístroji, do mléka a na ovládacím panelu přístroje zvolte pomocí MENU tlačítka, program NADÝCHANÝ SÝR. Vaše možnosti se rozšíří přidáním koření či bylinek. přidáním smetany získáte zase lahodný Cottage sýr. Tento výjimečný sýr je plný důležitých látek, jako například vápníku, minerálů, proteinů a vitamínů. Takto připravený sýr obsahuje 7 x více bílkovin a 5 x větší množství vápníku než běžné mléko. Vaši fantazii se meze nekladou, můžete připravit sýr jak na slano tak na sladko a třeba do něj i přidat dětmi oblíbené oříšky.
ČErstvý řecký jogurt
Opět je příprava jednoduchá, do mléka přidejte syřidlo a pomocí tlačítka MENU, zvolte program JOGURT. Získáte tak bohatý a smetanový jogurt, který lze dochutit ovocem, semínky, oříšky a různými polevami podle Vaši chuti. Řecký jogurt má při zachování vysoké nutriční hodnoty velmi málo kalorií. Má vysoký obsah bílkovin, který je až 2 x vyšší než v jogurtu běžném.
NAkládaná zelenina
Nakládání zeleniny zachovává její čerstvost a výbornou chuť. Nakládanou zeleninu připravíte ve Vašem fermentoru přidáním octa, cukru a kořenící směsi na přípravu nakládané zeleniny. Nakládat můžete co uznáte za vhodné, od chřestu, okurek, řepy, přes papriky, cibulky až po rozmanité druhy koření.
Domácí sirupy bez éček
Příprava sirupu je opět velmi jednoduchá, výběr ovoce je čistě na vás, vhodné jsou jahody, maliny, ostružiny ale můžete zvolit i tropické ovoce, jako pomeranče, kiwi, mandarinky. Doporučujeme vyzkoušet i mix jednotlivých druhů a získat tak zajímavé kombinace chutí. Po vložení vybraného a čistého ovoce, přidejte cukr, med či jiné sladidlo a pomocí tlačítka MENU, zvolte program SIRUP. Hlavní výhodou, takto připraveného, domácího sirupu je absence jakýchkoliv umělých barviv a konzervantů, kterých najdete v kupovaných sirupech celou řadu. Domácí sirupy jsou tak nejen velmi zdravé ale také mimořádně chutné a bohaté na vitamíny, minerály a enzymy.
DOMácí víno
Domácí víno lze ve fermentoru Kuvings, připravit následovně. Vyberte vhodné ovoce, ať už domácího původu či exotické a ve slabém alkoholu (cca 20%), nechejte rozpustit cukr. Takto připravenou směs s čistým ovocem nalijte do fermentoru, tlačítkem MENU nastavíte program VÍNO a pak se jen těšíte na výsledek. Ručíme za to, že budeme velmi příjemně překvapeni a domácí víno bude chutnat výborně.
CO NAJDETE V BALENÍ ?
- fermentor - tělo přístroje s ovládacím panelem
- 2 x nádoba o objemu 2 l
- víko nádoby
- držadlo víka nádoby
- jemné sítko
- víko přístroje
- kuchařka v českém jazyce
- návod k obsluze v českém jazyce
Novinka od značky Kuvings se kterou dokážete připravit lahodný domácí jogurt, čerstvý domácí sýr, zdravou nakládanou zeleninu, domácí ovocné sirupy či ovocná vína.
CO JE FERMENTACE ?
Fermentace nebo chcete-li kvašení, je přírodní proces, kdy mikroorganismy způsobují transformaci (přeměnu) organických látek. Dochází při něm k prudkému rozvoji mikroorganismů a vytvoření kyselého prostředí chránícího potravu před kontaminací toxiny.
Důležitou roli zde hrají mikroorganismy produkované enzymy, díky nimž dochází ke stravování buněk a k proměně některých živin na živiny jiné. Fermentovaná strava má tak vyšší obsah enzymů než původní syrová strava.
Fermentace (kvašení) v potravinářství, rozlišujeme na alkoholové, octové a mléčné, kvašení sýrů, jogurtů, piva či vína. Fermentací lze připravit také domácí, nakládanou zeleninu jako je zelí a okurky.
Příprava těchto zaručeně čerstvých pokrmů je s fermentorem Kuvings a syřidlem Kuvings naprostou hračkou a zvládnete jej bez problémů stiskem jediného tlačítka.
důležité technické parametry
- objem nádoby jogurtovače - 2 l
- rozměry - šířka 180 / výška 200 / hloubka 180 mm
- hmotnost - 1,5 kg
- příkon - 44 W
- rozsah termostatu - 20 - 65°C
CO všechno můžete ve fermentoru připravit ?
čerstvý domácí sýr
Čerstvý domácí sýr připravíte přidáním syřidla Kuvings, které jste obdrželi jako dárek k přístroji, do mléka a na ovládacím panelu přístroje zvolte pomocí MENU tlačítka, program NADÝCHANÝ SÝR. Vaše možnosti se rozšíří přidáním koření či bylinek. přidáním smetany získáte zase lahodný Cottage sýr. Tento výjimečný sýr je plný důležitých látek, jako například vápníku, minerálů, proteinů a vitamínů. Takto připravený sýr obsahuje 7 x více bílkovin a 5 x větší množství vápníku než běžné mléko. Vaši fantazii se meze nekladou, můžete připravit sýr jak na slano tak na sladko a třeba do něj i přidat dětmi oblíbené oříšky.
ČErstvý řecký jogurt
Opět je příprava jednoduchá, do mléka přidejte syřidlo a pomocí tlačítka MENU, zvolte program JOGURT. Získáte tak bohatý a smetanový jogurt, který lze dochutit ovocem, semínky, oříšky a různými polevami podle Vaši chuti. Řecký jogurt má při zachování vysoké nutriční hodnoty velmi málo kalorií. Má vysoký obsah bílkovin, který je až 2 x vyšší než v jogurtu běžném.
NAkládaná zelenina
Nakládání zeleniny zachovává její čerstvost a výbornou chuť. Nakládanou zeleninu připravíte ve Vašem fermentoru přidáním octa, cukru a kořenící směsi na přípravu nakládané zeleniny. Nakládat můžete co uznáte za vhodné, od chřestu, okurek, řepy, přes papriky, cibulky až po rozmanité druhy koření.
Domácí sirupy bez éček
Příprava sirupu je opět velmi jednoduchá, výběr ovoce je čistě na vás, vhodné jsou jahody, maliny, ostružiny ale můžete zvolit i tropické ovoce, jako pomeranče, kiwi, mandarinky. Doporučujeme vyzkoušet i mix jednotlivých druhů a získat tak zajímavé kombinace chutí. Po vložení vybraného a čistého ovoce, přidejte cukr, med či jiné sladidlo a pomocí tlačítka MENU, zvolte program SIRUP. Hlavní výhodou, takto připraveného, domácího sirupu je absence jakýchkoliv umělých barviv a konzervantů, kterých najdete v kupovaných sirupech celou řadu. Domácí sirupy jsou tak nejen velmi zdravé ale také mimořádně chutné a bohaté na vitamíny, minerály a enzymy.
DOMácí víno
Domácí víno lze ve fermentoru Kuvings, připravit následovně. Vyberte vhodné ovoce, ať už domácího původu či exotické a ve slabém alkoholu (cca 20%), nechejte rozpustit cukr. Takto připravenou směs s čistým ovocem nalijte do fermentoru, tlačítkem MENU nastavíte program VÍNO a pak se jen těšíte na výsledek. Ručíme za to, že budeme velmi příjemně překvapeni a domácí víno bude chutnat výborně.
CO NAJDETE V BALENÍ ?
- fermentor - tělo přístroje s ovládacím panelem
- 2 x nádoba o objemu 2 l
- víko nádoby
- držadlo víka nádoby
- jemné sítko
- víko přístroje
- kuchařka v českém jazyce
- návod k obsluze v českém jazyce
Parametry
Výrobce | Kuvings |
Barva | Stříbrný |
Příkon | 44 W |
Rozměry (v x š x h) | 18 x 18 x 20 cm |