Keramická forma na chléb s vnitřní glazurou je vysoce kvalitní výrobek z přírodního materiálu. Objem formy je 2,7 l, tedy dostatečný k upečení velkého bochníku chleba. Díky použitému materiálu vzniká uvnitř formy dostatečná vlhkost, která zaručí vytvoření zlatavé křupavé kůrky. Ať už pečete klasický kváskový chléb z bílé mouky, nebo dáváte přednost celozrnnému, špaldovému či žitnému chlebu plnému semínek. Vlastnosti keramických pečicích forem: - vhodná k pečení v elektrické, horkovzdušné i plynové... Celý popis
Koupit za 499 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Forma na pečení chleba ORION 33x16x9,5cm
Doprava:
49 Kč
Skladem
499 Kč
Koupit za 499 Kč
Orion forma chléb keramika 33x16cm
Doprava:
79 Kč
Skladem
389 Kč
Koupit za 389 Kč
Forma keramika obdelník CHLEBA 33x16 cm - Orion
Doprava:
59 Kč
Skladem
436 Kč
Koupit za 436 Kč
Keramická forma na chléb 33x16 cm - ORION domácí potřeby
Doprava:
89 Kč
Skladem
624 Kč
Koupit za 624 Kč
Keramická forma na chléb 33x16 cm - ORION
Doprava:
89 Kč
Skladem
624 Kč
Koupit za 624 Kč
Popis
Keramická forma na chléb s vnitřní glazurou je vysoce kvalitní výrobek z přírodního materiálu. Objem formy je 2,7 l, tedy dostatečný k upečení velkého bochníku chleba.
Díky použitému materiálu vzniká uvnitř formy dostatečná vlhkost, která zaručí vytvoření zlatavé křupavé kůrky. Ať už pečete klasický kváskový chléb z bílé mouky, nebo dáváte přednost celozrnnému, špaldovému či žitnému chlebu plnému semínek.
Vlastnosti keramických pečicích forem:
- vhodná k pečení v elektrické, horkovzdušné i plynové troubě
- keramika výborně vede teplo a proto je pečení v keramice velmi ekonomické
- nádoba je opatřena zvednutými úchyty, aby se s ní dobře manipulovalo i s kuchyňskými chňapkami na rukou
- nádoby z keramiky mají dlouhou životnost a při správném zacházení vydrží několik let
- mytí je doporučeno horkou vodou a kartáčkem, při větším zašpinění lze použít tradičně ocet nebo sůl
Upozornění: Keramika má velmi vysoké pnutí, nesnáší proto okamžité rychlé teplotní změny - tepelný šok. Mezi formou a dnem trouby musí být zajištěno proudění vzduchu, takže vždy pokládejte výrobek na mřížku. Je nutné dát studenou formu do studené trouby a pak teprve zapnout. Horkou formu po vyjmutí z trouby nikdy nepokládejte na kov, kámen, dlaždice - vždy jen na dřevěnou podložku. Chemické prostředky k mytí nepoužíváme.
Díky použitému materiálu vzniká uvnitř formy dostatečná vlhkost, která zaručí vytvoření zlatavé křupavé kůrky. Ať už pečete klasický kváskový chléb z bílé mouky, nebo dáváte přednost celozrnnému, špaldovému či žitnému chlebu plnému semínek.
Vlastnosti keramických pečicích forem:
- vhodná k pečení v elektrické, horkovzdušné i plynové troubě
- keramika výborně vede teplo a proto je pečení v keramice velmi ekonomické
- nádoba je opatřena zvednutými úchyty, aby se s ní dobře manipulovalo i s kuchyňskými chňapkami na rukou
- nádoby z keramiky mají dlouhou životnost a při správném zacházení vydrží několik let
- mytí je doporučeno horkou vodou a kartáčkem, při větším zašpinění lze použít tradičně ocet nebo sůl
Upozornění: Keramika má velmi vysoké pnutí, nesnáší proto okamžité rychlé teplotní změny - tepelný šok. Mezi formou a dnem trouby musí být zajištěno proudění vzduchu, takže vždy pokládejte výrobek na mřížku. Je nutné dát studenou formu do studené trouby a pak teprve zapnout. Horkou formu po vyjmutí z trouby nikdy nepokládejte na kov, kámen, dlaždice - vždy jen na dřevěnou podložku. Chemické prostředky k mytí nepoužíváme.
Parametry
Výrobce | Orion |
Materiál | keramické |
Barva | hnědá |
Tvar | obdélníkové |
Šířka | 16 cm |
Délka | 16 cm |
Hloubka | 9.5 cm |
Hmotnost | 1.56 kg |
Objem | 2.7 l |