Italské těstovinové trubky k plnění a ihned k zapečení Semolina je mouka z tvrdé pšenice, z čehož plyne také další používaný název tohoto druhu těstovin, a to těstoviny z tvrdé pšenice. Tvrdá pšenice je druhým nejrozšířenějším druhem pšenice. Pěstuje se v Evropě, Austrálii a Kanadě. K výrobě většiny tuzemských těstovin se používá pšenice obecná.Tvrdá pšenice je jako základní surovina na výrobu těstovin dražší, avšak vhodnější. Těstoviny vyrobené ze semoliny se nelepí, nerozvařují, jsou tvarově stálejší... Celý popis
Koupit za 39 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Italské těstovinové trubky k plnění a ihned k zapečení Semolina je mouka z tvrdé pšenice, z čehož plyne také další používaný název tohoto druhu těstovin, a to těstoviny z tvrdé pšenice. Tvrdá pšenice je druhým nejrozšířenějším druhem pšenice. Pěstuje se v Evropě, Austrálii a Kanadě. K výrobě většiny tuzemských těstovin se používá pšenice obecná.Tvrdá pšenice je jako základní surovina na výrobu těstovin dražší, avšak vhodnější. Těstoviny vyrobené ze semoliny se nelepí, nerozvařují, jsou tvarově stálejší a mají vyšší výtěžnost. Složení Semolina z tvrdé pšenice. Obsahuje lepek. Může obsahovat stopy vajec. Použití Vymažte pekáč a vysypte strouhankou Naplňte cannelloni mletým, ochuceným masem (sůl, pepř, trochu strouhaného parmezánu nebo strouhanky a 1 vejce) nebo tvarohem smíchaným s uvařeným špenátem. Naskládejte cannelloni na dno. Zalijte bešamelem a rajskou omáčkou (polpa). Nahoře posypte strouhaným sýrem. Přidejte kousky másla a dejte zapéct do trouby při 180°C na 30 - 40 minut. Recept zde. Další informace Balení: 250 g Karton: 12 ks (objednat lze libovolné množství kusů) Skladování: Skladujte v suchu a chladu. Minimální trvanlivost do: uvedena na obalu. Výživové hodnoty na 100 g Energie 1502 kJ/354 kcal Tuky z toho nasycené mastné kyseliny 1,4 g 0,3 g Sacharidy z toho cukry 71,6 g 3,4 g Bílkoviny 12 g Sůl 0,005 g Vláknina 3,7 g
Parametry
Výrobce | Pastificio Fazion |