Pekárna Kabát Sedmizrnná Bageta 80 g
Pšeničná mouka, vícezrnná směs (žitná mouka, sůl, slunečnice, proso, slad, pšeničný škrob, sojová mouka, kukuřičná mouka, pšeničná bílkovina), regulátor kyselosti: kyselina citronová, protihrudkující látka E-170 (Uhličitany vápenaté – získává se z přírodních nerostů – stupeň škodlivosti 0), droždí, sůl, řepkový olej, voda posyp: sezam, lněné semínko, ovesné vločky, pšeničné vločky, sojová drť, drcený ječmen, slunečnice. Ve 100g Energetická hodnota 1460kJ/349kcal Bílkoviny 11,4 g Tuky 349 g... Celý popis
Popis
Pšeničná mouka, vícezrnná směs (žitná mouka, sůl, slunečnice, proso, slad, pšeničný škrob, sojová mouka, kukuřičná mouka, pšeničná bílkovina), regulátor kyselosti: kyselina citronová, protihrudkující látka E-170 (Uhličitany vápenaté – získává se z přírodních nerostů – stupeň škodlivosti 0), droždí, sůl, řepkový olej, voda posyp: sezam, lněné semínko, ovesné vločky, pšeničné vločky, sojová drť, drcený ječmen, slunečnice.
Ve 100g
Energetická hodnota
1460kJ/349kcal
Bílkoviny
11,4 g
Tuky
349 g
z toho nasycené mastné kyseliny
0,9 g
Sacharidy
54,8 g
z toho cukry
2,3 g
Sůl
1,93 g
O produktu
Čerstvé a křupavé pečivo z vícezrnné směsi obsahuje slunečnice, proso a slad. Posypané je lněným semínkem a ovesnými vločkami. Běžné pšeničné vícezrné pečivo.
O značce
Ruční výroba pečiva. Prvotřídní suroviny převážně českého původu bez chemických přísad a potravinářských náhražek. Pečivo vyráběné podle tradičních receptur. Poctivé pekařské řemeslo jako za času našich dědů a pradědů.
To vše stručně charakterizuje Pekárnu Kabát – zavedenou rodinnou pekařskou firmu založenou v roce 1992. V současné době vede společnost již druhá generace rodiny Kabátů. Více než dvacet let dodáváme mezi své zákazníky nezaměnitelné produkty ruční výroby.
Klade velký důraz na kvalitu nabízených produktů, kterou kontroluje formou zpětné vazby od zákazníků. Čím se odlišuje značka od konkurence, je ruční výroba všech produktů. V Pekárně Kabát pekaři ručně vyrábějí každý jednotlivý kousek pečiva. Chtějí totiž pro vás udržet poctivé pekařské řemeslo.
Pro jejich výrobky je typické používání převážně českých surovin bez chemických přísad a potravinářských náhražek. Jsou rovněž certifikovaní BIO výrobci. Většina produktů je založena na dodržování starých tradičních receptur a výrobních postupů. Zakládají si na tom, že pečivo vyrábějí tak, jak ho vyráběli naši dědové a pradědové. V neposlední řadě dbají na přístup k zákazníkům a jejich spokojenost s výrobky je pro ně prioritní.
Tradičními recepturami, ruční výrobou a používáním kvalitních surovin se značka výrazně odlišuje od ostatní konkurence. Proto v pekárně Kabát zákazníci hledají produkty, které v běžné řetězcové nabídce nenajdou.
Zajímavosti
Semínka v pečivu jsou nejen chutná, ale navíc i zasytí. Slunečnice má na zdraví řadu blahodárných účinků. Její semínka dodají tělu antioxidanty, vitamíny a neutralizují volné radikály, čímž zpomalují proces stárnutí.
Země původu
Česká republika
Adresa dodavatele
Pekárna Kabát spol. s r.o., Pekárenská 10, 141 00 Praha 4, Česká republika
Ve 100g
Energetická hodnota
1460kJ/349kcal
Bílkoviny
11,4 g
Tuky
349 g
z toho nasycené mastné kyseliny
0,9 g
Sacharidy
54,8 g
z toho cukry
2,3 g
Sůl
1,93 g
O produktu
Čerstvé a křupavé pečivo z vícezrnné směsi obsahuje slunečnice, proso a slad. Posypané je lněným semínkem a ovesnými vločkami. Běžné pšeničné vícezrné pečivo.
O značce
Ruční výroba pečiva. Prvotřídní suroviny převážně českého původu bez chemických přísad a potravinářských náhražek. Pečivo vyráběné podle tradičních receptur. Poctivé pekařské řemeslo jako za času našich dědů a pradědů.
To vše stručně charakterizuje Pekárnu Kabát – zavedenou rodinnou pekařskou firmu založenou v roce 1992. V současné době vede společnost již druhá generace rodiny Kabátů. Více než dvacet let dodáváme mezi své zákazníky nezaměnitelné produkty ruční výroby.
Klade velký důraz na kvalitu nabízených produktů, kterou kontroluje formou zpětné vazby od zákazníků. Čím se odlišuje značka od konkurence, je ruční výroba všech produktů. V Pekárně Kabát pekaři ručně vyrábějí každý jednotlivý kousek pečiva. Chtějí totiž pro vás udržet poctivé pekařské řemeslo.
Pro jejich výrobky je typické používání převážně českých surovin bez chemických přísad a potravinářských náhražek. Jsou rovněž certifikovaní BIO výrobci. Většina produktů je založena na dodržování starých tradičních receptur a výrobních postupů. Zakládají si na tom, že pečivo vyrábějí tak, jak ho vyráběli naši dědové a pradědové. V neposlední řadě dbají na přístup k zákazníkům a jejich spokojenost s výrobky je pro ně prioritní.
Tradičními recepturami, ruční výrobou a používáním kvalitních surovin se značka výrazně odlišuje od ostatní konkurence. Proto v pekárně Kabát zákazníci hledají produkty, které v běžné řetězcové nabídce nenajdou.
Zajímavosti
Semínka v pečivu jsou nejen chutná, ale navíc i zasytí. Slunečnice má na zdraví řadu blahodárných účinků. Její semínka dodají tělu antioxidanty, vitamíny a neutralizují volné radikály, čímž zpomalují proces stárnutí.
Země původu
Česká republika
Adresa dodavatele
Pekárna Kabát spol. s r.o., Pekárenská 10, 141 00 Praha 4, Česká republika
Parametry
Výrobce | Pekárna Kabát |