Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Hořčice plnotučná. O produktu Plnotučná hořčice si u nás udržuje pozici jako jedna z nejoblíbenějších přísad. Její nahořklá, lehce štiplavá chuť doplňuje uzenářské výrobky, neobejdou se bez ní ale také některé zálivky, marinády a hraje důležitou roli při přípravě tradičního bramborového salátu. O výrobci Cukrovar Vrbátky je situován v oblasti Hané mezi městy Prostějov a Olomouc. Tato oblast má nejlepší podmínky pro pěstování cukrové řepy na Moravě.... Celý popis
Koupit za 37 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
PIKANT Hořčice plnotučná 700g
Doprava:
zdarma
Skladem
37 Kč
Koupit za 37 Kč
Popis
Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Hořčice plnotučná.
O produktu
Plnotučná hořčice si u nás udržuje pozici jako jedna z nejoblíbenějších přísad. Její nahořklá, lehce štiplavá chuť doplňuje uzenářské výrobky, neobejdou se bez ní ale také některé zálivky, marinády a hraje důležitou roli při přípravě tradičního bramborového salátu.
O výrobci
Cukrovar Vrbátky je situován v oblasti Hané mezi městy Prostějov a Olomouc. Tato oblast má nejlepší podmínky pro pěstování cukrové řepy na Moravě. Cukrovka se v této oblasti pěstuje více jak sto let a je součástí tradičního osevního postupu. Od počátku fungování cukrovaru byl kladen důraz na zvyšování kapacity zpracování řepy. Zatímco na přelomu 70. a 80. let 19. století bylo denně zpracováno 100 až 200 tun řepy, po rozsáhlé rekonstrukci v letech 1935/1937 se kapacita zpracování navýšila na 1 100 tun řepy denně. V tomto stavu závod fungoval až do 80. let 20. století. Od roku 1995 se cukrovar postupně modernizuje a navyšuje se kapacita zpracování řepy. V současnosti se zpracovává 2 200 tun cukrové řepy za den. Za kampaň se zpracuje cca 250 000 tun řepy a vyrobí se 35 000 tun cukru.
O produktu
Plnotučná hořčice si u nás udržuje pozici jako jedna z nejoblíbenějších přísad. Její nahořklá, lehce štiplavá chuť doplňuje uzenářské výrobky, neobejdou se bez ní ale také některé zálivky, marinády a hraje důležitou roli při přípravě tradičního bramborového salátu.
O výrobci
Cukrovar Vrbátky je situován v oblasti Hané mezi městy Prostějov a Olomouc. Tato oblast má nejlepší podmínky pro pěstování cukrové řepy na Moravě. Cukrovka se v této oblasti pěstuje více jak sto let a je součástí tradičního osevního postupu. Od počátku fungování cukrovaru byl kladen důraz na zvyšování kapacity zpracování řepy. Zatímco na přelomu 70. a 80. let 19. století bylo denně zpracováno 100 až 200 tun řepy, po rozsáhlé rekonstrukci v letech 1935/1937 se kapacita zpracování navýšila na 1 100 tun řepy denně. V tomto stavu závod fungoval až do 80. let 20. století. Od roku 1995 se cukrovar postupně modernizuje a navyšuje se kapacita zpracování řepy. V současnosti se zpracovává 2 200 tun cukrové řepy za den. Za kampaň se zpracuje cca 250 000 tun řepy a vyrobí se 35 000 tun cukru.