Černý pepř, patří mezi celosvětově nejrozšířenější koření.  Po prvním ochutnání se vám na jazyku rozehraje naprostá harmonie mléčně jogurtových tónů s doprovodem podtónu suchých pastvin a tabáku. Při nádechu čerstvě namletých zrnek vás obejme eukalyptová svěžest s nečekaným kakaovým finále. V kuchyni si černý pepř perfektně rozumí především s drůbeží a rybou, ale ani ostatní druhy masa s ním nebudou mít problém, stejně jako polévky, omáčky a saláty. Bílý pepř, díky podmínkám pro zrání, sušení... Celý popis

Koupit za 0 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Černý pepř,

patří mezi celosvětově nejrozšířenější koření. 

Po prvním ochutnání se vám na jazyku rozehraje naprostá harmonie mléčně jogurtových tónů s doprovodem podtónu suchých pastvin a tabáku.
Při nádechu čerstvě namletých zrnek vás obejme eukalyptová svěžest s nečekaným kakaovým finále.

V kuchyni si černý pepř perfektně rozumí především s drůbeží a rybou, ale ani ostatní druhy masa s ním nebudou mít problém, stejně jako polévky, omáčky a saláty.

Bílý pepř,

díky podmínkám pro zrání, sušení na slunci a metodou ručního zpracování považovaný za jeden z nejlepších na světě. Oceníte ho, pokud jste vyznavači gurmánské palčivosti a přitom jemné citrusové vůně a intenzivní pálivostí.

Určitě ho vřele doporučujeme na ryby, do pomazánek a nebo na bílé maso. V tomto trojboji nám chutnal zatím nejvíce.  Ale určitě ho vyzkoušejte i ve smetanových a světlých omáčkách nebo do salátu, na noky, pesta, tmavé maso, sýry. 
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Piper nigrum
Druh koření pepř