Libeček Použitá část rostliny: sušené listy Vzhled a barva: krájené listy, tmavě zelené barvy Použití v kuchyni: Do omáček, polévek, k masu, do salátů. Historie a současnost: Pochází ze Středomoří. Používal se jako afrodiziakum a lapač pachů. Dnes je oblíbený hlavně ve Francii a Německu. Zdravotní účinky: Obsahuje třísloviny, silice, vitamíny, cukry a organické kyseliny. Podporuje trávení, srdeční a jaterní činnost, čistí krev, pomáhá při revmatismu a posiluje organismus. Náš tip: Pro lepší chuť... Celý popis
Koupit za 4 812 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Profikoření - Libeček (20 Kg)
Doprava:
zdarma
Skladem
4 812 Kč
Koupit za 4 812 Kč
Popis
Libeček
Použitá část rostliny: sušené listy
Vzhled a barva: krájené listy, tmavě zelené barvy
Použití v kuchyni: Do omáček, polévek, k masu, do salátů.
Historie a současnost: Pochází ze Středomoří. Používal se jako afrodiziakum a lapač pachů. Dnes je oblíbený hlavně ve Francii a Německu.
Zdravotní účinky: Obsahuje třísloviny, silice, vitamíny, cukry a organické kyseliny. Podporuje trávení, srdeční a jaterní činnost, čistí krev, pomáhá při revmatismu a posiluje organismus.
Náš tip: Pro lepší chuť můžeme libeček přidat i do vařených brambor!
Recept:
Zapečená čočka s libečkem
Ovesné vločky, 6 stružků česneku, 200g strouhaného sýra, 10 vajec, kmín, balíček čočky, libeček, 4 cibule
Čočku uvaříme s libečkem do změknutí. Nakrájíme cibuli a zpěníme na olivovém oleji, přidáme pokrájený česnek, sýry nastrouháme. Do čočky vmícháme cibulku s česnekem, 4 vejce, ovesné vločky, sýr, kmín, sůl a pepř. Zapékáme na 200 °C asi půl hodiny.
Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde
Použitá část rostliny: sušené listy
Vzhled a barva: krájené listy, tmavě zelené barvy
Použití v kuchyni: Do omáček, polévek, k masu, do salátů.
Historie a současnost: Pochází ze Středomoří. Používal se jako afrodiziakum a lapač pachů. Dnes je oblíbený hlavně ve Francii a Německu.
Zdravotní účinky: Obsahuje třísloviny, silice, vitamíny, cukry a organické kyseliny. Podporuje trávení, srdeční a jaterní činnost, čistí krev, pomáhá při revmatismu a posiluje organismus.
Náš tip: Pro lepší chuť můžeme libeček přidat i do vařených brambor!
Recept:
Zapečená čočka s libečkem
Ovesné vločky, 6 stružků česneku, 200g strouhaného sýra, 10 vajec, kmín, balíček čočky, libeček, 4 cibule
Čočku uvaříme s libečkem do změknutí. Nakrájíme cibuli a zpěníme na olivovém oleji, přidáme pokrájený česnek, sýry nastrouháme. Do čočky vmícháme cibulku s česnekem, 4 vejce, ovesné vločky, sýr, kmín, sůl a pepř. Zapékáme na 200 °C asi půl hodiny.
Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde
Parametry
Výrobce | Profikoření |
Druh koření | libeček |
Značka | Profikoření |