Pepř bylinný Vzhled a barva: Sypká kořenící směs béžové barvy Složení: hořčice, koriandr, majoránka, saturejka, bazalka, kmín, tymián, kurkuma, paprika pálivá Použití v kuchyni: Na různé druhy mas, omáčky Náš tip: Bylinný pepř nesmí ve Vašich pokrmech chybět, vyzkoušejte netradiční pochoutky! Recept: Jáhly s kysaným zelím a kuřecím masem 500g kuřecího masa, 2 cibule, kysané zelí, sójová omáčka, pórek, vývar, worcester, 500g jáhel, 150ml smetany, sůl, bazalka, bylinný pepř, olej Cibuli, pórek, maso,... Celý popis
Koupit za 38 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Profikoření - Pepř bylinný (200g)
Doprava:
51 Kč
Skladem
38 Kč
Koupit za 38 Kč
Popis
Pepř bylinný
Vzhled a barva: Sypká kořenící směs béžové barvy
Složení: hořčice, koriandr, majoránka, saturejka, bazalka, kmín, tymián, kurkuma, paprika pálivá
Použití v kuchyni: Na různé druhy mas, omáčky
Náš tip: Bylinný pepř nesmí ve Vašich pokrmech chybět, vyzkoušejte netradiční pochoutky!
Recept:
Jáhly s kysaným zelím a kuřecím masem
500g kuřecího masa, 2 cibule, kysané zelí, sójová omáčka, pórek, vývar, worcester, 500g jáhel, 150ml smetany, sůl, bazalka, bylinný pepř, olej
Cibuli, pórek, maso, worcester, sójovou omáčku, bazalku, sůl, pepř a osmahneme. Druhou cibuli osmahneme. Do zapékací misky poklademe osmahnutou 1/2 zelí s cibulí, na to 1/2 jáhel povařených ve vývaru, masovou směs, na to zbytek jáhel a nahoru zbytek zelí. Přelijeme smetanou.
Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde
Vzhled a barva: Sypká kořenící směs béžové barvy
Složení: hořčice, koriandr, majoránka, saturejka, bazalka, kmín, tymián, kurkuma, paprika pálivá
Použití v kuchyni: Na různé druhy mas, omáčky
Náš tip: Bylinný pepř nesmí ve Vašich pokrmech chybět, vyzkoušejte netradiční pochoutky!
Recept:
Jáhly s kysaným zelím a kuřecím masem
500g kuřecího masa, 2 cibule, kysané zelí, sójová omáčka, pórek, vývar, worcester, 500g jáhel, 150ml smetany, sůl, bazalka, bylinný pepř, olej
Cibuli, pórek, maso, worcester, sójovou omáčku, bazalku, sůl, pepř a osmahneme. Druhou cibuli osmahneme. Do zapékací misky poklademe osmahnutou 1/2 zelí s cibulí, na to 1/2 jáhel povařených ve vývaru, masovou směs, na to zbytek jáhel a nahoru zbytek zelí. Přelijeme smetanou.
Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde
Parametry
Výrobce | Profikoření |
Druh koření | pepř |
Hmotnost | 200 g |
Značka | Profikoření |