Pronett XJ4501

0 %
(0 hodnocení)

Vakuová zatavovačka je zařízení, které uchová produkty déle čerstvé. Vyplatí se ji mít v kuchyni, pokud nám záleží na zdravých produktech.Funkční a praktická kuchyně je taková, která nám umožní snadno a rychle připravovat každodenní jídla - snídaně, obědy, večeře i jídlo na výlety a turistické výlety. Kromě takových zařízení, jako je mikrovlnná trouba, trouba, sporák nebo toustovač, by se v kuchyni měla objevit vakuová těsnící hmota.Vakuovač na potraviny je zařízení, které ocení každý člověk, kterému... Celý popis

Koupit za 199 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Vakuová zatavovačka je zařízení, které uchová produkty déle čerstvé. Vyplatí se ji mít v kuchyni, pokud nám záleží na zdravých produktech.Funkční a praktická kuchyně je taková, která nám umožní snadno a rychle připravovat každodenní jídla - snídaně, obědy, večeře i jídlo na výlety a turistické výlety. Kromě takových zařízení, jako je mikrovlnná trouba, trouba, sporák nebo toustovač, by se v kuchyni měla objevit vakuová těsnící hmota.Vakuovač na potraviny je zařízení, které ocení každý člověk, kterému záleží na prodloužení čerstvosti produktů až 5x déle. Ideální pro suché i mokré produkty. Vakuové balení vám ušetří peníze, nebudeme plýtvat jídlem, protože vydrží déle dobré. V lednici si navíc všimnete mnohem více místa. Vakuově balené produkty jsou zdravější a mají omezený přístup k bakteriím.Obsluha vakuového svařovacího zařízení je velmi jednoduchá. Jeho základní funkcí je nasávání vzduchu uvnitř fóliového sáčku a tím vakuování potravinářských výrobků. Takové balení potravin prodlužuje jejich životnost a trvanlivost. Většinu čerstvé zeleniny lze uchovat v lednici asi 5 dní, vakuově balenou lze počet dní prodloužit až na 20. Totéž platí pro maso. Normálně je lze skladovat maximálně 2-3 dny. Když je zabalíme do vakuových sáčků, vydrží čerstvé 9 dní. Hermeticky uzavřené maso lze skladovat v mrazáku až dva roky. Další výhodou vakuového svařovacího stroje a této formy skladování masa je jeho chuť. Koření na maso, které zabalíme do vakuových sáčků, mnohem lépe pronikne do masa. Chuť tedy bude lepší a výraznější.VÝHODY VAKUOVÉHO BALENÍ:✅ Čerstvé produkty po delší dobu✅ Větší pořádek v lednici✅ Lepší chuť masa✅ Úspora peněz✅ Pohodlí✅ Takto lze vzít balené jídlo na cestu✅ Potraviny nebudou kontaminovány bakteriemiTECHNICKÉ SPECIFIKACE:✅ Delší trvanlivost potravin✅ Blokuje pronikání pachů✅ Včetně 5 vakuových sáčků✅ Napájení: síť✅ Výkon: 90W✅ Vstupní výkon: 100-240V/ 50-60Hz✅ Délka napájecího kabelu: 90 cm✅ Barva: černáROZMĚRY:✅ Šířka: 36 cm✅ Výška: 4,5 cm✅ Hloubka: 6 cm
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Pronett

Podobné produkty