Kokosový cukr doporučuje většina výživových poradců a specialistů zejména proto, že jeho GI (glykemický index) je pouze 35, nárůst krevního cukru je tak velmi pozvolný a šetří slinivku, taktéž játra. Kokosový cukr obsahuje ještě navíc prospěšnou látku inulin, ten vyživuje střevní mikroflóru, a působí pro střeva jako Prebiotikum, což je tzv. výživa pro probiotika, které jsou prospěšné v našich střevech. Kokosovým cukrem sladí velmi často v Indonésii a na Bali, z kama dovážíme přímo z kešu farmy fantastické... Celý popis
Koupit za 62 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Cukr kokosový 400g, Provita
Doprava:
69 Kč
Skladem
62 Kč
Koupit za 62 Kč
Popis
Kokosový cukr doporučuje většina výživových poradců a specialistů zejména proto, že jeho GI (glykemický index) je pouze 35, nárůst krevního cukru je tak velmi pozvolný a šetří slinivku, taktéž játra. Kokosový cukr obsahuje ještě navíc prospěšnou látku inulin, ten vyživuje střevní mikroflóru, a působí pro střeva jako Prebiotikum, což je tzv. výživa pro probiotika, které jsou prospěšné v našich střevech. Kokosovým cukrem sladí velmi často v Indonésii a na Bali, z kama dovážíme přímo z kešu farmy fantastické produkty. Kokosový cukr a nektar je tak velmi častou složkou produktů z Indonésie ;) SLOŽENÍ 100% kokosový cukr VÝŽIVOVÉ ÚDAJE ve 100 g výrobku Energetická hodnota 1636,6 kJ/ 390,9 kcal Tuky 1,02 g - z toho nasycené mastné kyseliny 0,9 g Sacharidy 94,6 g - z toho: cukry 81,3 g Bílkoviny 0,8 g Sůl 0,125 g POUŽITÍ Můžete přidat do kávy, smoothies, teplých i studených nápojů. Můžete přidat také do různých dezertů místo bílého cukru. OSTATNÍ INFORMACE Skladujte v suchu v uzavřeném obalu. Země původu: Indonésie Testováno na: vlhkost, mikroby ecoli, aflatoxiny, baterie, plísně, kvasinky
Parametry
Výrobce | Provita |