Kde jsem:  Katalog  >  Vyhledávání

Cabernet sauvignon tarapaca 2005

Nalezeno:    14 produktů


Tarapaca Cabernet Sauvignon/merlot Reserva 2014

Víno Tarapaca Cabernet Sauvignon/Merlot Reserva spojuje charakter odrůdy Cabernet Sauvignon, jemnost odrůdy Merlot a aroma francouzského a amerického dubu, ve kterém leželo. Optimální poměr pro smíchání obou odrůd byl určen tak, aby se rybízově-ostružinová chuť Cabernetu co nejlépe doplnila se švestkově-borůvkovou chutí Merlotu. Doporučená teplota servírování je 16-18 °C. Víno je vhodné kombinovat s grilovanými a pečenými červenými ...

Tarapaca Rosé Cabernet Sauvignon

Tento mladý a ovocný Cabernet Sauvignon je módní suché víno a jahodovým aromatem. Je velmi dobře vybalancovaný a má dlouhý svěží konec. Doporučuje se kombinovat s pastami a středomořskou kuchyní nebo konzumovat dobře vychlazené na 10 – 12 °C jako aperitiv. Víno není vhodné k delšímu skladování.

Tarapaca Cabernet Sauvignon

Odrůdové víno suché červené. Kvašení a macerace vína proběhla v nerezových nádobách při teplotě 28 stupňů Celsia. Pro zachování vůně bylo víno nalahvováno mladé. Ovocná a kořenitá vůně a chuť je charakteristická pro tento vysoce barevný Cabernet Sauvignon. Doporučená teplota servírování je 16 – 18ºC. Víno je vhodné k různým úpravám vepřového a hovězího masa a k telecím játrům. Skladovací kapacita tohoto vína je 3 – 4 roky.

Tarapaca RESERVA Cabernet Sauvignon

Odrůdové révové víno suché červené. Hrozny byly kvašeny a macerovány v nerezových tancích. Následně víno zrálo po dobu 7 měsíců v malých barikových sudech z francouzského a amerického dubu. Víno se vyznačuje jasně červenou granátovou barvou, komplexností vůně a chuti, ve které připomíná plody černého rybízu. Teplota vhodná k podávání je 18 – 20ºC, kdy nejvíce vynikne odrůdový charakter. Doporučuje se kombinovat s opékanými červenými masy, skopovými žebírky, grilovanými játry. Skladovací po...

Tarapaca GRAN RESERVA Cabernet Sauvignon

Odrůdové révové víno suché červené. Toto víno bylo vyrobeno z hroznů vypěstovaných v údolí Maipo Valley a nabízí harmonii a vyrovnanost kombinace vůně a chuti vyzrálých hroznů s jemnou vůní francouzského dubu, ve kterém víno po dobu 12 měsíců leželo. Poskytuje vzácný soulad charakterizující tuto třídu vín a tento vznešený produkt. Doporučená teplota podávání je 18 – 20ºC. Víno je vhodné ke špičkovým lahůdkám připraveným z červeného masa a zvěřiny, jako jelen, daněk, srnec. Skladovací kapac...

Last Editions Privada 2005 - 2005

38 % Cabernet Sauvignon, 42 % Merlot, 17 % Syrah, 3 % Mourvedre. Hrozny sklízené ručně byly ponechány zrát co nejdéle, aby vznikla nejvyšší koncentrace taninů, barviv a aroma. Nakvášení rmutů proběhlo v nerezových nádobách, kontakt vína se slupkami byl dlouhý, aby se získal maximální hroznový charakter, barva a tříslovitost. Víno bylo stařeno v nových sudech z francouzského dubu. Ošetřováno bylo extrémně šetrně, bez filtrace pro ponechání si maxima extraktu a přírodního aroma. Lahvováno bylo po...

Cabernet Sauvignon Gran Reserva

Toto víno bylo vyrobeno z hroznů vypěstovaných v údolí Maipo Valley a nabízí harmonii a vyrovnanost kombinace vůně a chuti vyzrálých hroznů s jemnou vůní francouzského dubu, ve kterém víno po dobu 12 měsíců leželo. Poskytuje vzácný soulad charakterizující tuto třídu vín a tento vznešený produkt. Doporučená teplota podávání je 18 – 20ºC. Skladovací kapacita tohoto vína je 8 – 10 let.

Tarapaca Cabernet Sauvignon Gran Reserva - Black Label

Odrůdové révové víno suché červené. Víno vyrobené z výběrových hroznů vypěstovaných v srdci nejlepší chilské polohy Maipo Valley. Zrálo 24 měsíců v nových barikových sudech z francouzského dubu a následně v láhvích. Dlouhý styk s francouzským dubem dodal vínu na komplexnosti chuti a zvýraznil jeho jedinečný unikátní buket. Dalším ležením v láhvi se bude harmoničnost vína zvyšovat. Doporučená teplota servírování je 18 – 20ºC. Vzhledem k plnosti a mohutnosti tohoto vína je možná kombinace s ...

Cabernet Sauvignon/Merlot El Tranque

Poloha vinohradu je charakterizována těžkou jílovou půdou s kamenitým a štěrkovým podkladem. Toto půdní složení dává vína kořeněně voňavá s příchutí borůvek, švestek a višní. Rafinovaná chuť Merlotu je obalena tříslovitostí Cabernet Sauvignonu. Skladovací potenciál je 4-6 let.

Tarapaca ZAVALA

Révové víno suché červené. Směs červených odrůd Cabernet Sauvignon, Merlot a Shiraz, které vinařští odborníci z firmy VIŇA TARAPACÁ v optimálním poměru zkupážovali proto, aby bylo dosaženo co největšího výrazu, harmonie a lahodnosti. V chuti se projevuje vliv více než patnáctiměsíčního ležení v barikových sudech, tím je původní chuť moruší, malin a švestek doplněna o chuť anýzu, vanilky a čokolády. Každoročně se vyrábí pouze omezené množství tohoto vína. Optimální teplota servírování je 18 – 20...

Tarapaca Syrah Reserva Privada

Složení vína je 76 % Syrah, 21 % Cabernet Sauvignon, 3 % Merlot. Hrozny Syrahu jsou ze dvou různých klonů a pozdního sběru. Cabernet Sauvignon doplňuje strukturu taninů a Merlot dodává velmi pěknou vůni. Každá odrůda byla zpracována odděleně a Syrah a Cabernet byly stařeny v nových sudech z francouzského dubu. Merlot ležel v podruhé použitém francouzském dubovém sudu. Barva vína je intenzivně rubínově červená. Aroma připomíná kouř, čokoládu, černé olivy, lanýže, tabákové a kožené tóny, modré a ...

GRAN RESERVA Etiqueta Azul Red Blend, VIŇA TARAPACÁ-Velká zlatá GPA 2016 - 2012

Cabernet Franc (43 %) pochází z teplé svahové polohy s jílovými půdami Hacienda Chada s expozicí na západ, hrozny vyzrály na začátku dubna. Cabernet Sauvignon (36 %) byl vypěstován ve vinohradu Esmeralda na východní straně Pobřežního horského pásma na žulovém podloží. Tento vinohrad také poskytuje hrozny odrůdy Syrah (klon 300), které tvoří 21% výsledné směsi.

Vinné sklepy Maršovice Cabernet Sauvignon slámové slámové 2005, 0,2l l

Celkový dojem: Exkluzívní víno, které Vám přinese originální chuťový zážitek. Vůně: Příjemná rybízová až švestková vůně s ovocnými tóny po třešních, moruši a eukalyptu. Chuť: V chuti je víno velmi výrazné, ovocné a lehce kořenité. Zajímavosti o slámovém víně: Tato vína jsou charakteristická nižším obsahem alkoholu, výrazným aroma a vysokým obsahem zbytkového cukru. Vyrábí se z vyzrálých hroznů. Ty musejí být minimálně 3 měsíce umístěny na slámě či rákosu, nebo mohou být i volně zavěšeny. Vyžad...