Kde jsem:  Katalog  >  Vyhledávání

Country life lahudkove drozdi 150 g 150 g

Nalezeno:    11 produktů


Country Life Lahůdkové droždí se sladem 150 g 150 g

Lahůdkové droždí se sladem 150 g Lahůdkové droždí je výborný pomocník v kuchyni – ochutí a zvýrazní chuť jídla. Jedná se o přirozeně ...

Country Life Lahůdkové droždí 150 g

Lahůdkové droždí obsahuje velmi kvalitní bílkoviny, vitaminy skupiny B, minerální látky, stopové prvky, nukleotidy, volné aminokyseliny, proto se používají na zvýšení biologické hodnoty jídla.

COUNTRY LIFE Droždí lahůdkové 150 g

Lahůdkové droždí je výborný pomocník v kuchyni - ochutí a zvýrazní chuť jídla.

COUNTRY LIFE Droždí lahůdkové 150 g

Lahůdkové droždí je výborný pomocník v kuchyni – ochutí a zvýrazní chuť jídla. Jedná se o přirozeně bezlepkovou potravinu připomínající chutí i vůní parmezán. Lahůdkové droždí je deaktivované – nedá se tedy použít na kynutí. Výborně ale dochutí pomazánky, omáčky, rizota, pesta…

Country Life Droždí lahůdkové se sladem 150 g

Lahůdkové droždí je výborný pomocník v kuchyni – ochutí a zvýrazní chuť jídla. Chutí i vůní připomíná parmezán. Lahůdkové droždí je deaktivované – nedá se tedy použít na kynutí. Výborně dochutí pomazánky, omáčky, rizota, pesta…

Lahůdkové droždí se sladem tebi 150 g COUNTRY LIFE

Lahůdkové droždí sušené vločky se 7% sladovým výtažkem jsou inaktivované kvasnice, které nezajišťují kynutí, ale používají se jako ochucovadlo. Chutí i vůní připomíná parmezán. Lahůdkové droždí je deaktivované – nedá se tedy použít na kynutí. Výborně dochutí pomazánky, omáčky, rizota, pesta… Droždí obsahuje velmi kvalitní bílkoviny, vitaminy skupiny B, minerální látky, stopové prvky, nukleotidy, volné aminokyseliny, proto se používají na zvýšení biologické hodnoty jídla. Nemá kvasicí účinek....

Lahůdkové droždí Tebi 150 g (bez sladu) COUNTRY LIFE

Droždí sušené vločky jsou inaktivované kvasnice, které nezajišťují kynutí, ale používají se jako ochucovadlo. Obsahuje velmi kvalitní bílkoviny, vitaminy skupiny B, minerální látky, stopové prvky, nukleotidy, volné aminokyseliny, proto se používají na zvýšení biologické hodnoty jídla. Nemá kvasicí účinek.