Kde jsem:  Katalog  >  Vyhledávání

Hana sedlackova

Nalezeno:    104 produktů


Kuchařka české šlechty - Hana Sedláčková

Celé desetiletí /1945 - 1957/ strávila autorka jako podnájemnice u sester Zdeby a Berty, princezen Lobkowiczových.Byla to pro ni škola života, získala tu však i mnoho užitečného pro svou profesi gastronomické odbornice. Půvabné střípky jejích osobních vzpomínek ozvlášťnují knihu plnou znamenitých,léta uchovávaných receptů. Kuchařka české šlechty - Hana Sedláčková od authora Hana Sedláčková a nakladatelství za skvělé ceny na e-shopu Martinus.cz

Více informací
od 230 Kč
Koupit nejlevněji

Hana Sedláčková: Technologie přípravy pokrmů 2

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.

Více informací
od 123 Kč
Koupit nejlevněji

Hana Sedláčková: Úspěšná paní domu

Manažerkou i ve vlastní domácnosti Pro dnešní samostatnou, schopnou a sebevědomou mladou ženu nemusí být představa času tráveného u plotny příliš lákavá, ale moderní vybavení kuchyně, hezké stolování a příjemné chvíle u rodinného stolu se i v dnešním uspěchaném světě stávají čím dál uznávanější hodnotou. Dlouholetá profesorka hotelové školy a Školy společného stravování Hana Sedláčková, která vychovala několik generací úspěšných absolventů a napsala řadu učebnic, příruček i výpravných publikací z oboru gastronomie, shrnuje v této knížce své životní zkušenosti, radí, jak si usnadnit přípravu j Úspěšná paní domu - Hana Sedláčková od authora Hana Sedláčková a nakladatelství za skvělé ceny na e-shopu Martinus.cz...

Více informací
od 249 Kč
Koupit nejlevněji

Hana Sedláčková: Technologie přípravy pokrmů 4

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.

Více informací
od 123 Kč
Koupit nejlevněji

Fortuna Technologie přípravy pokrmů 6 - Sedláčková Hana

Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy je určen výhradně rybám a mořským plodům. Hlavním cílem zde není podat vyčerpávající přehled těchto produktů, ale seznámit zájemce hlavně s těmi druhy ryb a mořských plodů, které se u nás nejvíce používají, usnadnit orientaci při jejich nákupu a ukázat různé možnosti jejich přípravy. Učebnice je vhodným zdrojem informací pro školy, pro provozovatele gastronomické výroby i pro ostatní zájemce o pokrmy z ryb a mořských plodů. Technologie přípravy pokrmů 6 - Hana Sedláčková od authora Hana Sedláčková a nakladatelství za skvělé ceny na e-shopu Martinus.cz

Více informací
od 133 Kč
Koupit nejlevněji

Otoupal Pavel, Sedláčková Hana: Technologie přípravy pokrmů 1

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.

Více informací
od 123 Kč
Koupit nejlevněji

Technologie přípravy pokrmů 3

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.

Více informací
od 123 Kč
Koupit nejlevněji

Technologie přípravy pokrmů 5

Technologie přípravy pokrmů 5 - Hana Sedláčková od authora Hana Sedláčková a nakladatelství za skvělé ceny na e-shopu Martinus.cz

Více informací
od 80 Kč
Koupit nejlevněji

Pečieme na Vianoce

Pečieme na Vianoce - Hana Sedláčková, Pavlína Berzsiová od authora Hana Sedláčková, Pavlína Berzsiová a nakladatelství za skvělé ceny na e-shopu Martinus.cz

Více informací
od 190 Kč
Koupit nejlevněji

Vesnice

Kniha fotografií studentů Katedry fotografie FAMU, pořízených v letech 2008-2009 pod vedením Jaroslava Bárty, je pohledem mladé generace na současnou vesnici. Texty stručně popisují historii 19 vybraných obcí a jsou doplněny o základní statistická data.

Více informací
od 116 Kč
Koupit nejlevněji

Babičkino pečenie - Hana Sedláčková

Vôňa pečiva, zákuskov, buchiet i koláčov spolu so žiarom a praskotom dreva vo vidieckej peci pomyselne sprevádza stovku receptov z dávnych rokov. Naše babičky a prababičky dokázali vtedy vďaka svoj

Babičkino pečenie - Hana Sedláčková

Vôňa pečiva, zákuskov, buchiet i koláčov spolu so žiarom a praskotom dreva vo vidieckej peci pomyselne sprevádza stovku receptov z dávnych rokov. Naše babičky a prababičky dokázali vtedy vďaka svojmu umu a skúsenostiam vykúzliť tie najjemnejšie dobroty, rovnako ako jednoduché a pritom lákavé a chutné jedlá všedného i sviatočného dňa. Skúsená pedagogička a vynikajúca kuchárka a cukrárka Hana Sedláčková ich ponúka súčasným čitateľkám a čitateľom spolu s historkami, zážitkami a fotografiami z roko...

Sladké pečení - Hana Sedláčková

Na 1 000 receptů od nejvýznamnějších českých cukrářů a kuchařů. Více než tisíc barevných fotografií sladkých jídel i postupů jejich přípravy. Rozsáhlá kapitola sladkých jídel pro diabetiky.

Úspěšná paní domu - Hana Sedláčková

Manažerkou i ve vlastní domácnosti Pro dnešní samostatnou, schopnou a sebevědomou mladou ženu nemusí být představa času tráveného u plotny příliš lákavá, ale moderní vybavení kuchyně, hezké stolování a příjemné chvíle u rodinného stolu se i v dnešním uspěchaném světě stávají čím dál uznávanější hodnotou. Dlouholetá profesorka hotelové školy a Školy společného stravování Hana Sedláčková, která vychovala několik generací úspěšných absolventů a napsala řadu učebnic, příruček i výpravných publikací...

Kuchařka české šlechty - Hana Sedláčková

Celé desetiletí /1945 - 1957/ strávila autorka jako podnájemnice u sester Zdeby a Berty, princezen Lobkowiczových.Byla to pro ni škola života, získala tu však i mnoho užitečného pro svou profesi gastronomické odbornice. Půvabné střípky jejích osobních vzpomínek ozvlášťnují knihu plnou znamenitých,léta uchovávaných receptů. Kuchařka české šlechty - Hana Sedláčková od authora Hana Sedláčková a nakladatelství za skvělé ceny na e-shopu Martinus.cz

Technologie přípravy pokrmů 5 - Hana Sedláčková

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení ga

Technologie přípravy pokrmů 6 - Hana Sedláčková

Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje přípravu pokrmů z mořských a skadkovodních ryb.

Hodnocení výsledků předškolního vzdělávání - Hana Sedláčková

Jaký má hodnocení smysl? Jak by měl proces hodnocení a diagnostiky vypadat či jak odhalovat silné stránky dítěte? Rámcové vzdělávací programy přinesly mnoho změn a mimo jiné pověřily pedagogy mateřsk

To nejlepší z drůbeže - Hana Sedláčková

Drůbeží maso získalo oblibu díky snadné zpracovatelnosti, velkému výběru možných úprav, cenové dostupnosti i zdravotní prospěšnosti. Kuchařská kniha z pera zkušené autorky několika desítek gast

To najlepšie z hydiny - Hana Sedláčková

Hydinové mäso je obľúbené pre ľahké a rýchle spracovanie, ale aj cenovú dostupnosť a zdravotnú prospešnosť. Kniha obsahuje 400 receptov na polievky, hlavné jedlá, šaláty i predjedlá pripravené

Ottova rodinná kuchařka - Hana Sedláčková

Vyše 2000 receptov teplej a studenej kuchyne, vyskúšané a osvedčené návody a spôsoby na prípravu pokrmov v novej bohato ilustrovanej kuchárke.

Technologie přípravy pokrmů 5 - Hana Sedláčková

Technologie přípravy pokrmů 5 - Hana Sedláčková od authora Hana Sedláčková a nakladatelství za skvělé ceny na e-shopu Martinus.cz

Sladké pečení - Hana Sedláčková a kolektív

Na 1 000 receptů od nejvýznamnějších českých cukrářů a kuchařů. Více než tisíc barevných fotografií sladkých jídel i postupů jejich přípravy. Rozsáhlá kapitola sladkých jídel pro diabetiky. Sladké pečení - Hana Sedláčková a kolektív od authora Hana Sedláčková a kolektív a nakladatelství za skvělé ceny na e-shopu Martinus.cz