Kde jsem:     >  Katalog

Hotovky z veproveho masa recepty

Nalezeno:    42 produktů


Plátky masa na 50 způsobů, Hess Reinhardt

Plátky masa na 50 způsobů, Hess Reinhardt

Vzhůru na maso! Pro všechny milovníky plátků masa je zde bohatá kořist. Nezáleží na tom, zda jde o řízky přírodní, obalované, s omáčkou nebo nakrájené a připravené na špíz, tolik možností dosud recepty na řízky nenabízely. Dokladem je více než 50 nových receptů. Není řízek jako řízek. Cordon bleu, plněné jablkové řízky, řízek s kokosem a maďarské maso s paprikou – samé lákavé dobroty z vepřového, telecího, krůtího a kuřecího masa nebo třeba z jehněčího či divočiny. Jsou připojeny i tipy, jak do...

129 Kč Více informací
Vášeň pro grilování - Nejlepší recepty, rady a techniky - Angelo Menta

Vášeň pro grilování - Nejlepší recepty, rady a techniky - Angelo Menta

Německé nakladatelství pronajalo autorovi, profesionálovi v oboru grilování, na půl roku dům, kde mohl zdokonalovat recepty a degustovat s ochutnávači výsledky. Vznikla tak kniha o grilování s jasnou koncepcí: griluje se na dobrém dřevěném uhlí a používají se přísady, které lze bez větší námahy sehnat. Čtenářům se tedy dostává do rukou „škola grilování“, založená na rozsáhlých znalostech, s přehledně sepsanými zásadami. Dokonale opečené šťavnaté kousky hovězího, telecího, vepřového, drůbežího i...

399 Kč Více informací
Vášeň pro grilování: Nejlepší recepty, rady a techniky (978-80-7529-257-5)

Vášeň pro grilování: Nejlepší recepty, rady a techniky (978-80-7529-257-5)

Kniha – autor Angelo Menta, 344 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Nejlepší recepty, rady a techniky pro gril na dřevěné uhlíNěmecké nakladatelství pronajalo autorovi, profesionálovi v oboru grilování, na půl roku dům, kde mohl zdokonalovat recepty a degustovat s ochutnávači výsledky. Vznikla tak kniha o grilování s jasnou koncepcí: griluje se na dobrém dřevěném uhlí a používají se přísady, které lze bez větší námahy sehnat. Čtenářům se tedy dostává do rukou „škola grilování“, založená na...

369 Kč Více informací
Hamburgery - 50 snadných receptů - 50 snadných receptů - neuveden

Hamburgery - 50 snadných receptů - 50 snadných receptů - neuveden

Academia Barilla rozdělila recepty do pěti částí – od tradičních, jednoduchých jídel po neobvyklé kombinace. To vše pro vás může být inspirací! První část se věnuje hamburgerům z telecího a hovězího masa, vycházejících z nejklasičtějších hamburgerů; druhá část obsahuje hamburgery z telecího, vepřového a jehněčího masa a klobás; třetí představuje kuřecí a krůtí hamburgery; čtvrtá popisuje vegetariánské recepty; a konečně pátá se zaobírá recepty využívajícími mořské plody, sladkovodní a mořské ry...

201 Kč Více informací
Udíme, vaříme a konzervujeme podle vyzkoušených receptů - Doležalová Alena

Udíme, vaříme a konzervujeme podle vyzkoušených receptů - Doležalová Alena

Kuchařka seznamuje s průběhem domácí zabijačky a výrobou zabijačkových specialit, domácího uzeného masa, domácí šunky, klobás, salámů, párků a dalších masných výrobků. Čtenáři zde najdou mnoho výborných receptů na přípravu pokrmů nejen z vepřového, ale i dalších druhů masa domácích zvířat. Kniha obsahuje i různé způsoby konzervování masa. Zpestřením jsou navíc recepty na zeleninové přílohy a saláty.

149 Kč Více informací
Hamburgery 50 snadných receptů (978-80-206-1546-6)

Hamburgery 50 snadných receptů (978-80-206-1546-6)

Kniha – autor Academia Barilla, 128 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Academia Barilla rozdělila recepty do pěti částí – od tradičních, jednoduchých jídel po neobvyklé kombinace. To vše pro vás může být inspirací! První část se věnuje hamburgerům z telecího a hovězího masa, vycházejících z nejklasičtějších hamburgerů; druhá část obsahuje hamburgery z telecího, vepřového a jehněčího masa a klobás; třetí představuje kuřecí a krůtí hamburgery; čtvrtá popisuje vegetariánské recepty; a koneč...

239 Kč Více informací
Maso - Nichola Fletcherová - 24x28 cm, Sleva 13%

Maso - Nichola Fletcherová - 24x28 cm, Sleva 13%

Naučte se porcovat Zdokonalte se v přípravě masa Vyzkoušejte přes 300 receptů Staňte se skutečnými znalci masa! Tato kniha vás naučí, jak poznat různé kusy špičkového masa a následně je přetvořit v dokonalé a chutné recepty. Připravte si více než 300 mezinárodních pokrmů z vepřového, hovězího, jehněčího či ze zvěřiny, například pomalu pečené vepřové ramínko, jehněčí kýtu na víně a thajské červené kari s kachním masem.

519 Kč Více informací
Udíme, vaříme a konzervujeme podle vyzkoušených receptů (978-80-7322-192-8)

Udíme, vaříme a konzervujeme podle vyzkoušených receptů (978-80-7322-192-8)

Kniha – autor Alena Doležalová, 216 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Kuchařka seznamuje s průběhem domácí zabijačky a výrobou zabijačkových specialit, domácího uzeného masa, domácí šunky, klobás, salámů, párků a dalších masných výrobků. Čtenáři zde najdou mnoho výborných receptů na přípravu pokrmů nejen z vepřového, ale i dalších druhů masa domácích zvířat. Kniha obsahuje i různé způsoby konzervování masa. Zpestřením jsou navíc recepty na zeleninové přílohy a saláty....

219 Kč Více informací
Maso - Nichola Fletcher

Maso - Nichola Fletcher

<p> Staňte se skutečnými znalci masa! Tato kniha vás naučí, jak poznat různé kusy špičkového masa a následně je přetvořit v dokonalé a chutné recepty. Připravte si více než 300 mezinárodních pokrmů z vepřového, hovězího, jehněčího či ze zvěřiny, například pomalu pečené vepřové ramínko, jehněčí kýtu na víně a thajské červené kari s kachním masem.</p>

299 Kč Více informací
Weber grilovanie Burgery

Weber grilovanie Burgery

Slovenské vydáníPřinášíme vám zbrusu novou kuchařku Weber plnou originálních receptů na hamburgery všeho druhu. Na více než 140 stránkách najdete celou řadu zajímavých receptů na klasické i velmi netradiční hamburgery z hovězího, jehněčího, vepřového i drůbežího masa. Kromě receptů na hamburgery ze všech možných druhů masa (i bezmasé) najdete na stránkách nové Weber grilovací kuchařky také recepty na přílohy a najdete tam i zajímavé rece

279 Kč Více informací