Kde jsem:  Katalog  >  Vyhledávání

Kniha omacky a koreni

Nalezeno:    567 produktů


Velká kniha pečení

Tato inspirující kniha je plná rad a receptů s bylinkami a kořením, od pažitky po vanilku. Snadné a rychlé recepty ukazují, jak bylinky a koření mohou z obyčejného jídla učinit přímo dobrodružství chutí a vůní. Vzpomeňme si jen na nezaměnitelnou chuť skořice, ostrost čili papričky nebo zlatou barvu šafránu. Nejen jednotlivé bylinky, ale také klasické směsi zajistí, že i ty nejvybranější recepty světové kuchyně si s minimem námahy připravíte i ve vaší kuchyni

Více informací
od 159 Kč
Koupit nejlevněji

Bez růže

Po knize Bez kůže, temné zprávě o životě učitele v době normalizace v industrializované krajině, nakládá v další knize na čtenáře své hříchy vrchovatě a pak je pošle na pochod s tou plnou polní do děsivé krajiny rozpadajícího se manželství.

Více informací
od 69 Kč
Koupit nejlevněji

Koření

Kniha o koření se zabývá jeho historií, pěstováním i využitím v medicíně a v kuchyni. Pronikavě aromatické koření se například hodí pro zvýraznění chuti vín a lihovin, k výrobě přírodních léčiv a lektvarů. Nejdražším kořením na světě je šafrán, ženšen je jak posvátná bylina, tak i afrodiziakum a o česneku se říká, že chrání proti upírům, vlkodlakům, čarodějnicím a démonům (i krtkům na zahradě). V minulosti se věřilo, že muškátový oříšek odpuzuje mouchy přenášející mor, a obchodníci po Evropě ho...

Koření

, Okořeňte si život s novou kuchařkou z úspěšné Edice Apetit! Díky našim receptům a radám můžete ve své kuchyni zahájit novou chuťovou éru. V knize najdete recepty jak s kořením typickým pro českou kuchyni, jako je kmín, bobkový list, nové koření, pepř nebo sladká či pálivá paprika, tak i exotické koření jemných i razantnějších vůní, jako je zázvor, koriandr, kardamom, badyán, ale i ostré chilli nebo luxusní šafrán. Kniha o 160 stranách je rozdělená do osmi kapitol a obsahuje ty nejl...

SONNENTOR Bio Polévky a omáčky - koření v pyramidce 6 x 4,4 g

Tato směs koření v praktickém pyramidovém sáčku dodává polévkám a omáčkám příjemně pikantní tóny. A čím jsou tyto Sonnentor pyramidky koření tak zvláštní? Koření jako celý pepř, bobkový list nebo jalovec, které nejsou při rozkousnutí v ústech příliš příjemné, ale dané jídlo se bez nich neobejde, můžete je teď lehce z pokrmu odstranit před podáváním. Používaní koření v pyramidce je praktické, snadné a ušetří čas.Složení: pepř černý bio, libeček bio, koriandr bio, b...

Polévky, omáčky, zálivky, dresinky - Soňa Hasalová

Autor : Soňa Hasalová, Polévka je odpradávna neodmyslitelnou součástí našeho jídelníčku. Kdysi dokonce bývala hlavním jídlem spolu s nezbytným doplňkem v podobě krajíce chleba jak pro venkovské, tak městské strávníky. Ostatně na této skutečnosti se zakládá i zlidovělé rčení „polévka je grunt a maso je špunt“. A nejspíš i z tohoto důvodu se mezi těmi polévkami, jejichž původ pokládáme za český, vyskytuje spousta polévek hutných, vydatných, jako je dršťková, gulášová, bramboračka, zelňačka a m...

Grešík koření Maďarské koření 40g

Tato kořenící směs je ideální na steaky, pečená masa a pikantní omáčky. Složení: paprikové vločky, rajčatové vločky, černý pepř drcený, cibule restovaná Série Dobré koření se vyznačuje mimořádnou kvalitou jednotlivých koření a velmi příznivou cenou v poměru k hmotnosti. Neobsahuje glutaman sodný. Balení: 40g

Provensálské koření dobré koření 15g - Grešík

Provensálské koření jsou voňavé bylinky které hojně rostou ve Francii v oblasti Provence. Jejich základem je tymián a rozmarýn. Hodí se do salátů, naluštěniny, bylinné omáčky...

Maďarské koření 40g Grešík

Na steaky, pečená masa a pikantní omáčky.

Grešík koření Rozmarýn 20g

Koření Rozmarýn 20g Rozmarýn je vhodný na pečenou drůbež, ryby, do rajské omáčky a polévky, na vepřovou pečeni Série Dobré koření se vyznačuje mimořádnou kvalitou jednotlivých koření a velmi příznivou cenou v poměru k hmotnosti. Neobsahuje glutaman sodný. Balení: 20g

Grešík koření Peperoncino 40g

Koření Peperoncino 40g Tato kořenící směs je vhodná na těstoviny, omáčky. Složení: česnek, chilli, petržel Série Dobré koření se vyznačuje mimořádnou kvalitou jednotlivých koření a velmi příznivou cenou v poměru k hmotnosti. Neobsahuje glutaman sodný. Balení: 40g

Grešík koření Provensálské 15g

Koření Provensálské 15g Provensálské koření je určeno do salátů, na drůbež, bylinné omáčky. Složení: oregáno, saturejka, bazalka, majoránka, levandule, fenykl, tymián, rozmarýn, anýz, koriandr Série Dobré koření se vyznačuje mimořádnou kvalitou jednotlivých koření a velmi příznivou cenou v poměru k hmotnosti. Neobsahuje glutaman sodný. Balení: 15g

Grešík koření Chakalaka 40g

Koření Chakalaka 40g Velmi originální středně ostré jihoafrické koření na dušenou zeleninu, pikantní omáčky a různou úpravu mas. Složení: rajčatové vločky, koriandr, kurkuma, hořčice, chilli, pepř, kmín, pískavice, cizrnová mouka, česnek, celer, skořice, karotka, pastiňák, petržel, pórek, list celeru, mŕkev, cibule, mořská sůl, paprika Série Dobré koření se vyznačuje mimořádnou kvalitou jednotlivých koření a velmi příznivou cenou v poměru k hmotnosti. Neobsahuje glutaman sodný. Balení: 40g...

Koření - Gill Daviesová

Kniha o koření se zabývá jeho historií, pěstováním i využitím v medicíně a v kuchyni. Pronikavě aromatické koření se například hodí pro zvýraznění chuti vín a lihovin, k výrobě přírodních léčiv a lektvarů.

Daviesová Gill: Koření

Kniha o koření se zabývá jeho historií, pěstováním i využitím v medicíně a v kuchyni. Pronikavě aromatické koření se například hodí pro zvýraznění chuti vín a lihovin, k výrobě přírodních léčiv a lektvarů.

Koření - Gill Daviesová

Autor : Gill Daviesová, Kniha o koření se zabývá jeho historií, pěstováním i využitím v medicíně a v kuchyni. Pronikavě aromatické koření se například hodí pro zvýraznění chuti vín a lihovin, k výrobě přírodních léčiv a lektvarů. Nejdražším kořením na světě je šafrán, ženšen je jak posvátná bylina, tak i afrodiziakum a o česneku se říká, že chrání proti upírům, vlkodlakům, čarodějnicím a démonům (i krtkům na zahradě). V minulosti se věřilo, že muškátový oříšek odpuzuje mouchy přenášející mor, a...

Tajemná vůně koření

Kniha Tajemná vůně koření obsahuje popisy domácích i exotických druhů koření a rady pro jejich pěstování. Obrázky jsou převzaty ze starých malovaných herbářů, kde jsou rostliny názorně vyobrazeny. Knížka je doplněna zajímavými recepty.

Zelené koření - Dagmar Lánská

Nová kniha o koření, napsaná Ing. Dagmar Lánskou, s názvem Zelené koření pěstované i plané by měla mít v názvu ještě ... a jeho použití v kuchyni. U každé rostliny je totiž nejen podrobný popis a barevná ilustrace od akademické malířky Zdenky Krejčové, ale vždy alespoň jeden recept vyzkoušený autorkou a návod na další použití v kuchyni. Kniha obsahuje výběr asi stovky nejpoužívanějších rostlin pěstovaných či sbíraných ve volné přírodě.

Koření - Daviesová Gill

Kniha o koření se zabývá jeho historií, pěstováním i využitím v medicíně a v kuchyni. Pronikavě aromatické koření se například hodí pro zvýraznění chuti vín a lihovin, k výrobě přírodních léčiv a lektvarů. Nejdražším kořením na světě je šafrán, ženšen je jak posvátná bylina, tak i afrodiziakum a o česneku se říká, že chrání proti upírům, vlkodlakům, čarodějnicím a démonům (i krtkům na zahradě). V minulosti se věřilo, že muškátový oříšek odpuzuje mouchy přenášející mor, a obchodníci po Evropě h...

Koření - Gill Davies

Kniha o koření se zabývá jeho historií, pěstováním i využitím v medicíně a v kuchyni. Pronikavě aromatické koření se například hodí pro zvýraznění chuti vín a lihovin, k výrobě přírodních léčiv a lektvarů. Nejdražším kořením na světě je šafrán, ženšen je jak posvátná bylina, tak i afrodiziakum a o česneku se říká, že chrání proti upírům, vlkodlakům, čarodějnicím a démonům (i krtkům na zahradě). V minulosti se věřilo, že muškátový oříšek odpuzuje mouchy přenášející mor, a obchodníci po Evropě ho...

Koření (Edice Apetit) - neuveden

Okořeňte si život s novou kuchařkou z úspěšné Edice Apetit! Díky našim receptům a radám můžete ve své kuchyni zahájit novou chuťovou éru. V knize najdete recepty jak s kořením typickým pro českou kuchyni, jako je kmín, bobkový list, nové koření, pepř nebo sladká či pálivá paprika, tak i exotické koření jemných i razantnějších vůní, jako je zázvor, koriandr, kardamom, badyán, ale i ostré chilli nebo luxusní šafrán. Kniha o 160 stranách je rozdělená do osmi kapitol a obsahuje ty nejlepší sýrov...

Koření (Edice Apetit)

Okořeňte si život s novou kuchařkou z úspěšné Edice Apetit! Díky našim receptům a radám můžete ve své kuchyni zahájit novou chuťovou éru. V knize najdete recepty jak s kořením typickým pro českou kuchyni, jako je kmín, bobkový list, nové koření, pepř nebo sladká či pálivá paprika, tak i exotické koření jemných i razantnějších vůní, jako je zázvor, koriandr, kardamom, badyán, ale i ostré chilli nebo luxusní šafrán. Kniha o 160 stranách je rozdělená do osmi kapitol a obsahuje ty nejlepší sýrové r...

Koření (Edice Apetit)

Okořeňte si život s novou kuchařkou z úspěšné Edice Apetit! Díky našim receptům a radám můžete ve své kuchyni zahájit novou chuťovou éru. V knize najdete recepty jak s kořením typickým pro českou kuchyni, jako je kmín, bobkový list, nové koření, pepř nebo sladká či pálivá paprika, tak i exotické koření jemných i razantnějších vůní, jako je zázvor, koriandr, kardamom, badyán, ale i ostré chilli nebo luxusní šafrán.Kniha o 160 stranách je rozdělená do osmi kapitol a obsahuje ty nejlepší sýrové re...

Tymián dobré koření 30g - Grešík

Tymián je velmi ceněnou bylinkou a to především ve středomořské kuchyni. Výborně provoní pizzu, těstoviny, omáčky, pečenou zeleninku i polévky. Protože usnadňuje trávení přidává se do hůře stravitelných luštěninových jídel. Je součástí provensálského koření.

Grešík koření Kopr list 20g

Koření Kopr list 20g Toto koření je vhodné na přípravu koprové omáčky, kulajdy a zelných salátů, též na zavařování. Série Dobré koření se vyznačuje mimořádnou kvalitou jednotlivých koření a velmi příznivou cenou v poměru k hmotnosti. Neobsahuje glutaman sodný. Balení: 20 g

Oregáno dobré koření 20g - Grešík

Koření Oregáno, nebo-li dobromysl patří mezi jedno z nejlepších koření. Chuť je výrazná, ale odlišná od majoránky. Použití má ale podobné. Zeleninová jídla, karbenátky, polévky, omáčky, pizza, bramborová i luštěninová jídla. Voňavý a léčivý je i čaj z oregána. Je součástí provensálského koření.