Kde jsem:  Katalog  >  Vyhledávání

Krystalovy cukr

Nalezeno:    33 produktů

Podobné fráze:



Kitchen Craft Plechová dóza na cukr Cream, krémová barva, kov

Kitchen Craft Plechová dóza na cukr Cream, krémová barva, kov. Krásná plechová vintage dózička na cukr bude vaší kuchyni slušet! Krémová dóza s anglickým nápisem "SUGAR" je opatřena víkem se stříbrnou rukojetí pro snadnou manipulaci a je tak akorát velká, aby vám na lince nezabírala zbytečně moc místa. Nyní zkrátka můžete cukr skladovat prakticky a stylově a je jedno, jestli do dózičky dáte cukr krystalový, práškový nebo třeba kostkový. Rozměry: 10,6x10,6 cm, výška 15,7 cm. za skvělé ceny na Be...

Pengo Spa Cukřenka dávkovací

Dávkovací cukřenka, ideální na krystalový či třtinový cukr. rozměry: Ø 7 cm x 14 cm materiál: sklo / kov dávkovací hubice

Orion Láhev na přípravu šlehačky 0,5 l

Šlehačka vyrobená v láhvi na přípravu šlehačky má vynikající chuť, nemusí být slazená, takže jí můžete dotvářet i slané pokrmy a omáčky a je trvanlivější. Můžete přidat vanilkový cukr, holandské kakao, moučkový cukr. Nedoporučuje se používat přísady, které mohou způsobit hrudkování – ztužovač šlehačky, krystalový cukr.

Cukřenka dávkovací

Dávkovací cukřenka, ideální na krystalový či třtinový cukr. rozměry: Ø 7 cm x 14,5 cm materiál: sklo / plast dávkovací hubice šroubovací víčko pro snadné plnění elegantní design

Orion Láhev na přípravu šlehačky, 250 ml L131302

Láhev je vynikající pro přípravu a podávání šlehačky. K přípravě šlehačky potřebujete buď výměnné nebo jednorázové šlehačkové bombičky s náplní N2O. Šlehačka vyrobená v této láhvi má vynikající chuť, nemusí být slazená, takže jí můžete dotvářet i slané pokrmy a omáčky. Navíc je trvanlivější. Do šlehačky můžete přidat vanilkový cukr, holandské kakao i moučkový cukr. Nedoporučuje se používat přísady, které mohou způsobit hrudkování (ztužovač šlehačky, krystalový cukr). Skladovat nespotřebovanou ...

Orion Šlehačková láhev 0,5 L 130624

Láhev je vynikající pro přípravu a podávání šlehačky. K přípravě šlehačky potřebujete buď výměnné nebo jednorázové šlehačkové bombičky s náplní N2O. Šlehačka vyrobená v této láhvi má vynikající chuť, nemusí být slazená, takže jí můžete dotvářet i slané pokrmy a omáčky. Navíc je trvanlivější. Do šlehačky můžete přidat vanilkový cukr, holandské kakao i moučkový cukr. Nedoporučuje se používat přísady, které mohou způsobit hrudkování (ztužovač šlehačky, krystalový cukr). Skladovat nespotřebovanou ...

Výrobník cukrové vaty Ariete Party Time ART 2971 červený

domácí přístroj na výrobu cukrové vaty jako z poutě • retro design • zpracovává klasický krystalový cukr i různé bonbóny • maximální příkon 450 W • velmi kompaktní rozměry • bohaté příslušenství Zábavný přístroj Ariette 2971 na domácí výrobu cukrové vaty tak, jak ji znáte z poutí. Umí pracovat nejen s krystalovým cukrem, ale cukrovou vatu vyrobí také z tvrdých bonbónů (pozor, nesmí mít uvnitř žádnou nepevnou náplň nebo žvýkačku). Součástí balení jsou dva Cena DATART.cz včetně DPH a služeb....

GymBeam Xylit 1000 g unflavored

Xylit: březový cukr - přírodní náhrada cukru s mimořádně nízkým GI a počtem kalorií, který udržuje nízkou hladinu krevního cukru Xylit nebo Xylitol je přírodní náhrada cukru - březový cukr. Jeho neodmyslitelnou výhodou je, že i přesto, že vzhledově a chuťově je téměř stejný jako krystalový cukr, udržuje nízkou a stabilní hladinu krevního cukru. Navíc má mimořádně nízký glykemický index (GI = 7) ve srovnání s klasickým cukrem, který má GI = 68, a proto udržuje normální hladinu glukózy a působí ...

Láhev na přípravu šlehačky ORION 0.25L

Láhev je vynikající pro přípravu a podávání šlehačky. K přípravě šlehačky potřebujete buď výměnné nebo jednorázové šlehačkové bombičky s náplní N2O. Šlehačka vyrobená v láhvi na přípravu šlehačky má vynikající chuť, nemusí být slazená, takže jí můžete dotvářet i slané pokrmy a omáčky a je trvanlivější. Můžete přidat vanilkový cukr, holandské kakao, moučkový cukr. Nedoporučuje se používat přísady, které mohou způsobit hrudkování - ztužovač šlehačky, krystalový cukr. Skladovat nespotřebovanou šle...

Láhev na přípravu šlehačky ORION 0.5L

Láhev je vynikající pro přípravu a podávání šlehačky. K přípravě šlehačky potřebujete buď výměnné nebo jednozázové šlehačkové bombičky s náplní N2O. Šlehačka vyrobená v láhvi na přípravu šlehačky má vynikající chuť, nemusí být slazená, takže jí můžete dotvářet i slané pokrmy a omáčky a je trvanlivější. Můžete přidat vanilkový cukr, holandské kakao, moučkový cukr. Nedoporučuje se používat přísady, které mohou způsobit hrudkování - ztužovač šlehačky, krystalový cukr. Skladovat nespotřebovanou šle...

Vykrajovátko sněhová vločka (z pocínovaného potravinářského plechu)

Vykrajovátko sněhová vločka vykrajovátko z pocínovaného plechu o průměru 8 cm Recept pro inspiraci: Skořicové cukroví Suroviny: 250 g másla, 350 g hladké mouky, 120 g moučkového cukru, 1 vejce, 1 lžička mleté skořice, vejce na potření, na krystalový cukr a mleté ořechy Postup: Mouka, cukr moučka, skořice, vejce, nakrájené změklé máslo se zpracuje ručně na vále, zabalí do sáčku a dá do lednice na 1 den. Před pečením těsto vyndáme alespoň půl hodiny předem z lednice. Těsto se vyválí, v...

Vykrajovátko kravička

vykrajovátko z pocínovaného plechu o šířce 40mm a výšce 35mm Recept pro inspiraci: Skořicové cukroví Suroviny: 250 g másla, 350 g hladké mouky, 120 g moučkového cukru, 1 vejce, 1 lžička mleté skořice, vejce na potření, na krystalový cukr a mleté ořechy Postup: Mouka, cukr moučka, skořice, vejce, nakrájené změklé máslo se zpracuje ručně na vále, zabalí do sáčku a dá do lednice na 1 den. Před pečením těsto vyndáme alespoň půl hodiny předem z lednice. Těsto se vyválí, vykrajují se tvary, kte...

Vykrajovátko lístek dub

vykrajovátko z pocínovaného plechu o šířce 32mm a výšce 56mm Recept pro inspiraci: Skořicové cukroví Suroviny: 250 g másla, 350 g hladké mouky, 120 g moučkového cukru, 1 vejce, 1 lžička mleté skořice, vejce na potření, na krystalový cukr a mleté ořechy Postup: Mouka, cukr moučka, skořice, vejce, nakrájené změklé máslo se zpracuje ručně na vále, zabalí do sáčku a dá do lednice na 1 den. Před pečením těsto vyndáme alespoň půl hodiny předem z lednice. Těsto se vyválí, vykrajují se tvary, k...

Vykrajovátko srdíčko vroubkované

vykrajovátko z pocínovaného plechu o šířce 58mm a výšce 58mm Recept pro inspiraci: Skořicové cukroví Suroviny: 250 g másla, 350 g hladké mouky, 120 g moučkového cukru, 1 vejce, 1 lžička mleté skořice, vejce na potření, na krystalový cukr a mleté ořechy Postup: Mouka, cukr moučka, skořice, vejce, nakrájené změklé máslo se zpracuje ručně na vále, zabalí do sáčku a dá do lednice na 1 den. Před pečením těsto vyndáme alespoň půl hodiny předem z lednice. Těsto se vyválí, vykrajují se tvary, které...

Vykrajovátko sněhulák velký

Vykrajovátko sněhulák velký vykrajovátko z pocínovaného plechu o šířce 62 mm a výšce 71mm Recept pro inspiraci: Skořicové cukroví Suroviny: 250 g másla, 350 g hladké mouky, 120 g moučkového cukru, 1 vejce, 1 lžička mleté skořice, vejce na potření, na krystalový cukr a mleté ořechy Postup: Mouka, cukr moučka, skořice, vejce, nakrájené změklé máslo se zpracuje ručně na vále, zabalí do sáčku a dá do lednice na 1 den. Před pečením těsto vyndáme alespoň půl hodiny předem z lednice. Těsto s...

Vykrajovátko ježek

vykrajovátko z pocínovaného plechu o šířce 45mm a výšce 34mm Recept pro inspiraci: Skořicové cukroví Suroviny: 250 g másla, 350 g hladké mouky, 120 g moučkového cukru, 1 vejce, 1 lžička mleté skořice, vejce na potření, na krystalový cukr a mleté ořechy Postup: Mouka, cukr moučka, skořice, vejce, nakrájené změklé máslo se zpracuje ručně na vále, zabalí do sáčku a dá do lednice na 1 den. Před pečením těsto vyndáme alespoň půl hodiny předem z lednice. Těsto se vyválí, vykrajují se tvary, kte...

Vykrajovátko prasátko

vykrajovátko z pocínovaného potravinářského plechu o šířce 57mm Recept pro inspiraci: Skořicové cukroví Suroviny: 250 g másla, 350 g hladké mouky, 120 g moučkového cukru, 1 vejce, 1 lžička mleté skořice, vejce na potření, na krystalový cukr a mleté ořechy Postup: Mouka, cukr moučka, skořice, vejce, nakrájené změklé máslo se zpracuje ručně na vále, zabalí do sáčku a dá do lednice na 1 den. Před pečením těsto vyndáme alespoň půl hodiny předem z lednice. Těsto se vyválí, vykrajují se tv...

Tescoma Forma na dort rozkládací DELÍCIA průměr 28 cm

velmi kvalitní dortová forma s nepřilnavým povrchem - otevírací, kulatá o průměru 28 cm a hloubce 7 cm. Recept pro inspiraci: Dort bez pečení Suroviny: 5 kysaných smetan (á 200ml), 1 bílý jogurt (150ml), vanilkový i krystalový cukr dle chuti, trocha rumu, 3 malé balíčky piškotů, čerstvé nebo kompotované ovoce dle chuti. Postup: Smícháme kysané smetany s jogurtem, cukrem a rumem. Dortovou formu vypláchneme studenou vodou a dno poklademe piškoty. Na piškoty navrstvíme ovoce a na ovoce ...

Tescoma Forma na dort rozkládací DELÍCIA ? 24 cm

velmi kvalitní dortová forma s nepřilnavým povrchem - otevírací, kulatá o průměru 24 cm a hloubce 7 cm. Recept pro inspiraci: Dort bez pečení Suroviny: 5 kysaných smetan (á 200ml), 1 bílý jogurt (150ml), vanilkový i krystalový cukr dle chuti, trocha rumu, 3 malé balíčky piškotů, čerstvé nebo kompotované ovoce dle chuti. Postup: Smícháme kysané smetany s jogurtem, cukrem a rumem. Dortovou formu vypláchneme studenou vodou a dno poklademe piškoty. Na piškoty navrstvíme ovoce a na ovoce směs se sm...

Tescoma Forma na dort rozkládací DELÍCIA průměr 26 cm

velmi kvalitní dortová forma s nepřilnavým povrchem - otevírací, kulatá o průměru 26 cm a hloubce 7 cm. Recept pro inspiraci: Dort bez pečení Suroviny: 5 kysaných smetan (á 200ml), 1 bílý jogurt (150ml), vanilkový i krystalový cukr dle chuti, trocha rumu, 3 malé balíčky piškotů, čerstvé nebo kompotované ovoce dle chuti. Postup: Smícháme kysané smetany s jogurtem, cukrem a rumem. Dortovou formu vypláchneme studenou vodou a dno poklademe piškoty. Na piškoty navrstvíme ovoce a na ovoce směs...

Tescoma Forma na dort rozkládací DELÍCIA ? 20 cm

velmi kvalitní dortová forma s nepřilnavým povrchem - otevírací, kulatá o průměru 20 cm a hloubce 7 cm. Recept pro inspiraci: Dort bez pečení Suroviny: 5 kysaných smetan (á 200ml), 1 bílý jogurt (150ml), vanilkový i krystalový cukr dle chuti, trocha rumu, 3 malé balíčky piškotů, čerstvé nebo kompotované ovoce dle chuti. Postup: Smícháme kysané smetany s jogurtem, cukrem a rumem. Dortovou formu vypláchneme studenou vodou a dno poklademe piškoty. Na piškoty navrstvíme ovoce a na ovoce směs se sm...

Tescoma Forma na dort rozkládací DELÍCIA 18 cm

Otevírací dortová forma kruh 18cm Tescoma Velmi kvalitní dortová forma s nepřilnavým povrchem - otevírací, kulatá o průměru 18 cm a hloubce 7 cm. Recept pro inspiraci: Dort bez pečení Suroviny: 5 kysaných smetan (á 200ml), 1 bílý jogurt (150ml), vanilkový i krystalový cukr dle chuti, trocha rumu, 3 malé balíčky piškotů, čerstvé nebo kompotované ovoce dle chuti. Postup: Smícháme kysané smetany s jogurtem, cukrem a rumem. Dortovou formu vypláchneme studenou vodou a dno poklademe piškoty. Na pišk...

Tescoma Forma na dort rozkládací DELÍCIA 12 cm

Otevírací dortová forma kruh 12cm Tescoma Velmi kvalitní dortová forma s nepřilnavým povrchem - otevírací, kulatá o průměru 12 cm a hloubce 5 cm. Recept pro inspiraci: Dort bez pečení Suroviny: 5 kysaných smetan (á 200ml), 1 bílý jogurt (150ml), vanilkový i krystalový cukr dle chuti, trocha rumu, 3 malé balíčky piškotů, čerstvé nebo kompotované ovoce dle chuti. Postup: Smícháme kysané smetany s jogurtem, cukrem a rumem. Dortovou formu vypláchneme studenou vodou a dno poklademe piškoty. Na pišk...

Láhev na přípravu šlehačky Orion, 0,68 l

Láhev je vynikající pro přípravu a podávání šlehačky (na 0,25 - 0,33 l šlehačky). K přípravě šlehačky potřebujete buď výměnné nebo jednozázové šlehačkové bombičky s náplní N2O. Šlehačka vyrobená v láhvi na přípravu šlehačky má vynikající chuť, nemusí být slazená, takže jí můžete dotvářet i slané pokrmy a omáčky a je trvanlivější. Můžete přidat vanilkový cukr, holandské kakao, moučkový cukr. Nedoporučuje se používat přísady, které mohou způsobit hrudkování - ztužovač šlehačky, krystalový cukr. ...

Vykrajovátko zajíc běžící (vykrajovačka na těsto)

Vykrajovátko zajíc běžící Klasické vykrajovátko má tvar běžícího zajíčka a je určeno především k pečení velikonočního cukroví. Materiál: pocínovaný potravinářský plech, nevhodný do myčky nádobí Rozměry šířka: 5,2 cm výška: 7,3 cm Recept pro inspiraci: Skořicové cukroví Suroviny: 250 g másla, 350 g hladké mouky, 120 g moučkového cukru, 1 vejce, 1 lžička mleté skořice, vejce na potření, na krystalový cukr a mleté ořechy Postup: Mouka, cukr moučka, skořice, vejce, nakrájené změklé máslo...