Kde jsem:  Katalog  >  Vyhledávání

Odborna literatura pro hotelove skoly

Nalezeno:    24 produktů


Technologie přípravy pokrmů 5

Technologie přípravy pokrmů 5 - Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy najdte na Digiboss.cz. Technologie přípravy pokrmů 5 - Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy nabízíme i na splátky. . Poplatky : 0.000000

Více informací
od 126 Kč
Koupit nejlevněji

Otoupal Pavel, Sedláčková Hana: Technologie přípravy pokrmů 1

Kniha – autor Hana Sedláčková; Pavel Otoupal, 88 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR....

Více informací
od 116 Kč
Koupit nejlevněji

Technologie přípravy pokrmů 3

Kniha – autor Hana Sedláčková, 96 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR....

Více informací
od 110 Kč
Koupit nejlevněji

Hana Sedláčková: Technologie přípravy pokrmů 4

Kniha – autor Hana Sedláčková, 96 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR....

Více informací
od 111 Kč
Koupit nejlevněji

Technologie přípravy pokrmů 1 - Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy

Technologie přípravy pokrmů 1 - Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy najdte na Digiboss.cz. Technologie přípravy pokrmů 1 - Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy nabízíme i na splátky. . Poplatky : 0.000000

Technologie přípravy pokrmů 3 - Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy

Technologie přípravy pokrmů 3 - Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy najdte na Digiboss.cz. Technologie přípravy pokrmů 3 - Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy nabízíme i na splátky. . Poplatky : 0.000000

Technologie přípravy pokrmů 4 - Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy

Technologie přípravy pokrmů 4 - Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy najdte na Digiboss.cz. Technologie přípravy pokrmů 4 - Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy nabízíme i na splátky. . Poplatky : 0.000000

Technologie přípravy pokrmů 5 - Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy

Technologie přípravy pokrmů 5 - Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy najdte na Digiboss.cz. Technologie přípravy pokrmů 5 - Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy nabízíme i na splátky. . Poplatky : 0.000000

Technologie přípravy pokrmů 4: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-066-6)

Kniha – autor Hana Sedláčková, 96 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípra...

Technologie přípravy pokrmů 3: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-032-1)

Kniha – autor Hana Sedláčková, 96 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípra...

Technologie přípravy pokrmů 1: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (80-7168-912-2)

Kniha – autor Hana Sedláčková; Pavel Otoupal, 88 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl s...

Český jazyk pro střední odborné školy a střední odborná učiliště

NOVINKA!! Jednosvazková publikace zahrnuje učivo probírané během celého středoškolského studia - pokrývá jazykovou část předmětu i část komunikace a sloh, koncepčně rozdělené do jednotlivých tematicky uspořádaných celků (Obecné poznatky o jazyce, Český jazyk v mluvené a psané podobě, Slovní zásoba češtiny, Tvarosloví českého jazyka, Skladba českého jazyka, Tvorba a analýza textu, Český jazyk v současné společnosti). Ty se dále dělí na kapitoly s jednotnou strukturou: teorie, řešené úlohy a cv...

Literatura pro 1.ročník SŠ - Pracovní sešit - Bláhová R. a kolektiv

Zkrácená verze pracovního sešitu Literatura pro 1. ročník SŠ vychází z původní podoby pracovního sešitu, lépe však reflektuje hodinovou dotaci (66, resp. 99 hodin ročně) předmětu český jazyk zejména na středních odborných školách. Zkrácená verze pracovního sešitu rozvíjí a procvičuje znalosti, které jsou po teoretické stránce obsaženy v učebnici. Stejně tak napomáhá rozvoji dovedností i klíčových kompetencí na pozadí probíraného učiva. Struktura pracovního sešitu kopíruje strukturu učebnice...

Literatura pro 3.ročník SŠ - Pracovní sešit - Andree Lukáš a kolektiv

Zkrácená verze pracovního sešitu Literatura pro 2. ročník středních škol vychází z původní podoby pracovního sešitu, lépe však reflektuje hodinovou dotaci (66, resp. 99 hodin ročně) předmětu český jazyk zejména na středních odborných školách. Zkrácená verze pracovního sešitu rozvíjí a procvičuje znalosti, které jsou po teoretické stránce obsaženy v učebnici. Stejně tak napomáhá rozvoji dovedností i klíčových kompetencí na pozadí probíraného učiva. Struktura pracovního sešitu kopíruje strukt...

Literatura pro 2.ročník SŠ - Pracovní sešit - Kulhavá M. a kolektiv

Zkrácená verze pracovního sešitu Literatura pro 2. ročník středních škol vychází z původní podoby pracovního sešitu, lépe však reflektuje hodinovou dotaci (66, resp. 99 hodin ročně) předmětu český jazyk zejména na středních odborných školách. Zkrácená verze pracovního sešitu rozvíjí a procvičuje znalosti, které jsou po teoretické stránce obsaženy v učebnici. Stejně tak napomáhá rozvoji dovedností i klíčových kompetencí na pozadí probíraného učiva. Struktura pracovního sešitu kopíruje strukt...

Literatura pro 3. ročník středních škol – pracovní sešit (zkrácená verze) - L. Andree, M. Hošek, M. Fránek, K. Srnská, V. Tobolíková

Zkrácená verze pracovního sešitu Literatura pro 2. ročník středních škol vychází z původní podoby pracovního sešitu, lépe však reflektuje hodinovou dotaci (66, resp. 99 hodin ročně) předmětu český jazyk zejména na středních odborných školách. Zkrácená verze pracovního sešitu rozvíjí a procvičuje znalosti, které jsou po teoretické stránce obsaženy v učebnici. Stejně tak napomáhá rozvoji dovedností i klíčových kompetencí na pozadí probíraného učiva. Struktura pracovního sešitu kopíruje strukturu ...

Literatura pro 2. ročník středních škol – pracovní sešit (zkrácená verze) - M. Kulhavá, T. Polášková, K. Srnská, V. Tobolíková

Zkrácená verze pracovního sešitu Literatura pro 2. ročník středních škol vychází z původní podoby pracovního sešitu, lépe však reflektuje hodinovou dotaci (66, resp. 99 hodin ročně) předmětu český jazyk zejména na středních odborných školách. Zkrácená verze pracovního sešitu rozvíjí a procvičuje znalosti, které jsou po teoretické stránce obsaženy v učebnici. Stejně tak napomáhá rozvoji dovedností i klíčových kompetencí na pozadí probíraného učiva. Struktura pracovního sešitu kopíruje strukturu ...

Literatura pro 1. ročník středních škol – pracovní sešit (zkrácená verze) - Mgr. Renata BláhováPhDr. Ivana Dorovská, Mgr. Milan Hošek, Mgr. Eva Chvalovská, Mgr. Taťána Polášková, Mgr. Pavel Slepička, Mgr. Kateřina Srnská

Zkrácená verze pracovního sešitu Literatura pro 1. ročník SŠ vychází z původní podoby pracovního sešitu, lépe však reflektuje hodinovou dotaci (66, resp. 99 hodin ročně) předmětu český jazyk zejména na středních odborných školách. Zkrácená verze pracovního sešitu rozvíjí a procvičuje znalosti, které jsou po teoretické stránce obsaženy v učebnici. Stejně tak napomáhá rozvoji dovedností i klíčových kompetencí na pozadí probíraného učiva. Struktura pracovního sešitu kopíruje strukturu učebnice, čí...

Deutsch im Tourismus - Němčina pro pracovníky cestovního ruchu - 2. vydání - Věra Höppnerová

Druhé vydání úspěšné učebnice „Deutsch im Tourismus“ je určena žákům středních nebo vyšších odborných škol cestovního ruchu a pracovníkům v oblasti cestovního ruchu, kteří se chtějí buď v odborně zaměřených jazykových kurzech či v samostudiu jazykově zdokonalit. Předpokládá základní jazykové znalosti v rozsahu dvou dílů učebnic „Němčiny pro jazykové školy“, popř. „Sprechen Sie Deutsch ?“. Jejím obsahem je odborná komunikace v základních oblastech cestovního ruchu – v hotelnictví, ve veřejném st...

Slabikář Naše čtení 2 (978-80-7397-105-2)

Kniha – autor Vladimír Linc; František Kábele, 144 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Učebnice Naše čtení pro základní školy postihuje a zpracovává učivo vzdělávacího oboru Český jazyk a literatura dané Rámcovým vzdělávacím programem základního vzdělávání – přílohou upravující vzdělávání žáků se speciálními potřebami. Celková koncepce učebnice má logickou stavbu a vhodné členění. Obsah učiva odpovídá časové dotaci předmětu. Odborná i obsahová správnost textu včetně grafických příloh odpov...

Slabikář Naše čtení 2

Učebnice Naše čtení pro základní školy postihuje a zpracovává učivo vzdělávacího oboru Český jazyk a literatura dané Rámcovým vzdělávacím programem základního vzdělávání – přílohou upravující vzdělávání žáků se speciálními potřebami. Celková koncepce učebnice má logickou stavbu a vhodné členění. Obsah učiva odpovídá časové dotaci předmětu. Odborná i obsahová správnost textu včetně grafických příloh odpovídá věku i mentální úrovni žáků základních škol. Rukopis slabikáře odpovídá po stránce metod...

Slabikář - Naše čtení 1 - 3. vydání - Linc Vladimír, Kábele František

Učebnice Naše čtení pro 1. základní školy postihuje a zpracovává učivo vzdělávacího oboru Český jazyk a literatura dané Rámcovým vzdělávacím programem základního vzdělávání – přílohou upravující vzdělávání žáků se speciálními potřebami. Celková koncepce učebnice má logickou stavbu a vhodné členění. Obsah učiva odpovídá časové dotaci předmětu. Odborná i obsahová správnost textu včetně grafických příloh odpovídá věku i mentální úrovni žáků základních škol. Rukopis slabikáře odpovídá po stránce me...

Slabikář - Naše čtení 1 - 3. vydání - Kábele František Linc Vladimír

Učebnice Naše čtení pro 1. základní školy postihuje a zpracovává učivo vzdělávacího oboru Český jazyk a literatura dané Rámcovým vzdělávacím programem základního vzdělávání – přílohou upravující vzdělávání žáků se speciálními potřebami. Celková koncepce učebnice má logickou stavbu a vhodné členění. Obsah učiva odpovídá časové dotaci předmětu. Odborná i obsahová správnost textu včetně grafických příloh odpovídá věku i mentální úrovni žáků základních škol. Rukopis slabikáře odpovídá po stránce me...

Slabikář - Naše čtení 2 - 3. vydání - Kábele František Linc Vladimír

Učebnice Naše čtení pro 1. základní školy postihuje a zpracovává učivo vzdělávacího oboru Český jazyk a literatura dané Rámcovým vzdělávacím programem základního vzdělávání – přílohou upravující vzdělávání žáků se speciálními potřebami. Celková koncepce učebnice má logickou stavbu a vhodné členění. Obsah učiva odpovídá časové dotaci předmětu. Odborná i obsahová správnost textu včetně grafických příloh odpovídá věku i mentální úrovni žáků základních škol. Rukopis slabikáře odpovídá po stránce me...

Slabikář Naše čtení 1

Učebnice Naše čtení pro 1. základní školy postihuje a zpracovává učivo vzdělávacího oboru Český jazyk a literatura dané Rámcovým vzdělávacím programem základního vzdělávání – přílohou upravující vzdělávání žáků se speciálními potřebami. Celková koncepce učebnice má logickou stavbu a vhodné členění. Obsah učiva odpovídá časové dotaci předmětu. Odborná i obsahová správnost textu včetně grafických příloh odpovídá věku i mentální úrovni žáků základních škol. Rukopis slabikáře odpovídá po stránce me...

Slabikář Naše čtení 2 - František Kábele, Vladimír Linc

Autor : František Kábele, Vladimír Linc, Učebnice Naše čtení pro základní školy postihuje a zpracovává učivo vzdělávacího oboru Český jazyk a literatura dané Rámcovým vzdělávacím programem základního vzdělávání – přílohou upravující vzdělávání žáků se speciálními potřebami. Celková koncepce učebnice má logickou stavbu a vhodné členění. Obsah učiva odpovídá časové dotaci předmětu. Odborná i obsahová správnost textu včetně grafických příloh odpovídá věku i mentální úrovni žáků základních škol. Ru...

Slabikář Naše čtení 1 - Vladimír Linc, František Kábele

Autor : Vladimír Linc, František Kábele, Učebnice Naše čtení pro 1. základní školy postihuje a zpracovává učivo vzdělávacího oboru Český jazyk a literatura dané Rámcovým vzdělávacím programem základního vzdělávání – přílohou upravující vzdělávání žáků se speciálními potřebami. Celková koncepce učebnice má logickou stavbu a vhodné členění. Obsah učiva odpovídá časové dotaci předmětu. Odborná i obsahová správnost textu včetně grafických příloh odpovídá věku i mentální úrovni žáků základních škol....

Slabikář Naše čtení 1 (978-80-7397-016-1)

Kniha – autor Vladimír Linc; František Kábele, 128 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Učebnice Naše čtení pro 1. základní školy postihuje a zpracovává učivo vzdělávacího oboru Český jazyk a literatura dané Rámcovým vzdělávacím programem základního vzdělávání – přílohou upravující vzdělávání žáků se speciálními potřebami. Celková koncepce učebnice má logickou stavbu a vhodné členění. Obsah učiva odpovídá časové dotaci předmětu. Odborná i obsahová správnost textu včetně grafických příloh od...