Kde jsem:     >  Katalog

Zverina cena

Nalezeno:    12 produktů

Podobné fráze:



Mastri Vernacoli Merlot DOC Trentino 0,75 l Cavit Trento

Mastri Vernacoli Merlot DOC Trentino 0,75 l Cavit Trento

Mastri Vernacoli Merlot DOC Trentino 0,75 l Cavit Trento. Degustace: Suché víno hluboké rubínové barvy s fialovými odstíny, jako mladé se rozvíjí do cihlově červené. Aroma je čisté, příjemné, diskrétně ovocité, elegantní vyvážená chuť. Víno s dobrou strukturou a elegantním tělem. Vinifikace: Tradiční metoda výroby červeného vína. Macerace s průměrnou délkou 9-10 dní. Poté probíhá krátký proces kvašení v nerezových tancích, následovaný mírným s...

159 Kč Více informací
Rioja DOCa Crianza 0,75 l Bodegas Dinastía Vivanco

Rioja DOCa Crianza 0,75 l Bodegas Dinastía Vivanco

Degustace: Suché víno syté třešňově červené barvy s jemným nafialovělým lemem. Výrazné aroma červeného ovoce (třešně, jahody). Ovocitá chuť navazující na vůni s velmi dobře integrovanými dubovými a kouřovými tóny. Víno se středním tělem, dlouhým a elegantním dozvukem. Vinifikace: Úvodní macerace i následná fermentace (při teplotě do 28 °С pro dosažení optimální extrakce) probíhají v kádích z francouzského dubu. Zrání po dobu 16 měsíců v jeden rok s...

299 Kč Více informací
Brunello di Montalcino DOCG 0,75 l Sensi Vigne e Vini

Brunello di Montalcino DOCG 0,75 l Sensi Vigne e Vini

Degustace: Suché víno rubínově červené až granátové barvy. Intenzivní, trvalé a rozvíjející se aroma s tóny vanilky a tabáku, plné, robustní a jemně taninové chuti. Je velmi dobře vyvážené, vyzrálé a ušlechtilé, s příjemně hřejivým závěrem. Vinifikace: Sklizeň – konec září až polovina října. Klasický vinifikační proces červených vín s kvašením v nerezových tancích při kontrolované teplotě 26-28°С po dobu 15-20 dnů, zrání dubových sudech minimálně 2 roky a dozrávání v...

849 Kč Více informací
Gato Negro Cabernet Sauvignon 0,75 l

Gato Negro Cabernet Sauvignon 0,75 l

Degustace: Suché víno tmavě rubínové barvy. Bohaté aroma třešní a černého rybízu se stopami vanilky a kokosu. Víno se středním tělem, bohaté, s jemnými tříslovinami a dlouhotrvajícím dozvukem. Vinifikace: Hrozny se nechají macerovat za nízkých teplot (10-12°C) po dobu 12 hodin. Fermentace je prováděna za kontrolované teploty pod 28°C. Následně je víno třikrát až čtyřikrát denně přečerpáváno, k získání dobré barvy a posílení charakteru. Před dokončením...

115 Kč Více informací
Condor Peak Shiraz 0,75l Andean Vineyards

Condor Peak Shiraz 0,75l Andean Vineyards

Degustace: Suché víno hluboké červené barvy, s intenzivním aroma červených bobulí a lékořice. V chuti je první vjem nasládlý, následně překvapí jemné taniny. Víno středně plného těla, dobře koncentrované s ovocitým dozvukem. Vinifikace: Ruční sklizeň hroznů, odstopkování a třídění. Macerace na slupkách za studena. Přidání vybraných kvasinek. Kvašení v nerezových tancích pod kontrolovanou teplotou 23-26°C po dobu 15 dnů. Pneumatické lisová...

99 Kč Více informací
Condor Peak Cabernet Sauvignon 0,75l Andean Vineyards

Condor Peak Cabernet Sauvignon 0,75l Andean Vineyards

Degustace: Suché víno hluboké červené barvy s fialkovými odstíny. Lehká, typická odrůdová vůně černého a červeného ovoce a koření, příjemná chuť vyzrálého ovoce. Víno se středně plným tělem, hebkými taniny a elegantním dlouhým dozvukem. Vinifikace: Ruční sklizeň hroznů, odstopkování a třídění. Kvašení v nerezových tancích při kontrolované teplotě 24-26° C po dobu 14 dnů. Pneumatické lisování. Pomalá malolaktická fermentace. Stabilizace, fi...

99 Kč Více informací
Vino Nobile di Montepulciano DOCG 0,75 l Sensi Vigne e Vini

Vino Nobile di Montepulciano DOCG 0,75 l Sensi Vigne e Vini

Degustace: Suché víno rubínově červené barvy s tmavě oranžovým nádechem. Intenzivní aroma s podtóny vanilky a dubu. Vyzrálá a vyvážená chuť, velmi ušlechtilá a vznešená, s dlouhým dozvukem a kulatými tříslovinami. Velký potenciál dozrávání v lahvi. Vinifikace: Sklizeň – konec září až polovina října. Klasický vinifikační proces červených vín s kvašením v nerezových tancích při kontrolované teplotě 26-28°C po dobu 10-12 dnů, následuje malolaktická ferme...

549 Kč Více informací
Rioja DOCa Reserva 0,75l Carlos Serres

Rioja DOCa Reserva 0,75l Carlos Serres

Degustace: Suché víno třešňově červené barvy s tenkým terakotovým okrajem, s aroma zralých černých plodů a karamelu s minerálními stopami. Hedvábné a vyzrálé víno, s výbornou taninovou strukturou, elegantní s dlouhotrvajícím dozvukem. Vinifikace: Po odstopkování a jemném stlačení prochází víno macerací na slupkách před fermentací přibližně 13 dní při maximální teplotě 30°C. Víno zraje 24 měsíců v sudech z amerického a francouzského dubu a dále alespoň 12 měs...

245 Kč Více informací
Cabo de Hornors Special Reserve 0,75 l

Cabo de Hornors Special Reserve 0,75 l

Degustace: Suché víno hluboké rubínově červené barvy s fialovými odlesky. Elegantní, zralá a intenzivní vůně ovoce se stopami tabáku, cedru a dotykem moka. Výborné vyvážení kulatých tříslovin a kyselinek zvyšují lahodnou dlouhotrvající chuť. Vinifikace: Po sklizni se nechávají hrozny macerovat za nízkých teplot (8°C) po dobu pěti dní. Fermentace probíhá za kontrolované teploty mezi 27°c a 29°C. Nakonec jsou slupky s vínem ponechány 3 týdny, aby došl...

1 390 Kč Více informací
Gato Negro Carmenére 0,75 l

Gato Negro Carmenére 0,75 l

Degustace: Carmenére je suché víno intenzivní fialové barvy s načernalými odlesky. Zralé, pikantní a svěží aroma ostružin a černého rybízu ve směsi s kořeněnými stopami tabáku a vanilky. Jemné sametové víno středního těla s příjemným dozvukem. Vinifikace: Hrozny se po sklizni nechají macerovat za nízkých teplot (11°C) po dobu 12 hodin, poté probíhá fermentace v nerezových tancích za kontrolované teploty pod 28°C. Následně je víno třikrát až čtyřikrá...

115 Kč Více informací
Castillo de Molina Cabernet Sauvignon Reserva 0,75 l

Castillo de Molina Cabernet Sauvignon Reserva 0,75 l

Degustace: Suché víno intenzivní rubínově červené barvy s fialovými odstíny. Výrazné a komplexní aroma černého ovoce se stopami lesních jahod. Zralé švestky a moruše dávají vzniknout výborné chuti se stopami tabáku a vanilky. Vinifikace: Hrozny se po sklizni nechávají macerovat za nízkých teplot po dobu pěti dní. Fermentace se provádí za kontrolované teploty mezi 25°C a 26°C spolu s přidanými ušlechtilými kvasinkami. Následně je víno třikrát denně pře...

259 Kč Více informací
Chianti Sensi Riserva DOCG 0,75 l Sensi Vigne e Vini

Chianti Sensi Riserva DOCG 0,75 l Sensi Vigne e Vini

Degustace: Suché víno rubínově červené barvy s temně oranžovými odlesky. Intenzivní a dlouhotrvající aroma, dobré tělo s velmi plnou, vyzrálou chutí a příjemným dozvukem. Vinifikace: Sklizeň – konec září až do polovina října, ruční sběr hroznů, alkoholická fermentace v nerezových tancích při kontrolované teplotě 26 - 28°C po dobu 10-12 dnů, následuje malolaktická fermentace a dozrávání v nerezových tancích. Minimální zrání 24 měsíců, z čehož 3 měsí...

256 Kč Více informací