Remoska Kurz: Trendy v moderní cukrařině Termín: Úterý 8.4.2025, 15:00 - 19:00 hodin

100 %
(1 hodnocení)

Program kurzu Trendy v moderní cukrařině je sestaven tak, aby vám poskytl ucelený přehled hlavních cukrářských technik a postupů, které dále využijete při přípravě nejrůznějších zákusků a dezertů. Veškeré dílčí části jsou zároveň využitelné pro přípravu tartaletek, malých uměleckých děl, které si odnesete domů. Všichni účastníci obdrží na konci kurzu Certifikát o absolvování. Jaký je program kurzu? Práce s čokoládou, příprava ganache z jednotlivých typů čokolád, použití jednotlivých typů ganache... Celý popis

Popis

Program kurzu Trendy v moderní cukrařině je sestaven tak, aby vám poskytl ucelený přehled hlavních cukrářských technik a postupů, které dále využijete při přípravě nejrůznějších zákusků a dezertů. Veškeré dílčí části jsou zároveň využitelné pro přípravu tartaletek, malých uměleckých děl, které si odnesete domů.
Všichni účastníci obdrží na konci kurzu Certifikát o absolvování.
Jaký je program kurzu?

Práce s čokoládou, příprava ganache z jednotlivých typů čokolád, použití jednotlivých typů ganache na různé účely,
náplně do zákusků - jak zajistit, aby nejen chutově ladily, ale měly tu správnou konzistenci,
práce s želatinou a agarem,
princip přípravy ovocných gelů a jejich použití,
příprava Paté sucré - pravého tartaletkového těsta a pečení tartaletek v perforovaných ráfcích, 
příprava omáčky/krému "curd",
příprava swiss meringue a jeho různorodé použití,
techniky zdobení zákusků.

 
Během kurzu s vámi Tereza sdílí své osobní zkušenosti a triky, které vám pomohou dosáhnout dokonalých zákusků. Budete mít také příležitost zjistit, jaká byla její cesta k úspěchu a třeba se i inspirovat.
Terka vaří a peče už od malička. Postupně se z hobby vyklubala brigáda, poté stáž v zahraničí a třešničkou na dortu pak byla samotná účast v soutěži Masterchef Česko 2022. V kuchyni ráda zkouší neobvyklé kombinace, oprašuje staré recepty a dává jim moderní nádech. Díky svým řeckým kořenům umí být temperamentní, ráda se směje a baví, a takové jsou i její kurzy. 

Co vše je v ceně kurzu?

Veškeré potřebné suroviny, zapůjčení kuchyňského vybavení a kuchařských zástěr.
Drobné občerstvení, pitný režim, káva, čaj.
Tištěné recepty, postupy, které si odnesete domů.
Krabička plná vlastnoručně vyrobených zákusků.
Jako dárek od nás každý účastník získá slevu 20% na sortiment zn. Remoska®.

Je možné zakoupit účast na kurzu jako dárek?
Samozřejmě. Po zaplacení objednávky Vám na e-mail dorazí poukaz v elektronické podobě. Poukaz jednoduše vytisknete a darujete. 
Kontakt:
Pro rezervaci nebo změnu termínu nás prosím kontaktujte telefonicky: +420 602 163 966, nebo na e-mail: bordovska@remoska.cz.
Nákupem kurzu prohlašuji, že jsem se seznámil/a a souhlasím s uvedenými podmínkami: Kulinářské kurzy - podmínky
Místo konání kurzu:
Remoska® Kitchen, Kopřivnice 742 21 – Průmyslový park 303 - Vlčovice
Zobrazit více

Parametry

Termín Úterý 8.4.2025, 15:00 - 19:00 hodin
Výrobce Remoska