Otáčecí špíz pro přípravu drůbeže, gyrosu atd. Rychlost otáčení přibližně 3 otáčky za minutu rozdělí šťávu rovnoměrně uvnitř potraviny a zajistí křupavou kůrku na povrchu Masivní šestihranný špíz z nerezové oceli, zatížitelný maximálně 10 kg 4 robustní držáky pro připevnění jídla k jehlici Včetně elektrického motoru napájeného buď z elektrické sítě, nebo z baterie Napájecí zdroj na 220V/50 Hz Kompatibilní s modely grilů: VIDERO G4/G6 Pečení na rožni je styl pečení, při kterém je maso napíchnuto... Celý popis

Koupit za 4 812 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Otáčecí špíz pro přípravu drůbeže, gyrosu atd.
Rychlost otáčení přibližně 3 otáčky za minutu rozdělí šťávu rovnoměrně uvnitř potraviny a zajistí křupavou kůrku na povrchu
Masivní šestihranný špíz z nerezové oceli, zatížitelný maximálně 10 kg
4 robustní držáky pro připevnění jídla k jehlici
Včetně elektrického motoru napájeného buď z elektrické sítě, nebo z baterie
Napájecí zdroj na 220V/50 Hz
Kompatibilní s modely grilů: VIDERO G4/G6

Pečení na rožni je styl pečení, při kterém je maso napíchnuto na dlouhý špíz, rožeň – dlouhá pevná tyč, kterou lze zatížit větším množstvím masa (u rotisserie Premium až do 10 kg). Maso se na rožni poháněném elektromotorem otáčí a rovnoměrně peče ze všech stran. Vlivem pomalého otáčení nestihne šťáva či marináda z masa odkapávat. Maso tak zůstává šťavnaté a absorbuje mnohem více chutí z přidaných ingrediencí. Navíc se díky rovnoměrnému pečení vytvoří na mase křupavá kůrka ze všech stran.
Zobrazit více