Profesionální přístroj na rozpouštění čokolády se dvěma gastronádobami a víky Přístroj na rozpouštění čokolády RCCM-250-2GN umožňuje přípravu široké škály lahodných čokoládových kreací. Čokoláda rozpuštěná v tomto přístroji bude po ztuhnutí krásně lesklá a získá perfektní konzistenci pro konzumaci. Můžete ji použít v čisté formě na výrobu čokoládových pralinek nebo ji dále použijte do muffinů, k namočení sušenek nebo jako polevu na dorty nebo zmrzlinu – představivosti se meze nekladou! Royal Catering,... Celý popis

Koupit za 6 412 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Profesionální přístroj na rozpouštění čokolády se dvěma gastronádobami a víky
Přístroj na rozpouštění čokolády RCCM-250-2GN umožňuje přípravu široké škály lahodných čokoládových kreací. Čokoláda rozpuštěná v tomto přístroji bude po ztuhnutí krásně lesklá a získá perfektní konzistenci pro konzumaci. Můžete ji použít v čisté formě na výrobu čokoládových pralinek nebo ji dále použijte do muffinů, k namočení sušenek nebo jako polevu na dorty nebo zmrzlinu – představivosti se meze nekladou! Royal Catering, specializovaný výrobce gastronomického vybavení, nabízí perfektní profesionální přístroj pro rozpouštění čokolády, s nímž se pracuje vždy příjemně a pohodlně.
Účinné topné těleso o výkonu 250 W je vyrobeno z hliníku. Vynikající tepelná vodivost materiálu zajišťuje rychlé a rovnoměrné rozmístění tepla. Čokoláda je zahřívána konvekcí. Topné těleso ohřívá vzduch mezi nádrží a nádobami. Teplo je vedeno do nádoby a jejího obsahu bez zvlhčení, díky čemuž si čokoláda zachovává svou bohatou a komplexní chuť a vůni.
Přístroj na rozpouštění čokolády je vyroben z robustní ušlechtilé oceli a je vybaven dvěma vyjímatelnými gastronádobami. Díky kvalitnímu zpracování je extrémně odolný, má dlouhou životnost a snadno se udržuje. Ušlechtilá ocel je hygienická a chuťově neutrální, díky čemuž je velmi vhodná pro práci s potravinami. Kromě toho se hladký povrch snadno čistí.
Gastronádoby jsou rovněž vyrobeny z ušlechtilé oceli, udržují čokoládu na teplotě až 100 °C a lze je mýt v myčce na nádobí. Díky hloubce 15 cm mají nádoby objem 4 l. To odpovídá přibližně 5 kg čokolády na nádobu. Při vyprazdňování nádoby by čokoládová hmota by měla být ještě teplá. Vyjímatelné nádoby lze snadno vyčistit jemným saponátem a vypláchnout čistou vodou.
Čokoláda či čokoládová poleva se musí správně temperovat, proto byl do přístroje zabudován termostat. Ten slouží k regulaci teploty mezi 1 a 100 °C. Topné těleso je umístěno ve spodní části a rovnoměrně zahřívá gastronádoby. Aktuální teplota se zobrazuje a reguluje na LED displeji, takže máte nad požadovanou hodnotou teploty nejlepší kontrolu. Funkce časovače se rovněž nastavuje pomocí LED displeje.
Díky kompaktním rozměrům jej můžete dobře skladovat a používat na různých pracovištích. Hmotnost přístroje umožňuje snadné skladování a přepravu. Na spodní desce se nachází 4 gumové nožičky, díky kterým je přístroj stojí stabilně na jakékoli ploše.
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Royal Catering
Hmotnost 6.78 kg
Příkon 250 W
Výška 29.40 cm cm
Šířka 28.2 cm
Hloubka 34.5 cm
Rozměry (VxŠxH) 34.5 x 28.2 x 29.4 cm