Pánev z černé oceli je vhodná na vaření na přímém ohni, nepřenáší teploty a tím zajišťuje teplotní stabilitu. Pánev je velmi dobře odolná vysokým teplotám a čím déle se používá, tím vyšší je její výkon. Nádobí z černé oceli je nejvhodnější na smažení, omelety a tenké crepes. Pánev by měla být mytá vodou co nejméně a měla by mít stále mastný povrch. Nádobí z černé oceli je vhodné pro všechny druhy vaření na plynových, elektrických, sklokeramických a indukčních plotýnkách. Videa:

Koupit za 565 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Pánev z černé oceli je vhodná na vaření na přímém ohni,
nepřenáší teploty a tím zajišťuje teplotní stabilitu. Pánev je velmi
dobře odolná vysokým teplotám a čím déle se používá, tím vyšší je
její výkon. Nádobí z černé oceli je nejvhodnější na smažení, omelety
a tenké crepes. Pánev by měla být mytá vodou co nejméně a měla by mít
stále mastný povrch. Nádobí z černé oceli je vhodné pro všechny druhy
vaření na plynových, elektrických, sklokeramických a indukčních
plotýnkách.

Videa:
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Sambonet Paderno
Průměr 22 cm
Typ na smažení
Plynový ohřev ano
Indukční ohřev ano
Elektrický ohřev ano