JEDNÁ SE O NOVÉ NEPOUŽITÉ ZBOŽÍ V POŠKOZENÉM PRODEJNÍM OBALU. Nože Samura představují symbiózu japonské nožířské tradice a evropské spolehlivosti Nože značky Samura jsou vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC. Čepele mají japonský tvar a jemné zúžení ze špičky, díky čemuž disponují fantastickým řezným výkonem. Nože Samura jsou naostřeny v úhlu 17 stupňů. To je více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů. Pro rukojeť používáme nejlepší moderní materiály:... Celý popis
Koupit za 2 159 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
![Kuchařský nůž DAMASCUS 67 Samura 20,8 cm](https://im9.cz/iR/importobchod-orig/7372_logo--mm130x40.png)
Kuchařský nůž DAMASCUS 67 Samura 20,8 cm
Doprava:
89 Kč
Skladem
2 159 Kč
Koupit za 2 159 Kč
![Kuchyňský nůž Samura DAMASCUS 67 Kuchyňský nůž evropský šéfkuchař 20,8 cm (SND67KNES)](https://im9.cz/iR/importobchod-orig/5831_logo--mm130x40.png)
Kuchyňský nůž Samura DAMASCUS 67 Kuchyňský nůž evropský šéfkuchař 20,8 cm (SND67KNES)
Doprava:
49 Kč
Skladem
2 736 Kč
Koupit za 2 736 Kč
![Samura DAMASCUS 67 Kuchyňský nůž 20,8 cm](https://im9.cz/iR/importobchod-orig/48504_logo--mm130x40.png)
Samura DAMASCUS 67 Kuchyňský nůž 20,8 cm
Doprava:
zdarma
2 699 Kč
Koupit za 2 699 Kč
![Samura DAMASCUS 67 SD67-0085M Kuchyňský nůž evropský šéfkuchař 20,8 cm](https://im9.cz/iR/importobchod-orig/13564_logo--mm130x40.png)
Samura DAMASCUS 67 SD67-0085M Kuchyňský nůž evropský šéfkuchař 20,8 cm
Doprava:
80 Kč
Skladem
2 699 Kč
Koupit za 2 699 Kč
![Samura DAMASCUS 67 Kuchyňský nůž evropský šéfkuchař 20,8 cm](https://im9.cz/iR/importobchod-orig/4430_logo--mm130x40.png)
Samura DAMASCUS 67 Kuchyňský nůž evropský šéfkuchař 20,8 cm
Doprava:
59 Kč
Skladem
2 699 Kč
Koupit za 2 699 Kč
Popis
JEDNÁ SE O NOVÉ NEPOUŽITÉ ZBOŽÍ V POŠKOZENÉM PRODEJNÍM OBALU.
Nože Samura představují symbiózu japonské nožířské tradice a evropské spolehlivosti
Nože značky Samura jsou vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC. Čepele mají japonský tvar a jemné zúžení ze špičky, díky čemuž disponují fantastickým řezným výkonem.
Nože Samura jsou naostřeny v úhlu 17 stupňů. To je více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů.
Pro rukojeť používáme nejlepší moderní materiály: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity. Vice o historii zn. Samura.
Tento šéfkuchařský nůž má těžkou rukojeť, tlustou, širokou a dlouhou čepel se středovou špičkou. Snadno s ním nasekáte zelí, nakrájíte zeleninu a bylinky, a stejně tak snadno s ním můžete nakrájet maso, ryby a drůbež. Tento šéfkuchařský nůž je nezbytnou součástí výbavy každého kuchaře. Produktová řada Samura Damascus 67 je vrcholem japonského minimalismu. Je to nejkrásnější ze všech sérií, nože jsou tenké a disponují ostrou čepelí a ergonomickou oválnou rukojetí.
Doporučujeme ruční mytí.
Celková délka: 33 cm
Délka čepele: 20,8cm
Hmotnost: 195 g
Přednosti nožů Samura:
vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC
fantastický řezný výkon díky japonskému tvaru čepele a jemnému zúžení ze špičky
naostření v úhlu 17 stupňů (tj. více něž u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů)
rukojeti vyrobeny z nejlepších moderních materiálů: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity
Jak vybrat ten správný nůž?
Chcete-li si usnadnit výběr a pochopit, jaké nože budete skutečně potřebovat, měli byste se seznámit s hlavními typy nožů a jejich využitím. Více k tomuto tématu jsme pro vás shrnuli v jak vybrat správný nůž
Japonský kuchyňský nůž - přímý potomek samurajského meče
Japonské nože jsou dokonalým spojením legendárních tradic minulosti a špičkových technologií budoucnosti Vice o vlastnostech japonských nožů.
Péče o kuchyňské nože
Správná péče o kuchyňské nože je celá věda, jednoduchá, ale velmi důležitá. Dodržováním několika jednoduchých pravidel můžete výrazně prodloužit životnost dobrého nože a přetvořit vaše rutinní vaření na snadný a fascinující proces.
5 zásad pro správnou péči nožů
Broušení a leštění nožů. Účel a důležitost.
Vlastnosti kvalitního kuchyňského nože značně závisí na stupni jeho konečného broušení a leštění v poslední fázi výroby. Tímto procesem je ovlivněna nejen schopnost nože udržet ostrost po delší dobu, ale také samotný výkon - maximální výsledky s minimálním úsilím. Navíc také odráží krásu a dokonalost vzhledu nože a poskytuje dodatečnou ochranu proti korozi. Kvalita a přísné dodržování obráběcích technik nám poskytuje odpověď na otázku, proč jsou některé nože lepší, pokud porovnáváme jejich řeznou kapacitu a zachování ostrosti.
Důležitost broušení a leštění nožů.
Jak na broušení nožů snadno a rychle.
Nože Samura představují symbiózu japonské nožířské tradice a evropské spolehlivosti
Nože značky Samura jsou vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC. Čepele mají japonský tvar a jemné zúžení ze špičky, díky čemuž disponují fantastickým řezným výkonem.
Nože Samura jsou naostřeny v úhlu 17 stupňů. To je více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů.
Pro rukojeť používáme nejlepší moderní materiály: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity. Vice o historii zn. Samura.
Tento šéfkuchařský nůž má těžkou rukojeť, tlustou, širokou a dlouhou čepel se středovou špičkou. Snadno s ním nasekáte zelí, nakrájíte zeleninu a bylinky, a stejně tak snadno s ním můžete nakrájet maso, ryby a drůbež. Tento šéfkuchařský nůž je nezbytnou součástí výbavy každého kuchaře. Produktová řada Samura Damascus 67 je vrcholem japonského minimalismu. Je to nejkrásnější ze všech sérií, nože jsou tenké a disponují ostrou čepelí a ergonomickou oválnou rukojetí.
Doporučujeme ruční mytí.
Celková délka: 33 cm
Délka čepele: 20,8cm
Hmotnost: 195 g
Přednosti nožů Samura:
vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC
fantastický řezný výkon díky japonskému tvaru čepele a jemnému zúžení ze špičky
naostření v úhlu 17 stupňů (tj. více něž u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů)
rukojeti vyrobeny z nejlepších moderních materiálů: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity
Jak vybrat ten správný nůž?
Chcete-li si usnadnit výběr a pochopit, jaké nože budete skutečně potřebovat, měli byste se seznámit s hlavními typy nožů a jejich využitím. Více k tomuto tématu jsme pro vás shrnuli v jak vybrat správný nůž
Japonský kuchyňský nůž - přímý potomek samurajského meče
Japonské nože jsou dokonalým spojením legendárních tradic minulosti a špičkových technologií budoucnosti Vice o vlastnostech japonských nožů.
Péče o kuchyňské nože
Správná péče o kuchyňské nože je celá věda, jednoduchá, ale velmi důležitá. Dodržováním několika jednoduchých pravidel můžete výrazně prodloužit životnost dobrého nože a přetvořit vaše rutinní vaření na snadný a fascinující proces.
5 zásad pro správnou péči nožů
Broušení a leštění nožů. Účel a důležitost.
Vlastnosti kvalitního kuchyňského nože značně závisí na stupni jeho konečného broušení a leštění v poslední fázi výroby. Tímto procesem je ovlivněna nejen schopnost nože udržet ostrost po delší dobu, ale také samotný výkon - maximální výsledky s minimálním úsilím. Navíc také odráží krásu a dokonalost vzhledu nože a poskytuje dodatečnou ochranu proti korozi. Kvalita a přísné dodržování obráběcích technik nám poskytuje odpověď na otázku, proč jsou některé nože lepší, pokud porovnáváme jejich řeznou kapacitu a zachování ostrosti.
Důležitost broušení a leštění nožů.
Jak na broušení nožů snadno a rychle.
Parametry
Výrobce | Samura |
Materiál čepele | ocel |
Barva | Černá |
Délka ostří | 20.8 cm |