Sandeman Sherry Fino je mladé Fino, které zraje v systému solera v malých soudcích nejméně tři roky. Toto víno zraje v systému solera pod «Flor» (vrstva kvasnic), aby získalo nažloutlý slámy s odstíny zelené a zlaté. Sandeman Sherry Fino se světle žluté barvy slámy as odstíny zelené a zlaté je lehké, ovocné a jemné na jazyku se svěžím a suchým finišem. Mělo by se skladovat vestoje, mimo intenzivního světla a při stálé teplotě 10 ° C - 20 ° C. Sandeman Sherry Fino může konzumovat ihned, není nutná... Celý popis
Koupit za 199 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Sandeman Fino Sherry 15% 0,75 l (holá láhev)
Doprava:
150 Kč
199 Kč
Koupit za 199 Kč
Sandeman Fino Sherry 15% 0,75 l (holá láhev)
Doprava:
94 Kč
Skladem
250 Kč
Koupit za 250 Kč
Sandeman Fino Sherry 15% 0,75 l (holá láhev)
Doprava:
150 Kč
252 Kč
Koupit za 252 Kč
Sandeman Fino Sherry 15% 0,75 l (holá láhev)
Doprava:
69 Kč
Skladem
249 Kč
Koupit za 249 Kč
Sandeman Fino Sherry 15% 0,75 l (holá láhev)
Doprava:
150 Kč
242 Kč
Koupit za 242 Kč
Popis
Sandeman Sherry Fino je mladé Fino, které zraje v systému solera v malých soudcích nejméně tři roky. Toto víno zraje v systému solera pod «Flor» (vrstva kvasnic), aby získalo nažloutlý slámy s odstíny zelené a zlaté.
Sandeman Sherry Fino se světle žluté barvy slámy as odstíny zelené a zlaté je lehké, ovocné a jemné na jazyku se svěžím a suchým finišem. Mělo by se skladovat vestoje, mimo intenzivního světla a při stálé teplotě 10 ° C - 20 ° C. Sandeman Sherry Fino může konzumovat ihned, není nutná dekantace. Po otevření vydrží až 1 týden.
Sandeman Sherry Fino se světle žluté barvy slámy as odstíny zelené a zlaté je lehké, ovocné a jemné na jazyku se svěžím a suchým finišem. Mělo by se skladovat vestoje, mimo intenzivního světla a při stálé teplotě 10 ° C - 20 ° C. Sandeman Sherry Fino může konzumovat ihned, není nutná dekantace. Po otevření vydrží až 1 týden.
Parametry
Obsah alkoholu | 15 % |
Značka | Sandeman |
Země původu | Španělsko |
Objem | 0.75 l |
Obsah cukru | suchá |
Druh balení | holá láhev |