Hmotu se doporučuje před použitím zpracovávat ručně po dobu alespoň dvou minut, aby byla elastická a zpracovatelná. Pokud to nestačí, doporučuje se krátce ohřát v mikrovlnné troubě (700 WATT) po dobu maximálně 10 sekund. Je vhodná pro horké a vlhké klima, bez problémů zpracovatelná i při teplotách nad 30°C a vysoké vlhkosti. Hmotu lze také použít pro dorty, které vyžadují skladování v chladničce. Můžete ji obarvit práškem rozpustným v tucích nebo gelovým potravinářským barvivem. Má jemné vanilkové... Celý popis

Koupit za 310 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Hmotu se doporučuje před použitím zpracovávat ručně po dobu alespoň dvou minut, aby byla elastická a zpracovatelná. Pokud to nestačí, doporučuje se krátce ohřát v mikrovlnné troubě (700 WATT) po dobu maximálně 10 sekund. Je vhodná pro horké a vlhké klima, bez problémů zpracovatelná i při teplotách nad 30°C a vysoké vlhkosti.

Hmotu lze také použít pro dorty, které vyžadují skladování v chladničce. Můžete ji obarvit práškem rozpustným v tucích nebo gelovým potravinářským barvivem. Má jemné vanilkové aroma, které zvýrazňuje její sladkou chuť a dokonale doplňuje chuť dortu.

SLOŽENÍ:  Cukr, glukózový sirup, kakaové máslo, stabilizátor: glycerol; slunečnicový olej s vysokým obsahem kyseliny olejové, kukuřičný škrob, zahušťovadlo: karboxymethylcelulóza; aroma, konzervant: sorban draselný; kyselina: kyselina citrónová.
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Saracino