Sušené, granulované, hluboce-prokvášející kvasinky s velmi dobrou sedimentací. Vhodné zejména pro výrobu medoviny, ovocných vín a ovocných kvasů obecně. Mikrobiologické vlastnosti : Optimální teplota pro kvašení je 12 - 30°C. Tento kmen kvasinek je vhodný pro prokvášení břeček za nižších teplot. Po poměrně krátké rozkvášecí fázi nastává rovnoměrné kvašení, které svoji optimální intenzitu zachovává při teplotách 12 - 15°C. Při vyšších teplotách je tento kmen charakteristický enormní kvasnou silou.... Celý popis

Koupit za 195 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Sušené, granulované, hluboce-prokvášející kvasinky s velmi dobrou sedimentací. Vhodné zejména pro výrobu medoviny, ovocných vín a ovocných kvasů obecně.

Mikrobiologické vlastnosti : Optimální teplota pro kvašení je 12 - 30°C. Tento kmen kvasinek je vhodný pro prokvášení břeček za nižších teplot. Po poměrně krátké rozkvášecí fázi nastává rovnoměrné kvašení, které svoji optimální intenzitu zachovává při teplotách 12 - 15°C. Při vyšších teplotách je tento kmen charakteristický enormní kvasnou silou. Aby prokvašení proběhlo optimálně, neměla by se teplota snížit nad 24°C.

Návod k použití: Odměřené množství kvasinek rozmícháme v 10ti násobku vody o teplotě 35 - 38°C a vlejeme do připraveného kvasu.

Doporučená dávka: 15 -20g/hl kvasu.

Hmotnost balení 20g.

#s3gt_translate_tooltip_mini { display: none !important; }

#s3gt_translate_tooltip_mini { display: none !important; }
Zobrazit více

Parametry

Výrobce VšeProVčelařství