Ručně vyráběná sada z pravé belgické čokolády, prvotřídní chuť. Mléčná čokoláda s dekorem z hořké čokolády. Sada nářadí z mléčné čokolády obsahuje: - čokoládový šroubovák - čokoládové kladivo - čokoládové kleště - čokoládový hasák - čokoládovou pilu Obsah kakaové sušiny v čokoládě minimálně 31,5 % Hmotnost: 150g Rozměry balení (v x š x t): 23 x 18 x 1,5 cm Skladování čokolády: 1. Teplota - Čokoláda musí být skladována v rozpětí 18-20°C. Teploty nad 25°C mohou nabourat... Celý popis
Koupit za 265 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
SEVERKA Čokoládové nářadí velké 150 g
Doprava:
49 Kč
Skladem
265 Kč
Koupit za 265 Kč
SEVERKA Čokoládové nářadí velké 150 g
Doprava:
49 Kč
Skladem
241 Kč
Koupit za 241 Kč
Nářadí velké [T-Severka, 150 g]
Doprava:
109 Kč
Skladem
165 Kč
Koupit za 165 Kč
Nářadí velké [T-Severka, 150 g]
Doprava:
zdarma
Skladem
165 Kč
Koupit za 165 Kč
Popis
Ručně vyráběná sada z pravé belgické čokolády, prvotřídní chuť. Mléčná čokoláda s dekorem z hořké čokolády.
Sada nářadí z mléčné čokolády obsahuje:
-
čokoládový šroubovák
-
čokoládové kladivo
-
čokoládové kleště
-
čokoládový hasák
-
čokoládovou pilu
Obsah kakaové sušiny v čokoládě minimálně 31,5 %
Hmotnost: 150g
Rozměry balení (v x š x t): 23 x 18 x 1,5 cm
Skladování čokolády:
1. Teplota - Čokoláda musí být skladována v rozpětí 18-20°C. Teploty nad 25°C mohou nabourat strukturu čokolády a často vedou k vystupování tukové složky na povrch.
2. Vlhkost vzduchu - Čokoládu doporučujeme skladovat na suchém místě s relativní vlhkostí vzduchu do 60%, čímž se snižuje riziko kondenzace na povrchu čokolády jako následek kolísání teplot.
3. Temné místo - Čokoládové výrobky doporučujeme skladovat ve tmě. Při dlouhodobém působení světla může dojít ke změně chuti. Tento jev se také nazývá „denní chuť“.
Složení: cukr, sušené mléko, kakaové máslo, kakaová hmota, emulgátor - sojový lecitin (E322), aroma - přírodní vanilka
0945
Sada nářadí z mléčné čokolády obsahuje:
-
čokoládový šroubovák
-
čokoládové kladivo
-
čokoládové kleště
-
čokoládový hasák
-
čokoládovou pilu
Obsah kakaové sušiny v čokoládě minimálně 31,5 %
Hmotnost: 150g
Rozměry balení (v x š x t): 23 x 18 x 1,5 cm
Skladování čokolády:
1. Teplota - Čokoláda musí být skladována v rozpětí 18-20°C. Teploty nad 25°C mohou nabourat strukturu čokolády a často vedou k vystupování tukové složky na povrch.
2. Vlhkost vzduchu - Čokoládu doporučujeme skladovat na suchém místě s relativní vlhkostí vzduchu do 60%, čímž se snižuje riziko kondenzace na povrchu čokolády jako následek kolísání teplot.
3. Temné místo - Čokoládové výrobky doporučujeme skladovat ve tmě. Při dlouhodobém působení světla může dojít ke změně chuti. Tento jev se také nazývá „denní chuť“.
Složení: cukr, sušené mléko, kakaové máslo, kakaová hmota, emulgátor - sojový lecitin (E322), aroma - přírodní vanilka
0945
Parametry
Značka | Severka |
Druh figurky | nářadí |