Škubačka drůbeže na vrtačku JOSAS JO24 Škubačka na vrtačku na slepice, kačeny, husy a krůty, 30 - 40 ks drůbeže za hodinu, 24 ks škubacích prstů o délce prstu 81 mm. Rozměry balení: 30 x 30 x 20 cm Pokud hledáte škubačku drůbeže s výborným poměrem ceny a výkonu, pak nemůžete vybrat lépe. Tato osvědčená škubačka drůbeže Vám ušetří hodiny namáhavé práce a už ji nikdy nebudete chtít dát z ruky. Kvalitní škubací prsty vyrobené z přírodního kaučuku Vám zajistí dokonalé oškubání drůbeže bez poškození... Celý popis

Koupit za 1 959 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Škubačka drůbeže na vrtačku JOSAS JO24

Škubačka na vrtačku na slepice, kačeny, husy a krůty, 30 - 40 ks drůbeže za hodinu, 24 ks škubacích prstů o délce prstu 81 mm.
Rozměry balení: 30 x 30 x 20 cm

Pokud hledáte škubačku drůbeže s výborným poměrem ceny a výkonu, pak nemůžete vybrat lépe.
Tato osvědčená škubačka drůbeže Vám ušetří hodiny namáhavé práce a už ji nikdy nebudete chtít dát z ruky. Kvalitní škubací prsty vyrobené z přírodního kaučuku Vám zajistí dokonalé oškubání drůbeže bez poškození kůže.
Základem úspěchu je správné spaření drůbeže a poté si již budete užívat snadné škubání vodní i hrabavé drůbeže, které poběží jako po másle.
Tato kompaktní škubačka na vrtačku je velice odolná a snadno umyvatelná, takže Vám bude sloužit dlouhá léta.
Instalace škubačky drůbeže na vrtačku
Pro správné využití výrobku je třeba upevnit do zařízení (doporučena vrtačka - není součástí balení), které bude svýrobkem otáčet. Zařízení, které bude využito kotáčení, doporučujeme upevnit kpracovní ploše (například ke stolu pomocí upínacích objímek či svorek které nejsou součástí balení) viz obrázek níže.

Příprava před škubaním
Před škubáním je nutné drůbež správně spařit viz orientační tabulka níže. Nepřekračujte teplotu a dobu ponoření drůbeže. Delší čas ponoření může způsobit vaření některých částí masa a kůže a to může způsobit při škubání problém. Uvedené časy jsou orientační a doručujeme v průběhu spaření drůbeže ručně kontrolovat možnost snadnosti škubaní peří.

Jak správně škubat
Středně velkou drůbež (např. slepice, kačeny)je doporučeno držet za nohy a spouštět podél rotujícího válce, větší drůbež (např. husy, krůty) pokládat na škubačku a přes válec převalovat vždy část,kterou budete chtít oškubat. Více inspirace viz videa níže.
Zobrazit více