Škubačka peří na křepelky vhodná na vrtačku s ochranným krytem a stojanem SPIUMATRICE DIT SP RU06 Škubačka na vrtačku na křepelky, holuby a drozdy, 40 - 60 ks drůbeže / hod, 15 ks škubacích prstů o délce prstu 42 mm, s krytem a stojanem. Hmotnost: 10.5 kg Pokud hledáte škubačku na vrtačku, která ušetří Váš drahocenný čas při škubání drobné drůbeže, máme pro Vás jasného favorita. Perfektním doplňkem je ochranný kryt, který omezí rozlétání peří během škubání a tak ani uklízení po škubání nezabere... Celý popis

Koupit za 5 409 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Škubačka peří na křepelky vhodná na vrtačku s ochranným krytem a stojanem SPIUMATRICE DIT SP RU06

Škubačka na vrtačku na křepelky, holuby a drozdy, 40 - 60 ks drůbeže / hod, 15 ks škubacích prstů o délce prstu 42 mm, s krytem a stojanem.
Hmotnost: 10.5 kg

Pokud hledáte škubačku na vrtačku, která ušetří Váš drahocenný čas při škubání drobné drůbeže, máme pro Vás jasného favorita.
Perfektním doplňkem je ochranný kryt, který omezí rozlétání peří během škubání a tak ani uklízení po škubání nezabere mnoho času.
Kryt můžete uchytit dovšechběžných typů vrtačeka připevnit ke stojanu, který sinastavíte do optimální výšky. Základem úspěchu je správné spaření drůbeže a poté se již nemusíte se bát, že by škubačka drobná těla křepelek potrhala. Flexibilní škubací prsty z přírodního kaučuku jsou velikostně i strukturově na škubání malé drůbeže přízpusobena. Škubací válec, ochranný kryt i stojan jsou vyrobeny z nerezu, který se dobře čistí a udržuje a budou Vám při škubání křepelek usnadňovat práci po dlouhá léta.
Instalace škubačky drůbeže na vrtačku s ochranným krytem a stojanem
Pro správné využití výrobkuje nejprve třeba složit výškově nastavitelný stojan, ke kterému následně připevníte ochranný kryt. Dále doporučujeme připojit zařízení (doporučena vrtačka - není součástí balení), které bude otáčet v ochranném krytu se škubačkou na vrtačku viz video níže.

Před škubáním je nutné drůbež správně spařit viz orientační tabulka níže.Nepřekračujte teplotu a dobu ponoření drůbeže. Delší čas ponoření může způsobit vaření některých částí masa a kůže a to může způsobit při škubání problém. Uvedené časy jsou orientační a doručujeme v průběhu spaření drůbeže ručně kontrolovat možnost snadnosti škubaní peří.

Jak správně škubat
Menší drůbež (např. křepelky, holuby, drozdy) je doporučeno držet za nohy a spouštět či převalovat podél rotujícího válce vždy částí, kterou budete chtít oškubat. Více inspirace viz video výše.
Zobrazit více