Škubačka drůbeže na vrtačku s ochranným krytem a stojanem Škubačka na vrtačku na slepice, kačeny, husy a krůty, 30 - 40 ks drůbeže/hod, 15 ks škubacích prstů o délce prstu 87mm, s krytem a stojanem. Rozměry balení: 61 x 39 x 25 cm Jedná se kompletně vybavenou škubačku na vrtačku, s kterou bude škubání drůbeže naprostá radost. Praktický ochranný kryt zamezí rozlétání peří během škubání a Vy tak budete mít s tímto pomocníkem během chvilky jak oškubáno, tak i uklizeno. Kryt je možné uchytit dovšechběžných... Celý popis

Koupit za 6 909 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Škubačka drůbeže na vrtačku s ochranným krytem a stojanem

Škubačka na vrtačku na slepice, kačeny, husy a krůty, 30 - 40 ks drůbeže/hod, 15 ks škubacích prstů o délce prstu 87mm, s krytem a stojanem.
Rozměry balení: 61 x 39 x 25 cm

Jedná se kompletně vybavenou škubačku na vrtačku, s kterou bude škubání drůbeže naprostá radost. Praktický ochranný kryt zamezí rozlétání peří během škubání a Vy tak budete mít s tímto pomocníkem během chvilky jak oškubáno, tak i uklizeno.
Kryt je možné uchytit dovšechběžných typů vrtačeka připevnit ke stojanu, který simůžete nastavit přesně do Vámi požadované výšky. Kvalitní škubací prsty vyrobené z přírodního kaučuku Vám zajistí dokonalé oškubání drůbeže bez poškození kůže. Vaším úkolem bude především správné spaření drůbeže a poté už bude škubání drůbeže hračka. Škubací válec, ochranný kryt i stojan jsou vyrobeny z kvalitního nerezu, který se snadno umývá a budou Vám sloužit řadu let.
Instalace škubačky drůbeže na vrtačku s ochranným krytem a stojanem
Pro správné využití výrobkuje nejprve třeba složit výškově nastavitelný stojan, ke kterému následně připevníte ochranný kryt. Dále doporučujeme připojit zařízení (doporučena vrtačka - není součástí balení), které bude otáčet v ochranném krytu se škubačkou na vrtačku viz obrázek níže.
Příprava před škubaním
Před škubáním je nutné drůbež správně spařit viz orientační tabulka níže. Nepřekračujte teplotu a dobu ponoření drůbeže. Delší čas ponoření může způsobit vaření některých částí masa a kůže a to může způsobit při škubání problém. Uvedené časy jsou orientační a doručujeme v průběhu spaření drůbeže ručně kontrolovat možnost snadnosti škubaní peří.

Jak správně škubat
Vodní i hrabavou drůbež je doporučeno držet za nohy a spouštět či převalovat podél rotujícího válce vždy částí, kterou budete chtít oškubat. Více inspirace viz videa níže.
Zobrazit více