Škubačka drůbeže na vrtačku AGROFORTEL 0300b Škubačka na vrtačku je vhodná pro střední až větší vodní nebo hrabavou drůbež. Nerezový škubací válec je osazen 15ks škubacích prstů o délce prstu 90mm. Kapacita škubání je 35–45 ks drůbeže za hodinu dle druhu drůbeže. Škubací prsty jsou součástí dodávky. Možnost dokoupení škubacích prstů kdykoliv na našem e-shopu zde. Možnost výměny škubacích prstů podle druhu škubané drůbeže! Použití produktu - škubačka drůbeže na vrtačku Pro správné použití škubačky... Celý popis
Koupit za 1 180 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Škubačka drůbeže na vrtačku AGROFORTEL 0300b
Škubačka na vrtačku je vhodná pro střední až větší vodní nebo hrabavou drůbež. Nerezový škubací válec je osazen 15ks škubacích prstů o délce prstu 90mm. Kapacita škubání je 35–45 ks drůbeže za hodinu dle druhu drůbeže. Škubací prsty jsou součástí dodávky. Možnost dokoupení škubacích prstů kdykoliv na našem e-shopu zde. Možnost výměny škubacích prstů podle druhu škubané drůbeže!
Použití produktu - škubačka drůbeže na vrtačku
Pro správné použití škubačky je třeba ji upevnit do vrtačky (vrtačka - není součástí balení), které bude svýrobkem otáčet. Zařízení, které bude využito kotáčení, doporučujeme upevnit kpracovní ploše (například ke stolu pomocí upínacích objímek či svorek)
Návod na škubání
Před škubáním je nutné drůbež správně vždy správně spařit. Nikdy nepařte drůbež delší dobu než v tabulce - delší čas ponoření poté znamená že se Vám může trhat kůže. Uvedené časy jsou VŽDY orientační a doručuje se průběžně zkoušet škubání rukou.
Slepice, Krůta
60 - 63 °C
slepice 30 sekund, krůta 80 sekund
Bažant, Kachna
63 - 67 °C
bažant 80 sekund, kachna 170 sekund
Husa
70 - 71 °C
husa 125 sekund
Jak správně škubat
Odkrvenou a spařenou drůbež držte za nohy a převalujte podél rotujícího válce vždy částí, kterou budete chtít oškubat.
Škubačka na vrtačku je vhodná pro střední až větší vodní nebo hrabavou drůbež. Nerezový škubací válec je osazen 15ks škubacích prstů o délce prstu 90mm. Kapacita škubání je 35–45 ks drůbeže za hodinu dle druhu drůbeže. Škubací prsty jsou součástí dodávky. Možnost dokoupení škubacích prstů kdykoliv na našem e-shopu zde. Možnost výměny škubacích prstů podle druhu škubané drůbeže!
Použití produktu - škubačka drůbeže na vrtačku
Pro správné použití škubačky je třeba ji upevnit do vrtačky (vrtačka - není součástí balení), které bude svýrobkem otáčet. Zařízení, které bude využito kotáčení, doporučujeme upevnit kpracovní ploše (například ke stolu pomocí upínacích objímek či svorek)
Návod na škubání
Před škubáním je nutné drůbež správně vždy správně spařit. Nikdy nepařte drůbež delší dobu než v tabulce - delší čas ponoření poté znamená že se Vám může trhat kůže. Uvedené časy jsou VŽDY orientační a doručuje se průběžně zkoušet škubání rukou.
Slepice, Krůta
60 - 63 °C
slepice 30 sekund, krůta 80 sekund
Bažant, Kachna
63 - 67 °C
bažant 80 sekund, kachna 170 sekund
Husa
70 - 71 °C
husa 125 sekund
Jak správně škubat
Odkrvenou a spařenou drůbež držte za nohy a převalujte podél rotujícího válce vždy částí, kterou budete chtít oškubat.