Hořká čokoláda s vysokým podílem kakaových bobů pro všechny, kteří se vyhýbají cukru. Jako sladidlo je použitá kombinace dvou sladidel. Erythritol je cukerný alkohol, který se vyskytuje v různých druzích ovoce a zeleniny, ale i v jiných potravinách. Sladí o něco méně než běžný cukr. Stévie je rostlina s intensivně sladkými listy. Kombinací těchto dvou sladidel vznikne čokoláda s velmi příjemnou autentickou chutí hořké čokolády, která je vhodná i pro diabetiky a nezpůsobuje tvorbu zubního kazu.... Celý popis

Koupit za 59 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Hořká čokoláda s vysokým podílem kakaových bobů pro všechny, kteří se vyhýbají cukru. Jako sladidlo je použitá kombinace dvou sladidel. Erythritol je cukerný alkohol, který se vyskytuje v různých druzích ovoce a zeleniny, ale i v jiných potravinách. Sladí o něco méně než běžný cukr. Stévie je rostlina s intensivně sladkými listy. Kombinací těchto dvou sladidel vznikne čokoláda s velmi příjemnou autentickou chutí hořké čokolády, která je vhodná i pro diabetiky a nezpůsobuje tvorbu zubního kazu. 

HMOTNOST: 100 g
ZEMĚ PŮVODU: Španělsko
SLOŽENÍ: kakaová hmota, sladidlo erythritol, kakaové máslo, inulin (rostlinná vláknina), emulgátor slunečnicový lecitin, výtažek z vanilky, sladidlo steviol-glykosidy 0,03 %. Všechny složky pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství. Obsah kakaové sušiny nejméně 72 %.
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Může obsahovat stopy skořápkových plodů a mléka.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:

Energetická hodnota
1979 kJ/473 kcal

Tuky
39,1 g

z toho nasycené mastné kyseliny
24,7 g

Sacharidy
27,4 g

z toho cukry
0,7 g

z toho polyalkoholy
14,6 g

Vláknina
16,9 g

Bílkoviny
9,3 g

Sůl
0,02 g

NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Hořká čokoláda. Bez přidaného cukru. Obsahuje přirozeně se vyskytující cukry. Nadměrná konzumace může vyvolat projímavé účinky. Skladujte v chladu a suchu. Výrobek nepochází z kontrolovaného ekologického zemědělství.
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Chocolates Solé
Hmotnost 100 g
Obsah kakaové hmoty 72 %
Druh čokolády hořké