Máte chuť na něco pikantnějšího? Díky klíčkům ředkvičky nezůstane vaše jídlo přízemním! Aromatické klíčky se hodí především k přípravě salátů, dipů, pomazánek nebo jen tak na chleba s máslem. Nepleťte si vláknité kořínky s plísní. Návod k přípravě: Doba namáčení: 6-8 hodin Doba klíčení: 5-8 dní Proplachování vodou: 2-3x denně Ideální teplota:18-20°C Doporučené vybavení: nakličovací sklenice Před konzumací ještě jednou propláchnout vodou. Výhonky by se měly co nejdříve zkonzumovat nebo uchovávat... Celý popis
Koupit za 80 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Sonnentor Směs semínek 120 g BIO SONNENTOR
Doprava:
59 Kč
Skladem
80 Kč
Koupit za 80 Kč
Sonnentor Směs semínek BIO 120 g
Doprava:
29 Kč
63 Kč
Koupit za 63 Kč
Řeřicha na klíčení BIO 120g, Sonnentor
Doprava:
49 Kč
78 Kč
Koupit za 78 Kč
Směs semínek 120 g BIO SONNENTOR
Doprava:
49 Kč
Skladem
75 Kč
Koupit za 75 Kč
Směs semínek 120 g BIO SONNENTOR
Doprava:
79 Kč
74 Kč
Koupit za 74 Kč
Popis
Máte chuť na něco pikantnějšího? Díky klíčkům ředkvičky nezůstane vaše jídlo přízemním! Aromatické klíčky se hodí především k přípravě salátů, dipů, pomazánek nebo jen tak na chleba s máslem.
Nepleťte si vláknité kořínky s plísní.
Návod k přípravě:
Doba namáčení: 6-8 hodin
Doba klíčení: 5-8 dní
Proplachování vodou: 2-3x denně
Ideální teplota:18-20°C
Doporučené vybavení: nakličovací sklenice
Před konzumací ještě jednou propláchnout vodou.
Výhonky by se měly co nejdříve zkonzumovat nebo uchovávat nanejvýš dva či tři dny v lednici.
Složení: Ředkvička* - semena (Raphanus sativus var. sativus).
* = bio (produkt kontrolovaného ekologického zemědělství)
Certifikace CZ-BIO-002, zemědělská produkce EU.
Skladování: Skladujte v suchu a chladu.
Výrobce a distributor: Sonnentor s.r.o., Příhon 943, 696 15 Čejkovice, Česká republika, www.sonnentor.cz
Nepleťte si vláknité kořínky s plísní.
Návod k přípravě:
Doba namáčení: 6-8 hodin
Doba klíčení: 5-8 dní
Proplachování vodou: 2-3x denně
Ideální teplota:18-20°C
Doporučené vybavení: nakličovací sklenice
Před konzumací ještě jednou propláchnout vodou.
Výhonky by se měly co nejdříve zkonzumovat nebo uchovávat nanejvýš dva či tři dny v lednici.
Složení: Ředkvička* - semena (Raphanus sativus var. sativus).
* = bio (produkt kontrolovaného ekologického zemědělství)
Certifikace CZ-BIO-002, zemědělská produkce EU.
Skladování: Skladujte v suchu a chladu.
Výrobce a distributor: Sonnentor s.r.o., Příhon 943, 696 15 Čejkovice, Česká republika, www.sonnentor.cz
Parametry
Výrobce | Sonnentor |
Hmotnost | 120 g |
Bio | ano |